Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te kolpaki sa :kox:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ykk.. tak jak chrom? :naughty:

Opublikowano

Lepsze takie ori niz jakies biedronkowe grafitowe ze wstawkami chromu :D... Ale moim zdaniem nie pasuja do audi po jakis modach.

A jesli chodzi o LEDy i zdjecia to na tej aukcji jest kilka zdjec na ktorych zalapaly sie lampki o ktorych mowilem na czarnym samochodzie.

http://www.allegro.pl/item772669996_oryginalne_felgi_audi_rs6_19_225_35r19_tanio.html

Ja moge dodac od siebie ze moglyby byc mniej 'bordowe'... mowie o szkle. Na moim samochodzie pierwsze wrazenie bylo - nie pasuja ale moze oko musi sie przyzwyczaic. Na ciemnym napewno bedzie koks :) Do tego po zapaleniu wszelkie watpliwosci odchodza na bok. Swieca naprawde bardzo ladnie i MOCNO. Samochod stojacy za nami napewno zrwroci uwage na lampki i STOP ktorym mu migniemy po oczach ;)... Maja europejska homologacje takze nie bedzie problemu z miskami.

Opublikowano

Może rzeczywiście lepiej bez kołpaków :co:

Sprzedałbym te 3, które mam. Pomyślę.

Chodzą za mną te LEDy :kox:

Przemyślałem sprawę kołpaków - założyłem zimówki na stalówkach. Kołpaki idą na sprzedaż.

Chcę już wiosnę i 17' :beksa:

Opublikowano

Noo kolego LEDy fajowe są :D tylko gdzies czytałem ze w dzień strasznie słabo świeca;> chyba ze ktos miał jakieś podróbki podróbek :P

Opublikowano

Noo kolego LEDy fajowe są :D tylko gdzies czytałem ze w dzień strasznie słabo świeca;> chyba ze ktos miał jakieś podróbki podróbek :P

Jadac za samochodem na LEDach swieca lepiej niz zwykle zarowki jednak patrzac pod katem, ze skosa, na lampe jest gorzej. Ale po co w sloneczny dzien postojowe z tylu? Za to STOP na LEDach daje po oczach rowniez w dzien.

Opublikowano

A no to znaczy sie najważniejsze sie spisuje wiec raczej spoko!:D

Opublikowano

ee tal ledy to tylko te co sa orginalnie w autach a nie nasladowanie jak malpy :polew:

Opublikowano

ee tal ledy to tylko te co sa orginalnie w autach a nie nasladowanie jak malpy :polew:

Widzę, że odwet za zjechanie Twojego chromowego s-line :evil:

Opublikowano

co jak co ale czarne to czarne :) robi wrazenie pod warunkiem że nie jest brudna :tongue4:

Opublikowano

co jak co ale czarne to czarne :) robi wrazenie pod warunkiem że nie jest brudna :tongue4:

Żebyś wiedział :naughty:

Ciągle na myjnię muszę jeździć. Tym bardziej, że to nie jest taki czarny czarny tylko czerń wulkaniczna. Więc jak jest brudny to wygląda tak jakby go ktoś obsypał popiołem.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Kolego nad ledami to ty się wogóle nie zastanawiaj tylko je kupuj bo naprawdę warto ja mam u siebie i aż szarakowi parę lat ubyło :):)

Opublikowano

Kolor chyba taki jak mój :):) fajnie mody ile płaciłeś za hidy na przód?? fajnie mody i popieram w 100% :hi:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kolor chyba taki jak mój :):) fajnie mody ile płaciłeś za hidy na przód?? fajnie mody i popieram w 100% :hi:

359zł

http://www.xenonowe.pl/index.php?MENU=oferta&id=20[br]Dopisany: 24 Luty 2010, 19:13_________________________________________________Wiosna się zbiża, mody czas zacząć.

Moje małe zmiany:

1) ksenony (żarniki Philips, japońskie przetwornice)

rwkVS.jpg

2) zerwanie chromu z allegro (co za syf :kwasny:)

wBYeS.jpg

3) czarna ramka grilla

ruXCS.jpg

4) Białe postojówki led

wAYTi.jpg

5) Żółta folia do halogenów

Zdjęcia po montażu w pierwszym poście

Opublikowano

halogeny robią robote :decayed:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 19:25_________________________________________________jak ostatnio za tobą jechałem to miałem wrażenie że te xenony jakos za dobrze Ci nie oświetlają drogi :no:

Opublikowano

Z tymi lampami jest coś nie tak tzn nie mogę ich ustawić.

Lewa lampa jest nie do ruszenia bo partacze z Auto - Bokserska zamiast rozkleić klosz i naprawić regulację to złapali na gumki. Ale świeci dobrze. Prawa lampa mi się przestawiła i nie mogę jej ustawić wyżej. Nie wiem czy to wina silniczka czy czegoś innego.

Muszę to zrobić ale nie bardzo mam kiedy, w ostateczności będę musiał kupić nowe lampy :wallbash:[br]Dopisany: 16 Marzec 2010, 19:38_________________________________________________image.jpg

Założyłem już siedemnastki ale bez obniżenia wizualnie jest średnio ale trakcja jest o niebo lepsza niż na piętnastkach. Następny mod to obniżenie :good:

Lepsza trakcja nie uchroniła mnie przed:

hoxM9.jpggbLc0.jpg

Na szczęście nie było żadnych zniszczeń, odpadł mi tylko hokej od zderzaka.

Opublikowano

bardzo ciekawe mody, idące w dobrą stronę :good:

gdzie kolega nabył tą folie do oklejenia halogenów ?

Opublikowano

a te zwierze to do bagaznika na obiad :polew::tongue4:

Opublikowano

wypchaj go :polew:

żeby nie robić oftopa : nice furmanka :naughty: , może kierunki boczne na dymione ?

Opublikowano

Folia do halogenów jest z allegro:

http://allegro.pl/item952018435_folia_do_lamp_przednich_zolta_old_style.html

Miałem już wcześniej dymione kierunki takie odstające więc zmieniłem je na białe, chociaż nie powiem że trochę myślę o płaskich dymionych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...