Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A4 B9 Avant Sport S-line 252KM Quattro stały napęd.

vvalery

Rekomendowane odpowiedzi

To w takim razie powinno wystarczyć😉

Mam nadzieje, że skonfigurowałeś ze wszystkimi potrzebnymi wyposażeniami jak hak itp, bo doposażenie samochodów z UNECE to tragedia i nie takie proste.

11 minut temu, Muskel1 napisał(a):

Mam nadzieje, że skonfigurowałeś ze wszystkimi potrzebnymi wyposażeniami jak hak itp, bo doposażenie samochodów z UNECE to tragedia i nie takie proste.

Miałem w A4 prawie wszystko i wiem z czego korzystałem a z czego nie. Wyrzuciłem niepotrzebne rzeczy i dopłaciłem do tych z których korzystałem. Będzie dobrze bo konfig indywidualny i nie było takiego dostępnego w dostępnych od ręki. Żaden nie miał np.  HUD itp. 😉

Edytowane przez vvalery

10 godzin temu, Muskel1 napisał(a):

W A4 hak chyba doposażałeś?🤔

Miałem hak, ale młody sprzedał rower downhillowy i kupił Golfa żegnając się z tym sportem więc hak mi niepotrzebny. Zresztą nie jest dostępny w S3 a w Golfie R już tak. 

13 godzin temu, vvalery napisał(a):

Z łezką w oku pożegnałem dzisiaj swoją ukochaną A4. Poszła w dobre ręce. Zostaje przy marce i w środę odbieram nowe Audi. Tak więc temat do zamknięcia. 

Zrzut ekranu 2024-07-21 o 13.13.59.png

Gratulacje💪

czekam na wątek o s3 😈

• Lubię to 1

Godzinę temu, D4NTE napisał(a):

Gratulacje💪

czekam na wątek o s3 😈

Będzie ale może dopiero na wiosnę jak wjadą Concevery bo teraz będzie na słabych 18 przeznaczonych na zimę. 😉

Dzięki D4NTE

P.S. Smutno trochę bo tyle lat tu człowiek spędził z B8 i B9. Wspaniali ludzie tutaj …, 🥲

W dniu 1.10.2024 o 11:31, vvalery napisał(a):

Będzie ale może dopiero na wiosnę jak wjadą Concevery bo teraz będzie na słabych 18 przeznaczonych na zimę. 😉

Dzięki D4NTE

P.S. Smutno trochę bo tyle lat tu człowiek spędził z B8 i B9. Wspaniali ludzie tutaj …, 🥲

Nikt Cie z forum nie wyrzuca przez zmianę modelu 😋 zmienisz tylko dział 😅 S3 będziemy Cie w nim odwiedzać...💪

Wrzuć jakiś materiał z odbioru , jakie wrażenia na początku itp bo ciekawość mnie zżera 😈🤑 
🙂

Edytowane przez D4NTE

11 godzin temu, D4NTE napisał(a):

Nikt Cie z forum nie wyrzuca przez zmianę modelu 😋 zmienisz tylko dział 😅 S3 będziemy Cie w nim odwiedzać...💪

Wrzuć jakiś materiał z odbioru , jakie wrażenia na początku itp bo ciekawość mnie zżera 😈🤑 
🙂

Już jest w dziale A3 😉

• Super 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...