Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

A5 B9 Black Panther

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
31 minut temu, Kodzak33 napisał:

Fajna sztuka jaką masz moc?

Na ten moment seria z gratisem - 226 km. Ale szykuje się na program. 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Wczoraj wpadło lato i splitter Maxton. 

1E90FD55-9036-4816-B348-5A21D2CB6C43.jpeg

Opublikowano

No niestety szału nie ma ?

Opublikowano
  • Autor

Życie ??‍♂️

Na przód wpadnie dystans, naklejka z grilla zostanie zastąpiona literami 3D prawdopodobnie w czarnym macie, listwa będzie oklejona na czarno. 

Dorzucilem jeszcze filtr który fabrycznie nie jest przewidziany na rynek europejski. 

Zdjęcia nie oddają efektu, który najlepiej widoczny jest w pełnym sloncu, aczkolwiek liczę się z tym ze nie każdemu będzie się podobać to koło. Nie szedłem w naciągi, bo robię tym autem 60 tysięcy rocznie po autostradzie i lubie polatać trochę szybciej na ślimakach, na gwint czy air na razie nie mam kasy, bo kupiłem drugie Audi (A4 B9), a 20 na drogi w mojej okolicy się nie nadają. Może za rok albo na innym aucie. 

8B871E3D-7971-46A6-9BDA-B5F8C349BE57.jpeg

97719320-7446-4F9D-A8FA-945EC5F6597D.jpeg

Edytowane przez czarny69

Opublikowano

Wg mnie tu nie chodzi o naciągi tylko o to, ze nie wykorzystałeś potencjału budy a5, która potrafi pomieścić bardzo dużo. Mogłeś wrzucić coś szerszego z większym concave i dobrać pod to odpowiednie opony bez naciągu :wink:

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, skotyman napisał:

Wg mnie tu nie chodzi o naciągi tylko o to, ze nie wykorzystałeś potencjału budy a5, która potrafi pomieścić bardzo dużo. Mogłeś wrzucić coś szerszego z większym concave i dobrać pod to odpowiednie opony bez naciągu :wink:

Ja to doskonale rozumiem, ale chyba jeszcze nie jestem ‚gotowy’ Na 20 cali. Poza tym te, które mi się podobają są poza zasięgiem finansowym na ten moment. Może za rok... :) 

Opublikowano

Wpadaj do nas na spota ;) We wtorki. Więcej info w priv ;)

Opublikowano
W dniu 6.04.2019 o 09:48, czarny69 napisał:

Wczoraj wpadło lato i splitter Maxton. 

1E90FD55-9036-4816-B348-5A21D2CB6C43.jpeg

Auto piękne. Niestety modyfikacje rodem z need for speed. Tobie ma się podobać✌️

Opublikowano

O qur..wde,  to żeś pojechał z tym samochodem.

Co nie zmienia faktu, że A5 w coupe daje rade :)

Opublikowano
  • Autor
W dniu 12.04.2019 o 20:42, Wandej napisał:

Auto piękne. Niestety modyfikacje rodem z need for speed. Tobie ma się podobać✌️

A co według Ciebie oprócz felg w neochromie kojarzy się z NFS? Bo taki tekst to w sumie trochę jak pocisk.

Bo chyba nie mówisz o grillu RS5, ciemnych lampach czy dyfuzorze OEM S5? A splitter przy fabrycznych liniach zderzaka w B9 dla wielu jest na pierwszy rzut oka niewidoczny. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Czy listwy do lakierowania tak jak jest to zrobione u Ciebie trzeba zdejmować ?? Pozdrawiam :)

Opublikowano

Witaj, 

Bryła A5 w czerni prezentuje się przepięknie...

A felgi rzecz gustu...

Tak jak napisali Koledzy...

Tobie mają się podobać.

Dużo frajdy z jazdy!

Pozdrawiam ?

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, Bristol napisał:

Czy listwy do lakierowania tak jak jest to zrobione u Ciebie trzeba zdejmować ?? Pozdrawiam :)

Listwy wokół szyb mam oklejone folią, nie pamiętam czy osoba która to robiła ściągała listwy czy robiła na aucie.  

Opublikowano

Z reguły oklejaja na aucie. Zdejmowanie tych listew to nie jest taka prosta sprawa...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Kilka zdjęć z mini sesji przed zmianą felg. Felgi wracają do producenta. 

IMG_0591.jpg

IMG_0592.jpg

IMG_0594.jpg

IMG_0597.jpg

IMG_0598.jpg

IMG_0599.jpg

IMG_0600.jpg

IMG_0602.jpg

IMG_0604.jpg

IMG_0606.jpg

Opublikowano

? Jest moc. Dużo lepszy kierunek niż na początku?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Grill z RS5 pasował bez problemów do standardowego zderzaka ? Na żywo oglądałem i jest piękny, do tego jeszcze emblematy w błotnikach/drzwiach z tym plastrem i tworzy fajkna kompozycję ... 

Opublikowano

A i co zrobiłeś z zbiornikiem n AdBlue ? Jest w miejscu gdzie po prawej masz wydech ... jakaś sztuczka z wydechem ?

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, mumen napisał:

Grill z RS5 pasował bez problemów do standardowego zderzaka ? Na żywo oglądałem i jest piękny, do tego jeszcze emblematy w błotnikach/drzwiach z tym plastrem i tworzy fajkna kompozycję ... 

Tak, pasował, ale to nie jest ori grill. Minusem był brak mocowania kamery, był tylko sam otwór wiec kamera jest w powietrzu. 

2 godziny temu, mumen napisał:

A i co zrobiłeś z zbiornikiem n AdBlue ? Jest w miejscu gdzie po prawej masz wydech ... jakaś sztuczka z wydechem ?

No niestety muszę przyznać z bólem serca, że prawe lufy są ślepe. Wiem, dla niektórych to totalna wiocha, dla mnie w większości przypadków też, ale wolę to niż pustą dziurę w dyfuzorze. Tam jest kompletny brak miejsca, nawet końcówki wydechu musiały być cięte w połowie o ile pamiętam... Nic lepszego się tam nie wymysli.

Opublikowano

Ciekawe jak ma nowe A4 Lift, nawet w dieslu ma taki podłużny trapezowy wydech po obu stronach, czyżby też atrapa ... a moze zbiornik adblue przesunęli w inne miejsce ... poza tym wchodzi nowy model RS5 w dieslu i na pewno musi być wydech a nie sadzę aby odpuścili adblue wiec gdzieś ten zbiornik przeniosą szkopy tylko trzeba obczaić gdzie. Składam A5 dla siebie i właściwie mam zderzak, specjalnie kupiłem od S zanim się zorientowałem że tam nie ma miejsca ... będę kombinował coś bo poza tym ze miały byc 4 rury chciałem dołożyć aktywny wydech ...