ktokolwiek Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Mój niedawny nabytek, śliczne Audi s4 sedan rocznik 2000, pierwsza rejestracja 11.2002 (jest w papierach). Sprowadzony przez poprzednią właścicielke 3 lata temu ze Stanów. Wyposażenie jak to w S4 kompletne, więc się nie będe rozpisywał, skóra w stanie idealnym, żadnej ryski, silnik suchy, również w stanie idealnym, i to nie to że tak mówie ale to opinia mechanika przy wymianie rozrządu. Przebieg - 80 tys km, podobno..:-)) Ale nie będe wnikał i sprawdzał licznika, bo wszystko igiełka, sprawdzany ze wszystich stron miernikami lakieru, wszystko oryginalne, żadnego zadrapania, niemalże jakby z fabryki dopiero wyjechał, heh. Takiego szukałem i taki kupiłem..:-) Dołożyłem te srebrne nakładki na klamki, tylko nie piszcie że odpustowo bo mi się podoba i naprawde na zywo prezentuje się dużo lepiej niż na zdjęciach..:-) Z lusterkami nie planuje raczej nic zmieniać bo stawiam go pod blokiem, a debil po ciemku oderwie i szkoda kosztów. Co do chipów to pod koniec marca mam urlop więc pewnie odwiedze Warszawe, pojeżdże (VTG, Unitronic, Sportmile) i się popytam, ale planuje tak 300-310 koników, nie więcej, moim zdaniem tyle wystarczy, bo i tak zapier.... że aż miło..:-)) Foteczki: Mody: ściema szyb maly upgrade hamulców mała pierdółka, a cieszy coś co daje najwięcej mocy, heh Wystrojenie na 300 KM i 450 NM W końcu zaczyna jechać :polew: Pare słów dyskusji: http://www.a4-klub.pl/smf/b5_agb_300_km_i_450_nm_made_by_jetronic-t97072.0.html I coś dla oka i ucha, RNS wpadł :kox: nakładki na pedały
Rafal_69 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 no podoba mi się kolor też odpowiedni wrzucił bym tylko większe alu :gwizdanie: i szkoda, że brak dużej navi, ale i tak fura kox
ktokolwiek Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Nad Alu sie zastanowie, po prostu nasze łódzkie dziurawe drogi są jak ser szwajcarski że aż o te sie boje czasami jak jade na tych, heh Nigdzie nie mogłem trafić na sedana z navi, same avanty były, a ja koniecznie chciałem sedana, zresztą nigdzie po Polsce hektarów nie robie więc do wielkiego szczęścia mi to niepotrzebne..
Flyer Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Skora w pieknym stanie jak na B5 Ten przebieg jest IMO prawdziwy Generalnie kupiles fajne auto w salonowym stanie, graty
topor Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 nie do ze USA to jescze S4:D choruje na ta klape:D piekna:D swego czasu chyba na allegro byla:) :>
ktokolwiek Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 swego czasu chyba na allegro byla:) :> Była, była, pod Szczecin po Nią dyrdałem z Łodzi, heh
Skyliner89 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ogólnie bardzo ładna S4 i w dodatku w wersji sedan :> i chyba pierwsza na forum o ile się nie myle :>. Amerykanśkie wersje mi się zabardzo nie podobają. Tutaj nie podoba mi się tylna klapa . Dobrze, że manual, a nie automat :>. Ja bym z felgami nie przesadzał 17" maks .
Darpod Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ładny egzemplarz ..Wydaje się igła.. Gratuluję nabytku. No i ta moc...
ktokolwiek Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Ładny egzemplarz ..Wydaje się igła.. Gratuluję nabytku. No i ta moc... Jak na razie żadnych większych zastrzeżeń, tak jak pisałem, profilaktycznie zmieniłem rozrząd A moc poezja, fajnie widzieć miny właścicieli Beemek jak ich zostawiam na światłach, heh
Nowak_zg Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 ladna i zadbana sie wydaje ja bym zdjal te nakladki na klamki tylko i zmienil drewno na cos innego ( bo jakos do s4 nie pasuje mi drewno ) oraz zmienil tarcze zegarow na wersje europejska reszta git czekam na wykres z hamownii serii i po programie (jak bedzie )
Iverson Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 a cuś una tok wysoko stoi , brak grzanych dupek , nie ma co narzekać kox co niemiara , gratuluję zakupu i mega zadowolenia z jazdy
hteb Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Ładna sztuczka Pokaż zdjęcia pod maską - jak będzie taki salon jak w środku to miszcz Pozdrowienia !
Rafal_69 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 hteb masz taki sam silniczek to też się możesz pochwalic autem chętnie zobaczymy :>
Erea1 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Bardzo sympatyczne autko, Kolego Jak będziesz chciał je kiedyś puścić dalej, to być może masz już we mnie klienta
ktokolwiek Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 Ładna sztuczka Pokaż zdjęcia pod maską - jak będzie taki salon jak w środku to miszcz Pozdrowienia ! Wstawie jutro, bo już dziś za ciemno na robienie, heh
ktokolwiek Posted March 7, 2009 Author Posted March 7, 2009 sliczna .. szkoda z nie avant ... Ano widzisz, są gusta i guściki, mi się zdecydowanie bardziej podoba sedan, miał być sedan, miał być czarny, jest sedan i jest czarny..:-))
Buba Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Piekna ale zgodze sie ze spanky :gwizdanie:. Szkoda ze nie avant
Recommended Posts