Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zatrzasniety kluczyki w aucie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chłopaki jak otworzyć bagażnik bo zatrzasnelem kluczyki w bagażniku I nie mam pojęcia jak go otworzyć. Wywaliłem wkładkę i tutaj zak dalej nic nie mogę zrobić. Szarpanie za klamkę i wyciskanie guzika nic nie dalo

Opublikowano

Jak nie chcesz wydać kilka stówek na speca, zacznij szukać tylnej szyby od pasażera..

Opublikowano
  • Autor

Znalazłem już szybę pasażera przód więc jest ok ale jak wywale szybę wejdę do środka to jak otworzę bagażnik? Kanapa nie kladziona 2 kluczyka brak. Jak odepne aku żeby wyłączyć alarm i dam napięcie na bezpiecznik klapy bagaznika to ja otworzę? 

Opublikowano

Złożysz tylne oparcia i jesteś w bagażniku, a prócz tego masz przecież przycisk od zamków na drzwiach kierowcy.

Opublikowano
14 minut temu, przem8 napisał:

Złożysz tylne oparcia i jesteś w bagażniku, a prócz tego masz przecież przycisk od zamków na drzwiach kierowcy.

Przecież napisał, że ma niedzieloną kanapę.

Z tego co się orientuję to przycisk otwarcia (ten w drzwiach kierowcy) nie zadziała. 

Edytowane przez lewiatan1989

Opublikowano

Nie zadziała jak kluczyka nie ma w stacyjce. Zostaje wezwać fachowca żeby klapę otworzył. 

A śruby z kanapy są też od strony bagażnika?

Edytowane przez Langista

Opublikowano
  • Autor

Ale jak specjalista otworzy klapę jeżeli nie ma prądu w przycisku w klapie. Klapa elektryczna, po rozwierceniu zamku nic tam nie widać 

Opublikowano

Dlatego nazywa się specjalistą :)

Opublikowano

Panie tak na przyszłość  - drugi kluczyk jest niezbędny właśnie do takich sytuacji min. i powinien być ZAWSZE w domu.

Opublikowano
  • Autor

Ok Panowie i Panie otorz zamówiłem specjalistę i powiem wam że męczył się 2 godziny. To że otworzył auto w 10 min tu nic nowego jak się ma taki sprzęt ale musiał programować i kopiować komputer bo AUDI tak zabepieczylo auto że bez pilota nie otworzy się ani drzwi pasażera ani bagaznika. 

Panowie bo się nie dogadałem z magikiem ale dał mi taka mała kapsułek ? i nie bardzo wiem co to jest tak jak by kopia komputera lub coś takiego czy dobrze sądzę? 

Opublikowano
8 godzin temu, Avaxus napisał:

Panowie bo się nie dogadałem z magikiem ale dał mi taka mała kapsułek ? i nie bardzo wiem co to jest tak jak by kopia komputera lub coś takiego czy dobrze sądzę? 

Transponder do pilota,dzięki niemu immo pozwala odpalić auto.

Opublikowano
  • Autor

Aha to spoko wystarczy dorobić kluczyk, zaprogramować pilot i wszystko śmiga