Adam87 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 28 minut temu, papadziordzio napisał: W tamtym tygodniu do LY7W zakładalem Brilliant Schwarz dyfuzor SLINE i jest Srebrny do czarnego lakieru To wrzuć fotkę jak to wygląda
Misieqq7 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2019 9 godzin temu, papadziordzio napisał: 9 godzin temu, papadziordzio napisał: W tamtym tygodniu do LY7W zakładalem Brilliant Schwarz dyfuzor SLINE i jest Srebrny do czarnego lakieru He he . Czarny dyfuzor do srebrnego pasuje a odwrotnie już nie . Dobre dla mnie podobnie i mam teraz szczotkowane aluminium i mi się podoba:)
papadziordzio Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 19 godzin temu, Adam87 napisał: To wrzuć fotkę jak to wygląda Całej dupki nie mam ale jest o niebo lepiej, jeszcze listwa chromowana do oklejenia na czarny połysk, przy okazji też mi ją wymienili bo oczywiście wyszły purchle standardowo 10 godzin temu, Misieqq7 napisał: He he . Czarny dyfuzor do srebrnego pasuje a odwrotnie już nie . Dobre dla mnie podobnie i mam teraz szczotkowane aluminium i mi się podoba:) f*ck You logic, wiem, ale co kto lubi Ja do czarnego szedłbym w czarny albo carbon 5D. 1
Misieqq7 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2019 5 godzin temu, papadziordzio napisał: Całej dupki nie mam ale jest o niebo lepiej, jeszcze listwa chromowana do oklejenia na czarny połysk, przy okazji też mi ją wymienili bo oczywiście wyszły purchle standardowo f*ck You logic, wiem, ale co kto lubi Ja do czarnego szedłbym w czarny albo carbon 5D. Jasne każdy ma swój gust . Ładnie siadło na srebrnym może faktycznie pójdę z czarny
lewiatan1989 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 To już Tobie musi się podobać Ja bym zrobił chyba czarny mat jakbym miał u siebie robić (u mnie brak chromowanych wystawek) Ty teraz masz zwykły dyfer nie S(ex)-Line? Dobrze widzę? Teraz ten dobrze współgra u Ciebie z chromem na ramkach szyb, lusterek i grillem tak więc trudna decyzja Ciebie czeka... Ale zawsze można przemalować 1
lewiatan1989 Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 To teraz się chwal co tam wpadło po kolorowym liczniku jeszcze?
Misieqq7 Opublikowano 11 Października 2019 Autor Opublikowano 11 Października 2019 14 godzin temu, lewiatan1989 napisał: To teraz się chwal co tam wpadło po kolorowym liczniku jeszcze? mówisz i masz Darku!:) małe zmiany kosmetyczne : - emblematy z klapy wyjazd - dyfuzor s-line koloru LY7G szary - końcówki wydechu w końcu zostały porządnie ustawione i przyspawane , wcześniej były na śrubki. dyfuzor miał być srebrny, potem myślałem nad ori kolorem a wpadł szary. Mógłby być jeszcze bardziej ciemniejszy, ale mi się podoba. Na fotkach jest jaśniejszy niż w rzeczywistości... Myślę jeszcze nad nakładkami lusterek w tym kolorze bądź srebrnym. Obecnie są pomalowane plasti dipem, ale od składania trochę obtarło gumę.. 2
lewiatan1989 Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 No jaka dupeczka!! Ja nawet logo oooo nie mam z tyłu ? Też muszę się za dyderem zacząć oglądać tylko z kominem z jednej strony 1
Misieqq7 Opublikowano 11 Października 2019 Autor Opublikowano 11 Października 2019 24 minuty temu, lewiatan1989 napisał: No jaka dupeczka!! Ja nawet logo oooo nie mam z tyłu ? Też muszę się za dyderem zacząć oglądać tylko z kominem z jednej strony to wrzuć na dwa kominy koszt nie duży a wygląd fajny:) myślałem nad klapą s line ale jak wymienię klapę to trzeba zaś listwy zderzak przód, a to koszta . Wolałbym chyba xenony wrzucić
Adam87 Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 Ładnie ładnie U mnie znowu odwrotne kolory... auto silver a dokładka czarny mat no i znaczek 1
Misieqq7 Opublikowano 11 Października 2019 Autor Opublikowano 11 Października 2019 3 godziny temu, Adam87 napisał: Ładnie ładnie U mnie znowu odwrotne kolory... auto silver a dokładka czarny mat no i znaczek No twoja pełen s line i te lampy przód !:) większość pisała mi w ori a mi się tak podoba:) 1
Gremlin0209 Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 Dupcia już ładna ? Ps: Adam ja czekam aż Ty zamontujesz te końcówki moje u siebie ? 2
Adam87 Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 (edytowane) 40 minut temu, Gremlin0209 napisał: Adam ja czekam aż Ty zamontujesz te końcówki moje u siebie ? Już są jak nowe (spolerowane), ale nadal leżą w garażu... zamontuję je po niedzieli bo lece na tydzień do pl... Edytowane 11 Października 2019 przez Adam87 Literówka
Gremlin0209 Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 To czekam na foty albo look na żywo ;-)
Adam87 Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 I będzie do tego jeszcze coś extra 1
Misieqq7 Opublikowano 11 Października 2019 Autor Opublikowano 11 Października 2019 @Gremlin0209 a To @Adam87 kupił od Ciebie te końcówki ? ja mam jakieś tanie ale drugi rok już śmigają tylko że na śrubki to je ciężko było ustawić. Teraz równo siadły.
Gremlin0209 Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 18 minut temu, Misieqq7 napisał: @Gremlin0209 a To @Adam87 kupił od Ciebie te końcówki ? ja mam jakieś tanie ale drugi rok już śmigają tylko że na śrubki to je ciężko było ustawić. Teraz równo siadły. Tak te pojedyncze co miałem przed montażem dyfuzora od S4. Za grosze, bo i tak by mi zalegały, a Adam chciał większe niż te co ma ori z 1.8T ;-) 1
Adam87 Opublikowano 11 Października 2019 Opublikowano 11 Października 2019 Potwierdzam co Łukasz napisał
Misieqq7 Opublikowano 12 Października 2019 Autor Opublikowano 12 Października 2019 wpadł sztywny tip:) może zrobię testy na k03s czy będzie różnica w przepływie:) prosi się o hybrydę od Geremiego, zobaczymy jak z funduszami na wiosnę będzie. Kto wie może i sprzęgło by odrazu z awx trzeba było dać, także zobaczymy co czas przyniesie:P 2
tranduo Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 37 minut temu, Misieqq7 napisał: wpadł sztywny tip:) może zrobię testy na k03s czy będzie różnica w przepływie:) prosi się o hybrydę od Geremiego, zobaczymy jak z funduszami na wiosnę będzie. Kto wie może i sprzęgło by odrazu z awx trzeba było dać, także zobaczymy co czas przyniesie:P Widzę że tip ogólnie na wejście 51 mm pod hybrydę, a dodatkowo masz redukcję 51-45mm żeby zamontować na seryjna k03s? Wtedy przy hybrydzie z wlotem 51 mm zamieniasz redukcję na zwykły sylikon i powinna pasować.
Rekomendowane odpowiedzi