Robert Romaniuk Roman Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 Witam. Posiadam 1.8T po programie na 220km, potrzebuję zmienić wtryskiwacze gazowe na mocniejsze z przystosowanie już pod moc rzędu około 280 km. Osobiście pod uwagę brałem Y157 Wtryskiwacze Alex Barracuda 130 NL/min z trójnikami na 4 cyl JACUŚ LPG - sklep internetowy LPG, części LPG, auto gaz, hurtownia lpg, części do instalacji gazowych, części lpg, akcesoria lpg, WWW.PHJACUS.PL Sklep internetowy części LPG. Ekspresowa wysyłka, najniższe ceny! Bogata oferta części do samochodowych instalacji gazowych LPG. W ofercie posiadamy reduktory, parowniki, listwy wtryskowe, wtryski sekwencyjne... oraz Y135 Wtryskiwacz TECH-DRAGON Solo Gold 1 cyl. JACUŚ LPG - sklep internetowy LPG, części LPG, auto gaz, hurtownia lpg, części do instalacji gazowych, części lpg, akcesoria lpg, WWW.PHJACUS.PL Sklep internetowy części LPG. Ekspresowa wysyłka, najniższe ceny! Bogata oferta części do samochodowych instalacji gazowych LPG. W ofercie posiadamy reduktory, parowniki, listwy wtryskowe, wtryski sekwencyjne... Jak myślicie co będzie najlepszą alternatywą w tym przypadku? Sterownik gazu to LPG Tech o ile to ma jakąś różnice.
Ninja Opublikowano 31 Lipca 2019 Opublikowano 31 Lipca 2019 Ja miałem Barracudy i przy 220KM spokojnie dawały radę. Przez 5 lat nic z nimi się nie działo (przebieg około 80 tys. km). W poprzednim samochodzie miałem instalację na Matrixach HS, to była masakra (lub wadliwa seria...) Pierwszy wymieniony tydzień po instalacji, kolejne 5 w ciagu 2 lat eksploatacji).
Robert Romaniuk Roman Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Z tego co widzę pod Techa nie podłączysz AC bo to jest Staga
przem8 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Idąc Twoim tokiem rozumowania to barracud też nie podłączysz. Wszystko podejdzie z wymienionych wtryskiwaczy. Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez przem8
Robert Romaniuk Roman Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2019 (edytowane) Noo mam do wybrania typy wtryskiwaczy i nie ma tam AC a barracudy są, no chyba że AC się kryje pod czymś innym Edit. Jeżeli wiesz który typ wtryskiwacza wybrać i rzeczywiście da się podłączyć ACW03 to byłoby git, sporo taniej wychodzą. Edytowane 2 Sierpnia 2019 przez Robert Romaniuk Roman
przem8 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Opublikowano 2 Sierpnia 2019 Wydaje mi się, że valtek 2om. Może kolega @soul87 się wypowie?
grubcio1980 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 Odświeżę trochę. Obecnie mam niebieskie Hanki, które będą się kończyły. Co wrzucić zamiast nich? Moc ok. 250. Wiadomo że Baracudy bo opinie mają bardzo dobre, ale kumpel ostatnio mi mówił że jakieś yeti się pojawiły, które są wydajniejsze. Nie wiem tylko jak z ich wytrzymałością. Czy nie cudować i wrzucić sprawdzone Baraki?
pulpecik Opublikowano 17 Stycznia 2020 Opublikowano 17 Stycznia 2020 49 minut temu, grubcio1980 napisał: Czy nie cudować i wrzucić sprawdzone Baraki Nie ubliżając tym Yeti, bo nie znam, napiszę tak -spokój nie ma ceny. Porządny filtr fazy lotnej z odstojnikiem(te twisterki itp.) plus sprawdzone wtryskiwacze i naprawdę spokój na grube dziesiątki tysięcy i więcej. Sam tak w dwóch autach mam, baraki i dragony dobrze filtrowane plus co jakiś czas pojone denaturatem(taki kraj, chlapnąć trzeba). I zero problemów.
Rekomendowane odpowiedzi