Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B8] A4 B8 3.0 TDI Avant Quattro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

dokładnie Vario - miałem A5 3.0tdiQ s-line rok temu ( na wekend jako jazda testowa ) i też sie zakochałem pod każdym względem a 260 to nawet nie wiedziałem kiedy wyskoczyło na budziku - miazdga :good:

Opublikowano
  • Autor

U mnie jest ciut więcej ,przy tych prędkościach na autostradzie spalanie oscyluje około 7-7.5, w mieście 10 l . Opony 245/40/18 .Tak wiec tragedii nie ma, a naprawdę komfort jazdy z silnikiem 3.0 TDI w porównaniu do 1.9 czy 2.0 jest ogromny.Obroty silnika przy prędkościach 160 -170 to około 2600obr/min,tak więc pełen loozik. Naprawdę ten nowy silnik 3.0 TDI jest jak dla mnie :kox:

ps. Vario-tech jaki przebieg miała ta A5?

Opublikowano

a co z ledami na tył? :) już założone? Piękny wykresik :good:

Opublikowano
  • Autor

a co z ledami na tył? :) już założone? Piękny wykresik :good:

Jeszcze na razie nie założone,ale podobno już można zamówić nowe A4 na ledach , tak więc już nie powinno być problemu z przeprogramowaniem modułu,bo jak na razie to stanowiło problem.Jutro będę w ASO to się dowiem co i jak .

Opublikowano

i poinformuj co i jak z tymi ledami jak mozesz :wink4:

Opublikowano

Carlos przebieg A5 86 tkm a opony 245 na 17"

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

piękne auto cóż tu można jeszcze powiedzieć :good: :good: :good:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

środeczek mi sie podoba strasznie tak samo jak i cała reszta :> moze kiedys sie dorobie takowej lub podobnej ale musi być AUDI :tongue4:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Carlos* ty chyba robiłeś u siebie program (gdzieś wspominałeś) mógłbyś pochwalić się wykresem?

Opublikowano
  • Autor

Jasne jak jutro znajdę chwilę czasu to wkleję, muszę poszukać gdzie go mam.

Opublikowano

Jasne jak jutro znajdę chwilę czasu to wkleję, muszę poszukać gdzie go mam.

i jak się zbiera po programie??? :naughty: :naughty:

ja wczoraj w nocy robiłem takie małe testy: jadąc 50km/h wciskałem jednocześnie gaz i stoper i ciągnąłem do 150km/h, robiłem trzy testy: wyniki od 9,45 do 9,70sek. myślę że jakbym ruszał od 40km/h i przy 50km/h wciskał stoper mogłoby być lepiej bo tak jakiś tam ułamek sek na reakcję gazu trzeba wliczyć. ciekawy jestem jak to u Ciebie po programie by było. jak będę miał możliwość to zrobie test 100-200km/h ale w Lublinie ciężko z drogami do takich testów

Opublikowano
  • Autor

Oto obiecany wykres.

72311bfffcafabc6m.jpg

@ Kuredu - Auto śmiga teraz znacznie lepiej, szczególnie jest to odczuwalne na wyższych biegach. Pewnie twoje auto jest nieznacznie szybsze ze względu na masę auta , ale i tak nie jest źle.Generalnie super no i spalanie spadło good

Co do pomiarów to robiłem tylko od 100 do 200 wynik około 14-15 sec , jak będę gdzieś leciał po autostradzie to trochę zrobie pomiarów i nagram jakiś filmik jak się zbiera.

Opublikowano

:good: :good: :good:

miodzio to musi teraz latać

Opublikowano
:slina:
Opublikowano

Kreseczki niczego sobie :kox:

Opublikowano
  • Autor

Sam jestem pod wrażeniem jak auto teraz zapitala :kox: i najważniejsze ,że program bardzo lajtowy, także potencjał tych silników jest dużo większy.

Opublikowano
:slina: :slina: prawie jak B7 Patrox'a :kox: Ładnie musi zapinać lalunia :good: Motor rzeczywiście ma ogromny potencjał :wink4:
Opublikowano

ABT wymieniało turbo i efekt ten sam więc gratki dla tego co robił soft :) bez wymiany turbiny

Opublikowano

oja..ale musi robić masać pleców 600nm przy 2000 :kox::slina::shocked::blink: masakra :evil:

kuredu wciągasz z palcem :gwizdanie:

Opublikowano

oja..ale musi robić masać pleców 600nm przy 2000 :kox::slina::shocked::blink: masakra :evil:

kuredu wciągasz z palcem :gwizdanie:

Będzie trzeba ustawić ich na kreskę :kox:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.