Kocurei Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Witam wszystkich, ostatnia przeszło mi przez myśl dołożenie do swojej B6 napędu Quattro Mam możliwość kupienia w przystępnej cenie części Pytanie tylko co poza zawieszeniem, dyfrem, wałem, skrzynią biegów będzie mi potrzebne I jak wygląda sprawa z montażem w B6 2.5 Tdi 163KM? P&P czy trzeba będzie robić jakieś przeróbki typu spawanie czy tam cięcie Może ktoś miał przygodę z taką przerobką Chciałbym usłyszeć wasze rady, porady i opinie na ten temat Z góry dziękuję wam ?
Tracer39 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Moja rada jest taka, żebyś przeczytał regulamin: Forum § 9 2. Niezależnie od ust. 1 Użytkownicy zamieszczając treści na Forum zobowiązani są do przestrzegania następujących zasad: (b) podczas zakładania nowego wątku sugerowane jest sprawdzenie, czy podobna dyskusja już się na forum nie toczyła (pomocny tu będzie przycisk "Sprawdź czy są już podobne tematy na forum" znajdujący się po prawej stronie okienka gdzie wpisujemy tytuł zakładanego wątku); (c) sugerowane jest przed założeniem tematu przejrzenie FAQ czyli zbioru najważniejszych i najbardziej popularnych wątków z danej kategorii, jeśli istnieje dla danego działu Forum; Na głównej stronie działu masz podpięty temat o swapie na quattro, ale lepiej założyć kilka kolejnych tematów żeby innym było ciężej znaleźć tego czego szukają.
Rekomendowane odpowiedzi