Rogal1989 Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 A to moje wymarzone!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 24 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2019 Graty auta. Fajne połączenie wnętrza zrób jakiś opis i dawaj więcej swoich zdjęć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelosinski83 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Biały najlepszy ?Do tego s-line'owa czekoladowa skórka z ciemną górą tapicerki robi mega robotę - idealne połączenie ? Niech służy ? Jakie plany? koło i na glebę czy pozostanie "allroadem"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal1989 Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Więcej zdjęć i opis dodam w przyszłym tygodniu w środe. Będę je dopiero odbierał już nie mogę spać po nocach.... W Polsce nie znalazłem ani jednego modelu z takim wyposażeniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbas Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 2 godziny temu, Rogal1989 napisał: Więcej zdjęć i opis dodam w przyszłym tygodniu w środe. Będę je dopiero odbierał już nie mogę spać po nocach.... W Polsce nie znalazłem ani jednego modelu z takim wyposażeniem Hehe marzenia do spełnienia. Napisz chociaż jakie wyposażenie i silnik a jak odbierzesz dawaj focisze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal1989 Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 (edytowane) silnik 2.0TDI 190km Edytowane 25 Lipca 2019 przez Rogal1989 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal1989 Opublikowano 25 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 I już zamówiłem moduł od kolegi z forum do automatycznego zamykania klapy z kluczyka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris67 Opublikowano 25 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2019 Weż to ogarnij bo narobiłeś małego bałaganu z opisami wyposażenia...a najważniejszego jaki motor nie podałes? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal1989 Opublikowano 31 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korton555 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Gratulacje! Bialy allroad najladniejszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin_wpi Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Piękny allroad i dobrze wyposażony. Jakie plany na niego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi