Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Standardowe zawieszenie a felgi 17 cali

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale to są odpowiedzi na poszczególne zdania innych userów. Jak wytniesz to wyjdzie że jest niby to samo. Ale jak popatrzysz na ciąg wypowiedzi to jest to odpowiedź na czyjeś zdanie. Chociaż przyznaję że troche się rozpędziłem i dużo tego.

Opublikowano

:naughty:

Tu moje auto na zawieszeniu 1BE czyli -20mm i kołach RS6 18", wygląda średnio:

20fb380557328fa7med.jpg

Przydało by śię -35mm. Na zawieszeniu seryjnym auto wyglądało już całkowice beznadziejnie.

Jak sie robi zdjecia "od dolu" to nawet Kaczynski wyglada na wysokiego :)[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 13:17_________________________________________________Slawek pokaz brudasa na 18' :naughty:

Opublikowano

Ale to są odpowiedzi na poszczególne zdania innych userów. Jak wytniesz to wyjdzie że jest niby to samo. Ale jak popatrzysz na ciąg wypowiedzi to jest to odpowiedź na czyjeś zdanie. Chociaż przyznaję że troche się rozpędziłem i dużo tego.

Chciałbym tylko zauważyć, że to nie jest czat zeby odpowiadać na każde zdanie innych :gwizdanie:

20fb380557328fa7med.jpg

Przydało by śię -35mm. Na zawieszeniu seryjnym auto wyglądało już całkowice beznadziejnie.

Jak sie robi zdjecia "od dolu" to nawet Kaczynski wyglada na wysokiego :)[br]Dopisany: 16 Marzec 2009, 13:17_________________________________________________Slawek pokaz brudasa na 18' :naughty:

Pokaze jak bede w domu :naughty:

Opublikowano

Dibo przeczytaj swoje wiadomości w tym wątku, które Ci zacytowałem..., Czy Ty naprawde ie widzisz, że sie powtarzasz :mysli:

Zastanów się zanim coś napiszesz i czytaj co wcześniej pisałeś w danym wątku bo to naprawde zaczyna być żenujące :cool1:

juz dawno zwracałem koledze Dibo, ze niepotrzebnie nabija posty:

Cytat: endriuu 22 Styczeń 2009, 12:44 Wątek: "Xenony - problem nagłaśniany" str. 31

stary wystarczy zajrzeć dwie, trzy, cztery strony wcześniej. rozmowa już była

Dibo - niepotrzebnie nakrecasz. Powtarzasz się. dla mnie jest to nieuzasadnione niczym nabijanie postów

Odpisał mi:

Ty też nieraz powtarzałeś to co było prędzej napisane odpowiadając komuś na pytanie. Wtedy też mogłem Ci napisać że powtarzasz się i nabijasz posty. Także Twoje pretensje są śmieszne i bezpodstawne. Kolega zapytał się, więc mu odpisałem. A takie zarzuty można mieć do większosci osób na forum, gdyż wiele pytań się powtarza i wiele osób odpowiadając na nie powtarza to co było już napisane.

kto tu jest śmieszny Panie Dibo?

Opublikowano

Akurat w tym temacie o lampach co jakiś czas pojawiają się te same pytania i Ty też co jakiś czas na nie odpowiadasz mimo że odpowiedź padła kilka stron wcześniej, zresztą jak to sam napisałeś: "...stary wystarczy zajrzeć dwie, trzy, cztery strony wcześniej. rozmowa już była...". A dlatego jest śmieszne bo miałeś pretensje o to co sam robiłeś. Poza tym nie rób w tym temacie OT :cool1: Jest coś takiego jak priv.

Opublikowano

20fb380557328fa7med.jpg

Prosze bardzo zdjęcie z góry:

d9ece506fae72669med.jpg

Nadal widać że jest troszke za wysoko.

Opublikowano

20fb380557328fa7med.jpg

Prosze bardzo zdjęcie z góry:

d9ece506fae72669med.jpg

Nadal widać że jest troszke za wysoko.

zgadza się troche wysoko ja mam na lato 18 i zawias kupiłem -35mm. ,bedzie kosa :kox:
Opublikowano

e tam mnie na tym -20mm sie podoba ,a i na ori zawiasie przy 17 nie ma tragedii

Opublikowano

Eeee - jak dla mnie troszkę za wysoko. Ja też mam u siebie 1BE, ale mój siedzi jakoś niżej - przód może podobnie, ale tył na bank niżej..Posadzić by trzeba Jarol Twoje A4 i będzie :kox:

Apropo - ładne te cholery RS6 :> Jeszcze się skuszę na 18 a nie 17" :gwizdanie:

Opublikowano

Za rok pomyśle nad jakimś nowym zawieszeniem narazie hamulce wymieniam na większe :wink4:

RS6 orginalnie są tylko 18 i 19".