Gracjan Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Przymierzymy zobaczymy - też nie jestem przekonany. [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 13:12_________________________________________________Winter setup SPY PHOTO (dekielki jeszcze schną) Będą dekielki będzie :good: :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Gwint już w wersji zimowej. Ładnie felgi wyszły, są cholernie czerwone. Nie ma mowy o wpadaniu w pomarańczowy kolor w słońcu. Zresztą, byle kto ich nie malował i to jego betoniarka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 hmmmm może i należę do tych marudzących i jeżdżących na czarnej stali zimą, ale jak u mrogala kolor mi pasował to tu ni cholery mi się to nie widzi Adam jak były srebrne wyglądały ok, walnąłeś je w kolor i... kurde nie widzą mi się, może kwestia obadania na żywo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 hmmmm może i należę do tych marudzących i jeżdżących na czarnej stali zimą, ale jak u mrogala kolor mi pasował to tu ni cholery mi się to nie widzi Adam jak były srebrne wyglądały ok, walnąłeś je w kolor i... kurde nie widzą mi się, może kwestia obadania na żywo stary jesteś i logana szukasz, wiec wyjdź i przeproś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 hmmmm może i należę do tych marudzących i jeżdżących na czarnej stali zimą, ale jak u mrogala kolor mi pasował to tu ni cholery mi się to nie widzi Adam jak były srebrne wyglądały ok, walnąłeś je w kolor i... kurde nie widzą mi się, może kwestia obadania na żywo Rafałekx, tam na końcu jest Niestety b5 nie wyglądają już młodo, na gwincie i dużej feldze to jeszcze jakoś obleci ale przychodzi zima ... zakładasz małe felgi i znów daje starością, znów wygląda jak seria. Musiałem coś zrobić żeby jakoś zimę przeżyć :> Nie da się wszystkim dogodzić, jednemu się czarny sufit nie podoba, drugiemu sticker bomb a trzeciemu felgi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Rafałekx, tam na końcu jest jakim końcu? Niestety b5 nie wyglądają już młodo, na gwincie i dużej feldze to jeszcze jakoś obleci ale przychodzi zima ... zakładasz małe felgi i znów daje starością, znów wygląda jak seria. Musiałem coś zrobić żeby jakoś zimę przeżyć :> Dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Na końcu zdania o marudach na stalówkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Na końcu zdania o marudach na stalówkach A miło mnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 doopy nie urywa, ale jest wporzo przyda się trochę finezji i polotu w tę smutną jak peezda zimę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 12 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Właśnie o to chodziło, o odmianę a nie o urywanie sutów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mech15 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 w śniegu będzie kox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Lubię marudy, które na stalówkach jeżdżą, a u kogoś kolor zimowych alufelg krytykują wypraszam sobie, odkąd mam biedrony na zimę jestem innym człowiekiem nie no serio, jakoś mi nie leży malowanie małych kółek, owszem jest to jakaś odmiana, ale czy aby na lepsze? ale ważne że Tobie się podoba, wszystkim i tak nie idzie dogodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Damian A4 Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Dobrze jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Fajne te kółeczka Może maznął bym ciut jaśniej ale jest spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablo Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Fajny projekcik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Widziałem na zywo, jest bardzo dobrze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a4-freunde Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 RS sedan :polew: :polew:z której strony bo nie widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 RS sedan :polew: :polew:z której strony bo nie widze :doh1: żenuaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 RS sedan :polew: :polew:z której strony bo nie widze od spodu- nie przyjżałeś się uważnie :polew: :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalekx Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 RS sedan :polew: :polew:z której strony bo nie widze :buhaha: :buhaha: kolego popuściłeś? nie ma to jak dłuuuuuugi staż na forum... Kolega na 100% przeczytał wszystkie 175 stron tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi