audi95 Opublikowano 6 Lipca 2019 Opublikowano 6 Lipca 2019 Witam mam pytanie panowie i panie co o tym tuningu myślicie ? Proszę o szybką odpowiedź. Dziękuję
przem8 Opublikowano 6 Lipca 2019 Opublikowano 6 Lipca 2019 Ty tak na serio? Brakuje jeszcze jakiś tribali na bokach i byłoby za***iście
audi95 Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Opublikowano 6 Lipca 2019 2 minuty temu, przem8 napisał: Ty tak na serio? Brakuje jeszcze jakiś tribali na bokach i byłoby za***iście Chodzi mi o normalne odpowiedzi co o tym myślicie od 0 do 10
YoGi1984 Opublikowano 6 Lipca 2019 Opublikowano 6 Lipca 2019 Nie idź tą drogą - profanacja! Poza tym, nie wstydziłbyś się czymś takim jeździć? Jeszcze zgaduje że pewnie siedzi tam potężna moc jak na ten wygląd 1.6:)
audi95 Opublikowano 6 Lipca 2019 Autor Opublikowano 6 Lipca 2019 9 minut temu, YoGi1984 napisał: Nie idź tą drogą - profanacja! Poza tym, nie wstydziłbyś się czymś takim jeździć? Jeszcze zgaduje że pewnie siedzi tam potężna moc jak na ten wygląd 1.6:) właśnie chciałem zobaczyć reakcję ludzi a co do silnika to 1.8T 150km
Randor Opublikowano 6 Lipca 2019 Opublikowano 6 Lipca 2019 (edytowane) Tragedia. Koło lipa do tego koza i spojlery z laminatu. Tu na forum nie pochwalamy takich przeróbek? Albo ładna seria albo gleba, spasy i ori dodatki. No ale to nie zmienia faktu, że ktoś włożył trochę pracy w to auto. Spasowanie tego wszystkiego też nie jest najgorsze:) Edytowane 6 Lipca 2019 przez Randor
Pablo1809 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Najważniejsze, żeby podobało się właścicielowi. W końcu on (ona?) tym jeździ. Osobiście bym tak nie modyfikował, ale kilka elementów jest ok.
dekiel 13 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Od 0 do 10 mówisz . To 2 za pomysł i odwagę ale szczerze to wstyd tym jeżdzić. ? Lepiej serię zglebić , dodać koła ,jakieś końcówki z tyłu .
Rekomendowane odpowiedzi