Gość Damian A4 Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Krycha napisał(a): co prócz felg jest takie same buda
slepy Opublikowano 30 Września 2011 Opublikowano 30 Września 2011 Inspektor napisał(a): Krycha napisał(a): co prócz felg jest takie same buda przecie to polift
rafalekx Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 Kurfa jełopy a zderzak przedni? :tongue4: a lusterka... dla mnie to zupełnie inne auto... Adam założony licznik? :baseball:
Armi Opublikowano 1 Października 2011 Autor Opublikowano 1 Października 2011 Czarnuch na prosiakach _________________________________________________ Rafałekxx fis powiadasz Siedzenia przed zimą prałem ale z fisem też mały krok do przodu dziś zrobiłem tj. zamontowałem czujnik poziomu spryskiwaczy. [br]Dopisany: 01 Październik 2011, 17:01_________________________________________________A i krzyniek rzucił zaklęcie - znów miałem sdi
karol24 Opublikowano 1 Października 2011 Opublikowano 1 Października 2011 właśnie o to mi chodziło czarnuch na prosiakach, kurcze jacy wszyscy uszczypliwi, lepiej nic nie wklejać, no bo po co :gwizdanie: na audizinie zauważyłem to auto i chciałem pokazać. Przecież nie ma 2 idealnie takich samych samochodów, mogą być jedynie podobne
Armi Opublikowano 2 Października 2011 Autor Opublikowano 2 Października 2011 karin24 napisał(a): właśnie o to mi chodziło czarnuch na prosiakach, kurcze jacy wszyscy uszczypliwi, lepiej nic nie wklejać, no bo po co :gwizdanie: na audizinie zauważyłem to auto i chciałem pokazać. Przecież nie ma 2 idealnie takich samych samochodów, mogą być jedynie podobne Nie bierz tego do siebie, oni tak zawsze
karol24 Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 po roku obecności zauważyłem na corsasport też tak było
RafuZG Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit
slepy Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 rafuzg napisał(a): ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit zależy jak jest włos, jak dasz w jedną stronę to jest jednolity, a jak postawisz włos to możesz sobie nawet pejzaż namalować , pod słońce za***iście mieni się fioletem
Armi Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 rafuzg napisał(a): ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit Zdjęcie jest z lampą, więc każdy "zaczes" widać. Ale taka jest specyfika alkantary :gwizdanie: Gdybym chciał idealnie czarny sufit to bym stary farbował [br]Dopisany: 03 Październik 2011, 22:05_________________________________________________ slepy napisał(a): rafuzg napisał(a): ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit zależy jak jest włos, jak dasz w jedną stronę to jest jednolity, a jak postawisz włos to możesz sobie nawet pejzaż namalować , pod słońce za***iście mieni się fioletem :polew: Solar szukał takiej żeby z fioletem nie miała nic wspólnego
slepy Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 armistead napisał(a): rafuzg napisał(a): ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit Zdjęcie jest z lampą, więc każdy "zaczes" widać. Ale taka jest specyfika alkantary :gwizdanie: Gdybym chciał idealnie czarny sufit to bym stary farbował i właśnie to jest w alcantarze za***iste, z nudów można sobie coś porysować
Armi Opublikowano 3 Października 2011 Autor Opublikowano 3 Października 2011 slepy napisał(a): armistead napisał(a): rafuzg napisał(a): ten sufit w realu tez ma takie ślady jak na zdj? Chodzi mi o to że jest pod włos i nie jest idealnie czarny ten sufit Zdjęcie jest z lampą, więc każdy "zaczes" widać. Ale taka jest specyfika alkantary :gwizdanie: Gdybym chciał idealnie czarny sufit to bym stary farbował i właśnie to jest w alcantarze za***iste, z nudów można sobie coś porysować Najlepsza jest w dotyku Chociaż ja po weekendzie spędzonym głównie na gładzeniu alkantary jakoś nie mam ochoty zbyt często jej dotykać
Reggi Opublikowano 3 Października 2011 Opublikowano 3 Października 2011 ja jestem właśnie po dotykaniu alcantary na boczkach
karol24 Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 Boczki z jednego kawałka się da ładnie ułożyć? czy jakieś kombinacje? Też się przymierzam i chcę zacząć od boczków tak żeby nabrać wprawy
Reggi Opublikowano 4 Października 2011 Opublikowano 4 Października 2011 karin24 napisał(a): Boczki z jednego kawałka się da ładnie ułożyć? czy jakieś kombinacje? Też się przymierzam i chcę zacząć od boczków tak żeby nabrać wprawy Nie wiem
karol24 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 bo z tego co mnie pamięć nie myli to skóra jest z 2 kawałków. Jakby dać czarną z czerwoną nitką kontrastową gdzieś widziałem jak gość w civicu robił boczki w takiej konfiguracji i wyglądało a w jego wątku ktoś inny wspominał coś o B.M. CustomS
Reggi Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 Boczki z nitką mają sens..jak jest coś więcej w aucie w tym kolorze. karin24 napisał(a): gdzieś widziałem jak gość w civicu robił boczki w takiej konfiguracji i wyglądało a w jego wątku ktoś inny wspominał coś o B.M. CustomS Zgadza się, robiliśmy boczki dla chłopaków z civic klubu dopóki nie chcieli takiej usługi prawie za darmo i przedmiotów do samodzielnego montażu co jest głupotą nie do zrobienia w naszym przypadku. Dwa..wszyscy chcą alcantarę, później robi się fiolet i pretensje..ale jak się tłumaczy to nie.... wszyscy wiedzą lepiej
Armi Opublikowano 5 Października 2011 Autor Opublikowano 5 Października 2011 Folia jest ale pojawił się nowy problem. Jak taką piękną folię pociąć na równie piękne paski na dekory? Ładny dywan, wiem
jozek726 Opublikowano 5 Października 2011 Opublikowano 5 Października 2011 odwróć, pozaznaczaj ile ma być, długa linijka-deska, nozyk do tapety i jazda
Rekomendowane odpowiedzi