Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

LEDy w miejsce świateł postojowych i dziennych - fotostory

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

zamieniał ktoś kierunek i drl miejscami w b7 tak jak na filmiku

bez22.jpg

Opublikowano

Ale dyskoteke odpierdzielił :polew: Ten dół to moim zdaniem :sick3: ale kierunki w DRlach nawet ciekawe

Opublikowano

Witam , zamontowałeś je w miejsce postojówek ???

wydaje mi sie ze u mnie by nie weszły z tego co pamietam ma jakies takie waskie gniazdo ale moze się myle :sick3:

Opublikowano

Tak w miejsce postojówek..Wejdą na pewno :>

Opublikowano
Zrób zdjęcie jak ci świecą :cool1:
Opublikowano

nie działa w tab. rej. sprawdziłem. dziś sprawdzę jak się 2 takie zachowają.

Opublikowano

Jak sie pogoda zrobi to zrobie zdjęcia i wrzuce :>

Opublikowano

Panowie możecie rzucić rezystory w kąt :wink4: filtry działają 2 równolegle w instalację do tablicy rej i wszystko bangla bez problemu :kox: wygląda na to że niezależnie od tego jaki jest opór (oświetlenie) do can zwracają odpowiedni sygnał.

kombinowałem już ze wszystkim ale B7 naprawdę jest kapryśne i dopiero te filtry rozwiązały sprawę do tego mało się grzeją i na bank zabezpieczają układ (diody) gratki dla panów którzy zrobili te filtry :hi:

Opublikowano

Ja od wczoraj testuję żaróweczki na przód :D Canbusy, 10 euro zapłaciłem, zobaczymy, na razie (odpukać) te w rejestracji mam już pół roku i 0 problemów, mam nadzieję, że tak zostanie :)

Opublikowano

doszły te LEDy już? przetestowałeś? :przebiegly::mysli:

.tak dotarły :naughty: jak narazie spokój żadnego błędu fis , światło troszke mizerne ale to nie wpływa na prace silnika :decayed:

Nadal ok? Nie ma błędu na FIS?

Warto zamówić? :naughty:

Dla przypomnienia: http://allegro.pl/led-canbus-1xsmd-ba9s-h6w-audi-skoda-vw-can-bus-i1666767722.html

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla przypomnienia: http://allegro.pl/led-canbus-1xsmd-ba9s-h6w-audi-skoda-vw-can-bus-i1666767722.html

panowie a tak na szybko zapytam postojówki w B6 i B7 są takie same? w sensie podstawki? bo niektórzy tu pisali o w5w, a tu mamy BA9S / H6W są jeszcze BAx9S

mówię o lampie z xenonem ;)

Opublikowano

Panowie możecie rzucić rezystory w kąt :wink4: filtry działają 2 równolegle w instalację do tablicy rej i wszystko bangla bez problemu :kox: wygląda na to że niezależnie od tego jaki jest opór (oświetlenie) do can zwracają odpowiedni sygnał.

kombinowałem już ze wszystkim ale B7 naprawdę jest kapryśne i dopiero te filtry rozwiązały sprawę do tego mało się grzeją i na bank zabezpieczają układ (diody) gratki dla panów którzy zrobili te filtry :hi:

W środka masz 6 rezystorów SMD które wbrew pozorom mocną się grzeją i trzeba uważać gdzie się to kładzie :cool1:

Opublikowano

te rezystory z tej aukcji to kicha kiedys je mialem na swiatla dzienne led po jakims czasie pracy i nagrzaniu wyskakiwal blad na 5 sekund i gasl i tak w kolko caly czas napierdzielal sygnal dzwiekowy , ocipiec mozna bylo. napisalem do goscia ze sie tak dzieje to polecil mi podlaczyc kolejny , skonczylo sie ze mialem podlaczone 3 sztuki no i blad przestal sie pojawiac , tyle tylko ze swiatla przestawaly swiecic :confused4: , tzn swiecily po jakims czasie gasly , znowu sie zapalaly i tak w kolko , wiec ja osobiscie do b7 nie polecam

Opublikowano

te rezystory z tej aukcji to kicha kiedys je mialem na swiatla dzienne led po jakims czasie pracy i nagrzaniu wyskakiwal blad na 5 sekund i gasl i tak w kolko caly czas napierdzielal sygnal dzwiekowy , ocipiec mozna bylo. napisalem do goscia ze sie tak dzieje to polecil mi podlaczyc kolejny , skonczylo sie ze mialem podlaczone 3 sztuki no i blad przestal sie pojawiac , tyle tylko ze swiatla przestawaly swiecic :confused4: , tzn swiecily po jakims czasie gasly , znowu sie zapalaly i tak w kolko , wiec ja osobiscie do b7 nie polecam

szkoda, bo już myślałem, że jest jakieś lekarstwo na ten błąd :thumbdown:
Opublikowano

Witam,jeżeli ktoś montował te ledy , to jak wygląda montaż czy jest jakiś problem i czy nie ma błędu na Fisie do tej pory ?

Opublikowano
:facepalm: Cały ten temat poświęcony jest właśnie pytaniom jak twoje, jak masz kontrole spalonych żarówek to potrzebujesz żarówki can bus lub rezystory
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

panowie a tak na szybko zapytam postojówki w B6 i B7 są takie same? w sensie podstawki? bo niektórzy tu pisali o w5w, a tu mamy BA9S / H6W są jeszcze BAx9S

mówię o lampie z xenonem ;)

No właśnie tez bym sie na tym dał złapać bo miałem kupować już BA9s zwłaszcza po zapewnieniu BASTO :) ale okazało się ze mam W5W T10

-mozliwe ze w reflektorach H7 (jakie mam) szły w5w

-a w ksenonach BA9s

BA9s_vs_w5w_T10.jpg

Opublikowano

na postojówce przy xenonie mam w5w na dziennych standardowa banka p21w :)