granatowy Opublikowano 11 Stycznia 2021 Opublikowano 11 Stycznia 2021 W dniu 18.06.2020 o 12:23, adigo napisał: Troche przesadzilem z tymi oponami xD Nie trochę Zarówno A4 jak i Tiguan wyglądają komicznie z za niskimi oponami. Ładny kolor ma cabrio.
adigo Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2021 W dniu 11.01.2021 o 09:35, dayd_4 napisał: Hej! Czemu tak krótko wyciąłeś te wnęki, że zostały ci dziury? Nie łatwiej było wyciąć to z "wąsami": Pozdr! Bardzo ładna robota tym bardziej ze masz klapę metalową. W cabrio jest z laminatu. Dużych wąsów jak to określiłeś nie robiłem bo ciężko oddzielić ten element od górnej powierzchni (na której jest logo audi) a i tak to nie zmniejsza dziury.
adigo Opublikowano 23 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 23 Stycznia 2021 Pomiędzy śnieżycami założyłem koła i wykręciłem lampy.
adigo Opublikowano 7 Września 2021 Autor Opublikowano 7 Września 2021 Cabrio praktycznie przestało rok w garażu z powodu braku czasu. Podczas postoju wymieniłem uszczelki pod pokrywą zaworów, pod napinaczem łańcucha wałków, łańcuch wałków, ślizgi napinacza i oczywiście śruby stopek wałków, plus świece, pare elementów odpowietrzania silnika. Z zewnątrz to dołożyłem do zderzaka dokładkę od leona cupry, górna i dolna kratka zderzaka z S4 oraz udało mi się kupić komplet nowych lamp. W lampy wsadziłem ledowe kierunki z funkcją drl ale wymaga to jeszcze podłączenia instalacji. Z tyłu naprawiłem czujniki parkowania. Narazie tyle ale plany nadal są
adigo Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Opublikowano 21 Marca 2022 Jeszcze przed zakupem cabrio myślałem o takim modzie. Wkoncu trafił się zderzak od S4 B6 sedan/avant w niewielkiej cenie, będzie nowa rzeźba, a jak coś z tego wyjdzie to potem kompletowanie części zderzaka.
dayd_4 Opublikowano 21 Marca 2022 Opublikowano 21 Marca 2022 Godzinę temu, adigo napisał: Jeszcze przed zakupem cabrio myślałem o takim modzie. Wkoncu trafił się zderzak od S4 B6 sedan/avant w niewielkiej cenie, będzie nowa rzeźba, a jak coś z tego wyjdzie to potem kompletowanie części zderzaka. Ładny jest ten oryginalny zderzak. Nie szkoda ci go ciąć?
DarekS4 Opublikowano 21 Marca 2022 Opublikowano 21 Marca 2022 też szkoda moim zdaniem Zostaw jak jest i dołóż maxtona V2
adigo Opublikowano 21 Marca 2022 Autor Opublikowano 21 Marca 2022 O jakim ori piszecie? Ten co na aucie to mój twór i jego nie bede przerabial a s4 jest połamany i byl w cenie smieci.
dayd_4 Opublikowano 22 Marca 2022 Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) 10 godzin temu, adigo napisał: O jakim ori piszecie? Ten co na aucie to mój twór i jego nie bede przerabial a s4 jest połamany i byl w cenie smieci. A to zmienia postać rzeczy! W takim razie ładny ten twój twór i słusznie, że nie będziesz go ciął. Zastanawiałem się właśnie czy w cabrio występował dół S-lne No to działaj i pokazuj efekty Edytowane 22 Marca 2022 przez dayd_4
morelo Opublikowano 22 Marca 2022 Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) 11 godzin temu, adigo napisał: O jakim ori piszecie? Ten co na aucie to mój twór i jego nie bede przerabial a s4 jest połamany i byl w cenie smieci. Kupie ten twór do mojej o ile go nie będziesz już potrzebował Edytowane 22 Marca 2022 przez morelo
jedrekx Opublikowano 22 Marca 2022 Opublikowano 22 Marca 2022 3 godziny temu, dayd_4 napisał: A to zmienia postać rzeczy! W takim razie ładny ten twój twór i słusznie, że nie będziesz go ciął. Zastanawiałem się właśnie czy w cabrio występował dół S-lne No to działaj i pokazuj efekty nie było. nawet S4 miało taki sam zderzak jak zwyklaki, różniły się grillami i kratkami halogenów, ot co.
dekiel 13 Opublikowano 22 Marca 2022 Opublikowano 22 Marca 2022 Zderzak s4 jest o 20 mm niższy przy nadkolu i nieco do przodu przesunięty w porównaniu sline.
adigo Opublikowano 25 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2023 W dniu 22.03.2022 o 21:39, dekiel 13 napisał(a): Zderzak s4 jest o 20 mm niższy przy nadkolu i nieco do przodu przesunięty w porównaniu sline. O to dobrze wiedzieć bo myślałem że nie ma różnicy. W poprzednim sezonie cabrio cos pojezdzilo ale czysto rekraacyjnie bo nie jest jedynakiem. Aktualnie zimuje w garażu. Czeka nas przeprowadzka więc plany bede realizował juz w nowym miejscu, jak nie w tym to w przyszłym roku.
adigo Opublikowano 25 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 25 Stycznia 2023 A i ktoś za wielka woda zrobił mod o którym myślałem, może nie do końca tak samo bo przespawał tylko dół zderzaka ale optycznie podobnie. W ogóle gość freak bo kasta jest w skórze.
dekiel 13 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Klawo leży czekoladka. Przód fajny.
dayd_4 Opublikowano 25 Stycznia 2023 Opublikowano 25 Stycznia 2023 @adigo napisz proszę jak sytuacja z podłożoną pod tablicę z przodu drugą, czystą tablicą. Nikt się nie czepiał? Pytam, bo też kupiłem czystą blachę, tzn. tylko z paskiem niebieskim i chciałem zrobić tak samo jak ty, żeby z daleka nie rzucało się w oczy policji i żeby unikać niepotrzebnych kontroli policyjnych. I puki co nie założyłem jej jeszcze. Pozdr!
adigo Opublikowano 28 Stycznia 2023 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2023 (edytowane) @dayd_4Nic sie nie działo. Mijałem wielokrotnie policajów i żaden sie nie pokusił o zatrzymanie wiec chyba ich ta tablica nie drażni. Zamawiałem chyba z AGO tablice jak dobrze pamietam i cala jest odblaskowa. Widziałem też jak gość miał dorobioną z wiekszymi odstepami tych 4. znaków ale w obecnych czasach może to sie skonczyć zarzutem fałszerstwa wiec tak jak mam jest przynajmniej legal. Edytowane 28 Stycznia 2023 przez adigo
adigo Opublikowano 23 Lutego 2023 Autor Opublikowano 23 Lutego 2023 Zima bez sniegu więc obudziłem z zimowego snu. 1
Rekomendowane odpowiedzi