Dirty Sanchez Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Czesc! Mam problem z audi a4 b5 1.8 (bez turbo). Jakaś kuna czy coś przegryzła mi przewody od podciśnienia, pojechał do mechanika i wrócił z klekotaniem... Odstawiłem od razu do mechanika, stał tydzień i podobno zrobione. Dojechałem do mieszkania (500metrów), na drugi dzień próbuję odpalić i się zaczęło znów... To co dotychczas zrobione to wymienione świece, podłączone podciśnienia, filtry powietrza... Co to może być bo mechanik rozkłada już ręce... To samo się dzieje i na benzynie i na gazie... W załączniku filmik... video-1561886415.mp4
przem8 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Brzmi jakbyś miał nieszczelny wydech i wycięty katalizator.
Dirty Sanchez Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2019 To niestety nie to Wydech od momentu kupna jest taki sam (jeżdzę nim 10 lat)...
Turbo1 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Opublikowano 30 Czerwca 2019 Też bym obstawiał wydech albo nagraj filmik skąd bardziej ten hałas dociera
Dirty Sanchez Opublikowano 30 Czerwca 2019 Autor Opublikowano 30 Czerwca 2019 Wydech tu nie ma nic wspólnego bo jak przestaje klekotać to jest wszystko w porządku. Pali na 3 gary według mnie. Dziś wymieniłem kable wysokiego napięcia i nadal to samo...
Rekomendowane odpowiedzi