Makaronek Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Witam, mam od jakiegoś tygodnia lub dwóch problem a mianowicie taki że co jakiś czas auto traci moc, zrobiony mam program na 310km i byli fajnie przez jakieś 2 tygodnie, gdy podpinam kompa nic nie widać, żadnego błędu Ale gdy kliknie usuń błędy to wraca wszystko do normy, turbo w momencie braku mocy dmucha około. 0.6 Bara a gdy usune błędy mimo że ich nie wyświetla to na zegarze pokazuje że dmucha 1.6 tak jak powinien. Usunę błąd mogę pojeździć parę kilometrów bez problemu a następnego dnia znowu nie ma siły i muszę usunąć błąd i działa, ktoś wie co mogło się stać? Jakieś podpowiedzi gdzie szukać przyczyny?
Łukasz13 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Zacznij od zrobienia logów, objaw typowy gdy coś jest nie tak i auto wchodzi w tryb awaryjny i zamiast usunać przyczyne błedu czy odpowiednio spreparować soft, to usuwa się tylko sam bład, auto dalej wchodzi w tryb awaryjny tylko że nie widać samego błędu...
Makaronek Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Tylko on jak usunę błąd to mam trochę spokoju, włączy się na następny dzień czy nawet tego samego Ale nie od razu, logi zrobić na tym jak nie ma mocy czy po usunięciu?
Łukasz13 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Miałem na myśli to że ktoś dobrze wiedział co jest nie tak i tylko zamaskował problem usuwając w sofcie wyswietlanie samego błedu, ale to tylko taka moja teoria, zrób logi jak auto działa prawidłowo.
Makaronek Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Wątpię że to zamaskował czy coś bo to mój znajomy to raz a dwa zanim zaczęły się problemy z boostem to minęło dwa lub 3 tygodnie jak nie lepiej więc watpie
Łukasz13 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Ok, nie wnikam w to, w każdym bądz razie każdy tryb awaryjny związany z ograniczeniem doładowania wiąże się jakimś błędem.
Makaronek Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Ten niżej jest bez awaryjnego
Łukasz13 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 Opublikowano 12 Kwietnia 2019 A mozesz to wstawić tak żeby było cos widać?
Rekomendowane odpowiedzi