Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B9 Avant Sport S-line 252KM Quattro stały napęd.

vvalery

Rekomendowane odpowiedzi

32 minuty temu, MaciekPL napisał:

Ty nie guma, tylko szukaj szyn bo reszta czeka :P . Fajna taka mata składana jest pod te szyny :D

Hehe 

Wiem wiem ?

2 godziny temu, krystian3769 napisał:

Widzę że odwiedziny w ASO były ?

Kurcze umnie VW nie mieli tego chromowanego gekona ?

Fajna sprawa ta guma. A wiesz że na rewersie podłogi też masz korytko?

Jeszcze dywaniki S4 czekają na jesień i zimę. wszystko kupione na allegro w ASO Wrocław gdzie ceny są o 20-30 % niższe niż w naszym Autorud.

P.S. nie wiedziałem, że jest po drugiej stronie korytko … :-) Aż sprawdzę ?

O widzisz dobrze wiedzieć że mają takie ceny.

W B8 też było to koryto tylko głębsze.

Fajna sprawa Ci powiem. Często z tego korzystam choćby nawet przy większych zakupach. Zabieram całość do domu ?

3 minuty temu, krystian3769 napisał:

O widzisz dobrze wiedzieć że mają takie ceny.

W B8 też było to koryto tylko głębsze.

Fajna sprawa Ci powiem. Często z tego korzystam choćby nawet przy większych zakupach. Zabieram całość do domu ?

Przez 5 lat użytkowania B8 nie wiedziałem tego, bo kupiłem od razu gumę i nie zaglądałem tam nigdy ?

Bardzo ładny avant i to w PB ? nie ma za bardzo co w nim modzić, oprócz większego koła :whistling:

Szerokości i bezawaryjności życzę

4 minuty temu, D4NTE napisał:

Bardzo ładny avant i to w PB ? nie ma za bardzo co w nim modzić, oprócz większego koła :whistling:

Szerokości i bezawaryjności życzę

Dzięki Sebastian. Za kołami rozglądam się i mam czas do wiosny, żeby wyłowić jakiś ciekawy egzemplarz. Na obecne koła lecą zimówki :-)

2 minuty temu, vvalery napisał:

Dzięki Sebastian. Za kołami rozglądam się i mam czas do wiosny, żeby wyłowić jakiś ciekawy egzemplarz. Na obecne koła lecą zimówki ?

Jak planujesz dopiero na wiosnę kupić to lepiej w zimie zrobić zakupy ceny powinny być lepsze. ? Jak oceniasz firmę co ściągała Ci auto?

32 minuty temu, D4NTE napisał:

Jak planujesz dopiero na wiosnę kupić to lepiej w zimie zrobić zakupy ceny powinny być lepsze. ? Jak oceniasz firmę co ściągała Ci auto?

Na wstępie muszę napisać, że to ja znalazłem to auto, a właściwie  wytypowałem sobie trzy audi A4 S-line (allroady były za drogie :-(  ). Po pół roku siedzenia w OTOMOTO i różnych przygodach na naszym rynku, wkur… się i postanowiłem sam poszukać za granicą. Jak już znalazłem ww 3 sztuki wytypowałem tą najlepiej wypasioną i najtańsza (największy przebieg). Wtedy zacząłem szukać kto w Rzeszowie sprowadza auta i trafiłem na "sprowadzone.de" z bardzo pochlebnymi opiniami. Zadzwoniłem w niedzielę, że takie i takie auto jest tu i tu, a w poniedziałek było już moje :-). Ogłoszenie ukazało się dzień wcześniej i jak twierdzą gdybyśmy nie zrobili tej akcji tak szybko, to tego auta by nie było !!!Naprawdę oni sprawdzają każdy egzemplarz w szczegółach. Ja siedziałem na telefonie i dostałem w czasie oględzin kilkadziesiąt zdjęć. Aut powypadkowych i postłuczkowych oni nie kupują. Tak, że mogę z czystym sumieniem polecić, a angażowałem nie mała sumę :-) Zresztą oni mogą za dopłatą zaangażować swoje pieniądze. jest to ok 5% wartości auta i Ty przyjeżdżasz i możesz kupić lub nie. Stracisz tylko 2K zaliczki. Auto wybierasz jak w salonie. Wypacykowane, świecące jak psu jajca. Moja zona myślała że to nowe chachacha.

Edytowane przez vvalery
  • Pomoc techniczna 1

Zakasowałeś mnie ? 

Mogli już nie dodawać tej 4 i super z listwą progową by grało. 

Edytowane przez krystian3769

3 godziny temu, krystian3769 napisał:

Zakasowałeś mnie ? 

Mogli już nie dodawać tej 4 i super z listwą progową by grało. 

Zapomniałem o torbie np. na zakupy.. Składa się sama w siebie i mamy małą saszetkę ???spacer.pngspacer.png

B4306991-C125-4FD3-A0F4-6F914136BA97.jpeg

BF9B4179-6994-4E83-AF57-1E14FE664D3D.jpeg

Edytowane przez vvalery

W dniu 12.09.2019 o 22:20, humptydumpty napisał:

Ja mam mieszane uczucia co do tej felgi ...raz mi się średnio podoba jak na tym zdj wyżej w białej A6, a z kolei jak widze ja tak jak tu nizej to nie ma biedy : )

Mam tylko jedno zasadnicze pytanie... zakladam ze ta a4 ma zawias s line wiec nizej niz u mnie... czy przy normalnym zawiasie efekt będzie zbliżony czy jednak jest ewidentna różnica wynikająca z wysokości i nadkloe nie będzie tak wypełnione? ( mowa o 20' , kolor auta czarny )

20190912_220536.jpg

Valery sorry że zaśmiecam Twój wątek ale nie daje mi spokoju to pytanie - czy przy zawiasie 1BA te 2cm wyżej mimo felgi 20" nie zrobią ewidentnej różnicy? czy to jednak zginie i koło dobrze wypełni nadkole ?

Btw siateczka w bagażniku lux - jaki koszt ?

Jak na moje oko ta na zdjęciu nie ma nawet 1BV tylko gwint albo obniżone springi. 

Także w stosunku do 1BA to przepaść.

1BV będzie troszkę wyżej od tego co widać na tej fotce?

Pozdrawiam

3 godziny temu, humptydumpty napisał:

Valery sorry że zaśmiecam Twój wątek ale nie daje mi spokoju to pytanie - czy przy zawiasie 1BA te 2cm wyżej mimo felgi 20" nie zrobią ewidentnej różnicy? czy to jednak zginie i koło dobrze wypełni nadkole ?

Btw siateczka w bagażniku lux - jaki koszt ?

Jest pewien problem bo tym autem będę musiał dojechać w miejsca trudniejsze terenowo z rowerem downhillowym na bagażniku. Takie hobby i ciężko z czymś takim jak na zdjęciu....

siatka 170zł. Można wyhaczyć taniej na olx. 

chyba przedobrzyłem z tym zdjęciem - przeglądnąłem trochę zdj na zagranicznych forach i faktycznie jak Krystian piszę tu będzie raczej obniżony dodatkowo zawias.

Mi generalnie chodzi o to by się upewnić czy aby zakładając 20'  przy moim zawieszeniu 1BA , całość będzie wyglądała dobrze, czy to aby nie będzie wóz drabiniasty :) - czyli przerost formy

Humptydumpty,

20" przy 1BA nie ma sensu.

Będzie mega wóz drabiniasty /allroad itp.

Przynajmniej jakieś springi progresywne wrzuć ...

Pozdrawiam ?

3 godziny temu, black4 napisał:

Humptydumpty,

20" przy 1BA nie ma sensu.

Będzie mega wóz drabiniasty /allroad itp.

Przynajmniej jakieś springi progresywne wrzuć ...

Pozdrawiam ?

Wszystko na ten temat... ?

Wracając do siatki ...

Fajna sprawa też posiadam ?

Jacek nie masz ochoty na rozbudowę...

Mogę załatwić Ci połowę zestawu do mocowania bagaży.

Trzeba tylko szyny kupić i mocowania szyn ?

Sam już szukam...

1 godzinę temu, krystian3769 napisał:

Wracając do siatki ...

Fajna sprawa też posiadam ?

Jacek nie masz ochoty na rozbudowę...

Mogę załatwić Ci połowę zestawu do mocowania bagaży.

Trzeba tylko szyny kupić i mocowania szyn ?

Sam już szukam...

Narazie stop z zakupami bo w sobotę młody kupuje specialized demo 8 za 11k ? a jeszcze muszę hak założyć. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...