Michu1996 Opublikowano 12 Czerwca Opublikowano 12 Czerwca 48 minut temu, gagat3k napisał(a): 20.07 na bank nie, bo 21 wylatuje, ale Stryków mam w planach, auto zgłoszone. Mam nadzieję, że skończę do pewnego etapu. No to widzimy się w Strykowie
BartoszSoldier Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca W dniu 12.06.2024 o 14:06, Michu1996 napisał(a): No to widzimy się w Strykowie Czyli trochę nas będzie, też się wybieram 2
Michu1996 Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca 9 minut temu, BartoszSoldier napisał(a): Czyli trochę nas będzie, też się wybieram Jaki nr. zgłoszenia ?
BartoszSoldier Opublikowano 13 Czerwca Opublikowano 13 Czerwca Teraz, Michu1996 napisał(a): Jaki nr. zgłoszenia ? #480
gagat3k Opublikowano 13 Czerwca Autor Opublikowano 13 Czerwca Godzinę temu, BartoszSoldier napisał(a): #480 Ja 666 😂
BartoszSoldier Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 10 godzin temu, Michu1996 napisał(a): 166 Widziałem, zdjęcie z myjni
Michu1996 Opublikowano 14 Czerwca Opublikowano 14 Czerwca 1 godzinę temu, BartoszSoldier napisał(a): Widziałem, zdjęcie z myjni
gagat3k Opublikowano 26 Czerwca Autor Opublikowano 26 Czerwca 48 minut temu, KorteX napisał(a): Prawy tyl kierunek Ci nie świeci jak coś😁 Właśnie świeci i nagle wywala błąd i nie świeci. Muszę zgasić auto, odpalić i znowu działa. Sam się zastanawiam o co chodzi
KorteX Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca 20 minut temu, gagat3k napisał(a): Właśnie świeci i nagle wywala błąd i nie świeci. Muszę zgasić auto, odpalić i znowu działa. Sam się zastanawiam o co chodzi Ja tak walczę czasem ze stopem, ale u mnie jest przypalona masa i widocznie na Leda już wpływa znacznie. Może też gdzieś ma problem ze stykiem i jak zadrży + jest ciepło to gubi kontakt
wampir Opublikowano 26 Czerwca Opublikowano 26 Czerwca Pewnie podczas przerabiania lamp coś poszło nie tak, a może są nieszczelne. Trzeba je rozebrać i sprawdzić.
gagat3k Opublikowano 26 Czerwca Autor Opublikowano 26 Czerwca 4 minuty temu, wampir napisał(a): Pewnie podczas przerabiania lamp coś poszło nie tak, a może są nieszczelne. Trzeba je rozebrać i sprawdzić. Lampy byly przerabiane jakoś 7 lat temu. Podejrzewam, że któryś pin we wtyczce jest może luźny W weekend ogarne.
konrad0711 Opublikowano 17 Lipca Opublikowano 17 Lipca Podziwiam naprawdę, super 😀 Nie wiem jaki masz gust ale ja tutaj jeszcze widzę ZIELONE podświetlenie wszystkich przycisków ( podświetlanych na czerwono) SZYB, MMI itp oraz KLAMEK Schowki w drzwiach oraz nogi bym zostawił na biało Pozdrawiam 💪
gagat3k Opublikowano 17 Lipca Autor Opublikowano 17 Lipca 2 godziny temu, konrad0711 napisał(a): Podziwiam naprawdę, super 😀 Nie wiem jaki masz gust ale ja tutaj jeszcze widzę ZIELONE podświetlenie wszystkich przycisków ( podświetlanych na czerwono) SZYB, MMI itp oraz KLAMEK Schowki w drzwiach oraz nogi bym zostawił na biało Pozdrawiam 💪 Mam plan na biało, żeby trochę nowoczesnej bylo. Zielone zostawię skodzie, ale to na zimę jak swap będzie robiony. Obecnie poprawiam po cymbale od konserwacji. Tj. Wózek dokręcił jak auto wisiało i postrzelały tuleje. Od razu wymieniam wahacze dolne i górne + tuleje z tyłu. I cyk. Kolejne 2200. 1
george Opublikowano 27 Września Opublikowano 27 Września O ile projektory w drzwiach to nie mój typ, to ten pasek na boczku na duży plus.
gagat3k Opublikowano 28 Września Autor Opublikowano 28 Września W dniu 27.09.2024 o 19:15, george napisał(a): O ile projektory w drzwiach to nie mój typ, to ten pasek na boczku na duży plus. Tylko muszę poprawic, bo ramka przycisków od pamieci przeszkadza trochę i nawet widac, że oslone podlokietnika nie jest zatrzasnieta
Rekomendowane odpowiedzi