misiek28 Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Witam wszystkich! Podczas jazdy przy dosyć ostrym skręcie gdzieś wlatyje mi do środka powietrze z zewnątrz. Czy to normalne ja na rocznik 1997 ? Macie jakieś sugestie w tej sprawie .Dzieki i pozdrawiam :smile:
Gość spedyt Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Powietrze powinno wlatywać z zewnątrz do kabiny, chyba że włączysz obieg zamknięty
Gość Iceman Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 ja nie czaje o co w tym poscie biega
Simon Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 Jak to z zewnątrz?!?!Może wydaje Ci się a to z bocznych kratek?
Gość spedyt Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 ja nie czaje o co w tym poscie biega Ja też, może gościowi coś szumi albo wieje w aucie?
Gość Iceman Opublikowano 21 Marca 2007 Opublikowano 21 Marca 2007 ja nie czaje o co w tym poscie biega Ja też, może gościowi coś szumi albo wieje w aucie? dokładnie, pewnie tak ,szumi mu na zakrętach
misiek28 Opublikowano 21 Marca 2007 Autor Opublikowano 21 Marca 2007 Nie, posłuchajcie.Chodzi o to ze, kiedy jade i skrecam ,gdzies w okolicach drążka od biegów i pod przednim fotelem wlatuje mi powietrze zupełnie inne, niż te z kratek.Zresztą z kratek narazie puki jest zimno leci ciepłe powietrze(poniewaz mam włączone ogrzewanie) a kiedy skrecam jest lekki podmuch z dołu zimnego powietrza z zewnątrz,moze brakuje mi jakiejs zaslepki.
Gość spedyt Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 moze brakuje mi jakiejs zaslepki. Pod fotelem nie ma zaślepek, drążek też powinien być szczelny, zdejmij mieszek i zobacz co jest pod spodem
Pucek Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 i co kolega wymyśliłeś co jest grane??? ja właśnie też zauważyłem, trzymając ręke na drażku ręcznego podczas mocnego skrętu występuje lekki podmuch wiatru - zimnego wiaterku nie zważając na temperature... myślałem że to norma ale jednak widze że chyba nie.............
Gość Trzeniu Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 potwierdzam , też tak często mam. Sam się wiele razy zastanawiałem co to powoduje
wustyle Opublikowano 25 Lutego 2008 Opublikowano 25 Lutego 2008 panowie:) wyluzujcie:) podczas skretu zmienia sie cyrkulacja powietrza:) a dokladnie kierunek dmuchania, powietrze wbrew pozorom nie skreca razem z Wami w samochodzie
Rekomendowane odpowiedzi