Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL] Uwaga na złodzieja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga na tego typa. Ja się naciąłem. Zakupiłem do mojej furki gotowca od tego typa. Zaczęło się tak że zadzwoniłem i podałem mu numer sterownika, stwierdził że ma te kości na miejscu i wysle mi na nastepny dzień. Ok zamówiłem kurierem pobraniem. Czekałem 2 dni i nie ma więc dzwonie, bo kurier dostarcza do 24h. Typ odbiera i mówi że wysłał 100% i niemożliwe że nie doszło. Ja obdzwoniłem pocztex i nic takiego na pewno nie mieli ani nie zostało wysłane jak mnie poinformowała kobieta. Stwierdził że wysle jeszcze raz a tamta jak dojdzie to mi odeśle. Wysłał drugi raz, kość doszła, wlutował mi to serwisant gsm, odpalam autko i nic, nie kręci. Dzwonie do typa z informacja że auta nie odpale i chyba coś z kością nie tak, stwierdził że może faktycznie ja mam jakas "800tke" jak to powiedział i wysle natychmiast z rana na swój koszt, a za tamta odda kase. No to myśle wyśle mu kompa niech mi to zrobi jak nalezy skoro ma firme i się tym zajmuje. Dzwonie i mówie że wysle mu kompa czy jest w stanie to zrobic.. jego odpowiedz oczywiscie ze tak!! my robimy to , naprawiamy komputery itd mamy do tego sprzęty i maszyny do testowania, ale mówi ze powinna dojść ta przesyłka która niby wysłał za pierwszym razem i to była wlasnie ta 800tka i zebym odebrał a kase mi przeleje na konto i że nastapiła pomyłka, ze jego człowiek zamiast wysłac ja pocztexem wysłał pocztą polska pobraniem. I żebym mu to wszystko wysłał razem z kompem to mi zrobi bo nie ma w tym momencie tej 800 drugiej i zebym ja odebrał i wyslal razem z kompem. Odebrałem ale na kości widniały inicjały mojego sterownika 550/551. Mniejsza o to. Wysłałem mu to wszystko kurierem. Doszło na nastepny dzień. Dzwonie i pytam co jest z tym itd, on na to że juz wszystko będzie zriobione że testuja to na audi bo mają 1.8 T akurat teraz itd i auto bedzie hulac ale nie da rady wysłać tego dziś i wysle po weekendzie w poniedziałek. W pon dzwonie na pocztex czy jest przesyłka. Kobieta sprawdza i nic nie ma na moj adres. Dzwonie z zapytaniem czy zostało wysłane, koles twierdzi że osobiscie wysłał pocztexem i musi dojsc. Nie doszło więc prosze go o numer nadania żebym mogl to sprawdzic. Wysłał numer wiec dzwonie do miejsca z ktorego zostało nadane upewnic sie czy wysłał, kobieta sprawdza i nic takiego nie zostało nadane na moj adres z miejsca z ktorego mial wyslac!!. Wkurwiłem sie i dzownie co jest grane, on zaczał przyklinac i udawac wkurwionego ze zaraz tam zadzwoni i wyjasnie. Czekam na nastepny dzien i nic wiec dzwonie. Koles mowi ze wyjasni to i ze nie mozliwe ze nie doszło bo przeciez osobiscie wysłał. Do środy nic nie doszło wiec dzwonie i mowie juz wkurwiony co jest grane. Typ mowi ze dzis tam pojedzie i wyjasnie bo tak byc nie moze. Po godzinie dostaje sms ze"Wszystko OK, wyjasnilo sie i przesyłka bedzie u pana dzis wieczorem albo jutro". No to ja dawaj za telefon i dzwonie do miejsca z ktorego niby wyszła ta paczka 2 dni temu i pytam kobiety z pocztexu czy nie ziostała czasem taka nadana przed momentem na moj adres. Kobieta sprawdza i mowi ze wlasnie taka pol godz temu nadano. Już wiedziałem ze koles kłamie w zywe oczy ale nie chcialem nic mowi tylko czekam co przyjdzie na nastepny dzien, czy komp czy ziemniaki. Doszedł komp i działa ale co z tego jak chodzi jak seria. Zadzwoniłem do typa z pytaniem kiedy odda kase za tamto i ma przelac ponoc jutro. Poczekam na kase, kiedy przeleje (o ile wogole to nastapi) to wysyłam mu negatywa i pisze do allegro ze to oszust.

Nie dajcie sie nabrac!! Łopatologicznie to może napisałem ale się spiesze

http://www.allegro.pl/show_user.php?uid=11120747

jego stare konta to:

http://moto.allegro.pl/show_user.php?uid=7627139&type=fb_all&feedback_type=fb_recvd_neg

https://ssl.allegro.pl/show_user.php?uid=4873121&type=fb_seller&feedback_type=fb_recvd_neg

Poczytajcie opinie negatywne. Pozytywy ma w większości od znajomych

Opublikowano

wlasnie allegro i chiptuning :polew: jaka cena taki chip :polew: a tobie zycze zeby kaska sie zwrocila

Opublikowano

współczuje kolego

ale z tymi czipsami jest jak kupowanie używanej prezerwatywy na allegro ;pomykana przez wszystkich i na dodatek peknieta :decayed:

sorki za przykład ale trzeba uwazać na takich gnojków i nie kupować czegoś takiego, mogłbyś uszkodzić swoje auto...

Opublikowano

Janusz masz taką ekipę u siebie w mieście i kupujesz chipy na allegro ;(

Opublikowano

myslalem ze na razie przed regeneracja zobacze jak to dziala za psie pieniadze,ale nie bylo warto.

za 4 miechy regeneruje turbo i robie program w Vtechu

Opublikowano

Człowiek się uczy całe życie :decayed:

Opublikowano

ten temat po to żeby przestrzec bo kiedys był już link do aukcji tego pana oszusta na forum. Ja sie przejechalem, oby nikt wiecej.

Opublikowano

jak podcierasz dupe szkłem to wiadomo ze sie pokaleczysz :thumbdown: :thumbdown:

Gość Trzeniu
Opublikowano

jak podcierasz dupe szkłem to wiadomo ze sie pokaleczysz :thumbdown: :thumbdown:

i to jest znakomity komentarz do zaistniałej sytuacji :decayed:

Opublikowano

racja, szkoda że na swoich błędach tym razem....

uwierz mi kolego w krakowie nie ma ekipy... :cool1:

Opublikowano

mam nadzieje ze teraz poodejmiesz dobra decyzje i pojedziesz zrobic program pod auto .pozdrawiam

Opublikowano

racja, szkoda że na swoich błędach tym razem....

uwierz mi kolego w krakowie nie ma ekipy... :cool1:

To co Cuber , Trzeniu ,Wąski ,Jarko ,TrueOgre idt. sory ze reszty nie napisalem To nie ekipa

Gość TrueOgre
Opublikowano

Kepasa pisze że nie ma ekipy bo się bidny nie załapał do teamu, ale tak to jest jak się na spoty nie przyjeżdża a na dodatek zamula lewym pasem :decayed:

Opublikowano

w vtechu tez nie rob :cool1:

spoko oko z 1,8 T dadzą rade :wink4:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...