Jacek78 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Opublikowano 25 Kwietnia 2019 Witam mam problemik który pojawił mi się od jakiegoś tygodnia mianowicie: Audi a4 b6 końcówka 2003 bfb, mam oryginalny alarm (dwa guziki w drzwiach kierowcy), 4 elektryczne szyby, i taki objaw - chodzi o otwieranie tylnych prawych drzwi z zewnątrz - jak zamknę drzwi z kluczyka jest ok, jak otworzę z kluczyka jest ok z otwieraniem wszystkich drzwi, wsiadam do środka zamykam guzikiem w drzwiach, są zamknięte to samo po przekroczeniu 15 kmh, natomiast jak otwieram guzikiem w drzwiach (kierowcy) to mogę otworzyć wszystkie z zewnątrz oprócz właśnie tych tylnych prawych. A jak zamknę ponownie z kluczyka i otworzę z kluczyka to się z zewnątrz otwierają wszystkie i jest ok. Co może być?
Jacek78 Opublikowano 26 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 26 Kwietnia 2019 (edytowane) Witam kolegów ponownie, dziś to tego z tymi drzwiami tylnymi doszedł problem szyby, opuszczanie i podnoszenie z samych drzwi działa bez zarzutu, natomiast z drzwi kierowcy to tak jak by poszarpywało i opuszczanie raz działa a raz nie. Podpiąłem Vaga i wywala w module komfortu błąd ( 01562 Right Rear Door 61-00 wont De-Safe) Jaka może być tego przyczyna. Nowy Dokument tekstowy.txt Edytowane 26 Kwietnia 2019 przez Jacek78
Rozwiązanie Lukasz_mk2 Opublikowano 6 Maja 2019 Rozwiązanie Opublikowano 6 Maja 2019 winne takiej sytuacji są poprzecierane kable pomiędzy budą a drzwiami (w harmonijkach) - radził bym sprawdzić wszystkie drzwi, bo jak tam nigdy nie zaglądałeś to masz parę ładnych godzin z głowy, aby doprowadzić to do ładu i składu
Rekomendowane odpowiedzi