Muskel1 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września To w takim razie powinno wystarczyć😉 Mam nadzieje, że skonfigurowałeś ze wszystkimi potrzebnymi wyposażeniami jak hak itp, bo doposażenie samochodów z UNECE to tragedia i nie takie proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 30 Września Autor Udostępnij Opublikowano 30 Września (edytowane) 11 minut temu, Muskel1 napisał(a): Mam nadzieje, że skonfigurowałeś ze wszystkimi potrzebnymi wyposażeniami jak hak itp, bo doposażenie samochodów z UNECE to tragedia i nie takie proste. Miałem w A4 prawie wszystko i wiem z czego korzystałem a z czego nie. Wyrzuciłem niepotrzebne rzeczy i dopłaciłem do tych z których korzystałem. Będzie dobrze bo konfig indywidualny i nie było takiego dostępnego w dostępnych od ręki. Żaden nie miał np. HUD itp. 😉 Edytowane 30 Września przez vvalery Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 30 Września Udostępnij Opublikowano 30 Września W A4 hak chyba doposażałeś?🤔 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 1 Października Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października 10 godzin temu, Muskel1 napisał(a): W A4 hak chyba doposażałeś?🤔 Miałem hak, ale młody sprzedał rower downhillowy i kupił Golfa żegnając się z tym sportem więc hak mi niepotrzebny. Zresztą nie jest dostępny w S3 a w Golfie R już tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 1 Października Udostępnij Opublikowano 1 Października 13 godzin temu, vvalery napisał(a): Z łezką w oku pożegnałem dzisiaj swoją ukochaną A4. Poszła w dobre ręce. Zostaje przy marce i w środę odbieram nowe Audi. Tak więc temat do zamknięcia. Gratulacje💪 czekam na wątek o s3 😈 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 1 Października Autor Udostępnij Opublikowano 1 Października Godzinę temu, D4NTE napisał(a): Gratulacje💪 czekam na wątek o s3 😈 Będzie ale może dopiero na wiosnę jak wjadą Concevery bo teraz będzie na słabych 18 przeznaczonych na zimę. 😉 Dzięki D4NTE P.S. Smutno trochę bo tyle lat tu człowiek spędził z B8 i B9. Wspaniali ludzie tutaj …, 🥲 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4NTE Opublikowano 8 Października Udostępnij Opublikowano 8 Października (edytowane) W dniu 1.10.2024 o 11:31, vvalery napisał(a): Będzie ale może dopiero na wiosnę jak wjadą Concevery bo teraz będzie na słabych 18 przeznaczonych na zimę. 😉 Dzięki D4NTE P.S. Smutno trochę bo tyle lat tu człowiek spędził z B8 i B9. Wspaniali ludzie tutaj …, 🥲 Nikt Cie z forum nie wyrzuca przez zmianę modelu 😋 zmienisz tylko dział 😅 S3 będziemy Cie w nim odwiedzać...💪 Wrzuć jakiś materiał z odbioru , jakie wrażenia na początku itp bo ciekawość mnie zżera 😈🤑 🙂 Edytowane 8 Października przez D4NTE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vvalery Opublikowano 8 Października Autor Udostępnij Opublikowano 8 Października 11 godzin temu, D4NTE napisał(a): Nikt Cie z forum nie wyrzuca przez zmianę modelu 😋 zmienisz tylko dział 😅 S3 będziemy Cie w nim odwiedzać...💪 Wrzuć jakiś materiał z odbioru , jakie wrażenia na początku itp bo ciekawość mnie zżera 😈🤑 🙂 Już jest w dziale A3 😉 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi