nex Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Uwaga na tego typa. Ja się naciąłem. Zakupiłem do mojej furki gotowca od tego typa. Zaczęło się tak że zadzwoniłem i podałem mu numer sterownika, stwierdził że ma te kości na miejscu i wysle mi na nastepny dzień. Ok zamówiłem kurierem pobraniem. Czekałem 2 dni i nie ma więc dzwonie, bo kurier dostarcza do 24h. Typ odbiera i mówi że wysłał 100% i niemożliwe że nie doszło. Ja obdzwoniłem pocztex i nic takiego na pewno nie mieli ani nie zostało wysłane jak mnie poinformowała kobieta. Stwierdził że wysle jeszcze raz a tamta jak dojdzie to mi odeśle. Wysłał drugi raz, kość doszła, wlutował mi to serwisant gsm, odpalam autko i nic, nie kręci. Dzwonie do typa z informacja że auta nie odpale i chyba coś z kością nie tak, stwierdził że może faktycznie ja mam jakas "800tke" jak to powiedział i wysle natychmiast z rana na swój koszt, a za tamta odda kase. No to myśle wyśle mu kompa niech mi to zrobi jak nalezy skoro ma firme i się tym zajmuje. Dzwonie i mówie że wysle mu kompa czy jest w stanie to zrobic.. jego odpowiedz oczywiscie ze tak!! my robimy to , naprawiamy komputery itd mamy do tego sprzęty i maszyny do testowania, ale mówi ze powinna dojść ta przesyłka która niby wysłał za pierwszym razem i to była wlasnie ta 800tka i zebym odebrał a kase mi przeleje na konto i że nastapiła pomyłka, ze jego człowiek zamiast wysłac ja pocztexem wysłał pocztą polska pobraniem. I żebym mu to wszystko wysłał razem z kompem to mi zrobi bo nie ma w tym momencie tej 800 drugiej i zebym ja odebrał i wyslal razem z kompem. Odebrałem ale na kości widniały inicjały mojego sterownika 550/551. Mniejsza o to. Wysłałem mu to wszystko kurierem. Doszło na nastepny dzień. Dzwonie i pytam co jest z tym itd, on na to że juz wszystko będzie zriobione że testuja to na audi bo mają 1.8 T akurat teraz itd i auto bedzie hulac ale nie da rady wysłać tego dziś i wysle po weekendzie w poniedziałek. W pon dzwonie na pocztex czy jest przesyłka. Kobieta sprawdza i nic nie ma na moj adres. Dzwonie z zapytaniem czy zostało wysłane, koles twierdzi że osobiscie wysłał pocztexem i musi dojsc. Nie doszło więc prosze go o numer nadania żebym mogl to sprawdzic. Wysłał numer wiec dzwonie do miejsca z ktorego zostało nadane upewnic sie czy wysłał, kobieta sprawdza i nic takiego nie zostało nadane na moj adres z miejsca z ktorego mial wyslac!!. Wkurwiłem sie i dzownie co jest grane, on zaczał przyklinac i udawac wkurwionego ze zaraz tam zadzwoni i wyjasnie. Czekam na nastepny dzien i nic wiec dzwonie. Koles mowi ze wyjasni to i ze nie mozliwe ze nie doszło bo przeciez osobiscie wysłał. Do środy nic nie doszło wiec dzwonie i mowie juz wkurwiony co jest grane. Typ mowi ze dzis tam pojedzie i wyjasnie bo tak byc nie moze. Po godzinie dostaje sms ze"Wszystko OK, wyjasnilo sie i przesyłka bedzie u pana dzis wieczorem albo jutro". No to ja dawaj za telefon i dzwonie do miejsca z ktorego niby wyszła ta paczka 2 dni temu i pytam kobiety z pocztexu czy nie ziostała czasem taka nadana przed momentem na moj adres. Kobieta sprawdza i mowi ze wlasnie taka pol godz temu nadano. Już wiedziałem ze koles kłamie w zywe oczy ale nie chcialem nic mowi tylko czekam co przyjdzie na nastepny dzien, czy komp czy ziemniaki. Doszedł komp i działa ale co z tego jak chodzi jak seria. Zadzwoniłem do typa z pytaniem kiedy odda kase za tamto i ma przelac ponoc jutro. Poczekam na kase, kiedy przeleje (o ile wogole to nastapi) to wysyłam mu negatywa i pisze do allegro ze to oszust. Nie dajcie sie nabrac!! Łopatologicznie to może napisałem ale się spiesze http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=11120747 jego stare konta to: http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=7627139&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg https://ssl.allegro.pl/show_user.php?uid=4873121&type=fb_seller&feedback_type=fb_recvd_neg Poczytajcie opinie negatywne. Pozytywy ma w większości od znajomych
odzim Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 wlasnie allegro i chiptuning jaka cena taki chip a tobie zycze zeby kaska sie zwrocila
Cristoforo Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 współczuje kolego ale z tymi czipsami jest jak kupowanie używanej prezerwatywy na allegro ;pomykana przez wszystkich i na dodatek peknieta sorki za przykład ale trzeba uwazać na takich gnojków i nie kupować czegoś takiego, mogłbyś uszkodzić swoje auto...
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Janusz masz taką ekipę u siebie w mieście i kupujesz chipy na allegro ;(
nex Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 Janusz masz taką ekipę u siebie w mieście i kupujesz chipy na allegro ;( myslalem ze na razie przed regeneracja zobacze jak to dziala za psie pieniadze,ale nie bylo warto. za 4 miechy regeneruje turbo i robie program w Vtechu
nex Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Opublikowano 8 Marca 2009 ten temat po to żeby przestrzec bo kiedys był już link do aukcji tego pana oszusta na forum. Ja sie przejechalem, oby nikt wiecej.
Dev Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 jak podcierasz dupe szkłem to wiadomo ze sie pokaleczysz :thumbdown:
Gość Trzeniu Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 jak podcierasz dupe szkłem to wiadomo ze sie pokaleczysz :thumbdown: i to jest znakomity komentarz do zaistniałej sytuacji
kepasa Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Człowiek się uczy całe życie racja, szkoda że na swoich błędach tym razem.... Janusz masz taką ekipę u siebie w mieście i kupujesz chipy na allegro ;( uwierz mi kolego w krakowie nie ma ekipy...
peter22 Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 mam nadzieje ze teraz poodejmiesz dobra decyzje i pojedziesz zrobic program pod auto .pozdrawiam
Patrykbor Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Człowiek się uczy całe życie racja, szkoda że na swoich błędach tym razem.... Janusz masz taką ekipę u siebie w mieście i kupujesz chipy na allegro ;( uwierz mi kolego w krakowie nie ma ekipy... To co Cuber , Trzeniu ,Wąski ,Jarko ,TrueOgre idt. sory ze reszty nie napisalem To nie ekipa
Gość TrueOgre Opublikowano 8 Marca 2009 Opublikowano 8 Marca 2009 Kepasa pisze że nie ma ekipy bo się bidny nie załapał do teamu, ale tak to jest jak się na spoty nie przyjeżdża a na dodatek zamula lewym pasem
Cuber Opublikowano 9 Marca 2009 Opublikowano 9 Marca 2009 w vtechu tez nie rob spoko oko z 1,8 T dadzą rade
Rekomendowane odpowiedzi