slepy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Super sklep: ShowCarShine.pl mnie też przekonał ten sklep można by zagadać o jaki rabat na hasło: a4-klub :gwizdanie: na hasło kosmetykaaut.pl, macie 10% rabatu
Armi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 O właśnie, chociaż kosmetykaaut.pl też może być
P-U-M-A Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Ja też tam kupiłem zestaw bardzo polecam ten sklep.
slepy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 O właśnie, chociaż kosmetykaaut.pl też może być Używałeś tego siuwaxa na opony już?
Armi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Od południa pracy siedzę, z przerwą na podróż do domu i korepetycje w między czasie Jutro zobaczę co to warte, opinie na forach są przekonujące. Zwykle psikałem plakiem albo traktowałem pastą do butów, efekt ok ale dosłownie na chwilę.
slepy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Od południa pracy siedzę, z przerwą na podróż do domu i korepetycje w między czasie Jutro zobaczę co to warte, opinie na forach są przekonujące. Zwykle psikałem plakiem albo traktowałem pastą do butów, efekt ok ale dosłownie na chwilę. ja zawsze myję APC, i na to 303 Aerospace Protectant, i póki co daje radę , ale zostało mi go może na jedną aplikację i by trzebabyło coś kupić, jak nałożysz i pojeździsz to zdaj relację
Michał Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 na hasło kosmetykaaut.pl, macie 10% rabatu wiem
Krycha Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 tire żel robi robotę i za***iście pachnie tak słodko
Armi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Muszę kupić coś od usuwania soków z drzew, mam dwa paskudne zacieki (coś przezroczystego ni to klej ni to żywica). Glinka jest za słaba Nawrzeszczano na mnie, że opalarką lakier przygrzałem jak poszerzałem nadkola ale to nie wina opalarki
slepy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Muszę kupić coś od usuwania soków z drzew, mam dwa paskudne zacieki (coś przezroczystego ni to klej ni to żywica). Glinka jest za słaba Nawrzeszczano na mnie, że opalarką lakier przygrzałem jak poszerzałem nadkola ale to nie wina opalarki spróbuj DECABITEM [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:59_________________________________________________http://showcarshine.pl/446-decabit-250ml-koncentrat-usuwa-smole-klej-itp.html
Armi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Tak w ogóle do detailingu trzeba mieć zryty łeb Niektórzy ciułają monety na lampy poliftowe, a my taką kasę za kosmetyki płacimy
slepy Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Tak w ogóle do detailingu trzeba mieć zryty łeb Niektórzy ciułają monety na lampy poliftowe, a my taką kasę za kosmetyki płacimy a to tylko początek , bo te nasze zestawiki to takie skromniusie dość, przy tym co goście pokazują na Kosmetykaaut.pl
Armi Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2011 Muszę kupić coś od usuwania soków z drzew, mam dwa paskudne zacieki (coś przezroczystego ni to klej ni to żywica). Glinka jest za słaba Nawrzeszczano na mnie, że opalarką lakier przygrzałem jak poszerzałem nadkola ale to nie wina opalarki spróbuj DECABITEM [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:59_________________________________________________http://showcarshine.pl/446-decabit-250ml-koncentrat-usuwa-smole-klej-itp.html Jutro gdzieś kupię bo płacić 11zł za przesyłkę jednego produktu zwyczajnie się nie opłaca. Przyda się do wyczyszczenia zacisków. Właśnie, zaciski muszę zmienić kolor bo te siwe wyglądają jakby mi została farba po malowaniu płotu i nie wiedząc co z resztką zrobić pomalowałem zaciski
slepy Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Opublikowano 25 Sierpnia 2011 Muszę kupić coś od usuwania soków z drzew, mam dwa paskudne zacieki (coś przezroczystego ni to klej ni to żywica). Glinka jest za słaba Nawrzeszczano na mnie, że opalarką lakier przygrzałem jak poszerzałem nadkola ale to nie wina opalarki spróbuj DECABITEM [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:59_________________________________________________http://showcarshine.pl/446-decabit-250ml-koncentrat-usuwa-smole-klej-itp.html Jutro gdzieś kupię bo płacić 11zł za przesyłkę jednego produktu zwyczajnie się nie opłaca. Przyda się do wyczyszczenia zacisków. Właśnie, zaciski muszę zmienić kolor bo te siwe wyglądają jakby mi została farba po malowaniu płotu i nie wiedząc co z resztką zrobić pomalowałem zaciski jasna rzecz że tak , wszystko masz na czarno to chyba bym nie kombinował z kolorkami tylko na czarno zaciski jebnął [br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 22:14_________________________________________________masz moze fotkę z tyłu przy obecnym setupie?
Armi Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Tyłu czyli obniżenia tyłu czy jak wygląda z tyłu? Coś tam się znajdzie a jak nie to zrobię
Michał Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 a jak tam ten Endurans siuwax? błyszczy się czy co on robi?
Armi Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Urwanie głowy mam, w pracy do nocy. Nawet go nie aplikowałem jeszcze. Kombinuję polerkę i jutro będę działał (mam nadzieję) O ile airshow nie pokrzyżuje mi planów (muszę iść jutro i pojutrze do pracy ).
slepy Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Tyłu czyli obniżenia tyłu czy jak wygląda z tyłu? Coś tam się znajdzie a jak nie to zrobię fotkę z doopy strony a jak tam ten Endurans siuwax? błyszczy się czy co on robi? on z początku sie błyszczy jak plak, ale po wyschnięciu matowieje
Michał Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 on z początku sie błyszczy jak plak, ale po wyschnięciu matowieje no to świetnie, ciekawe jeszcze jak z wytrzymałością bo ten mój POORBOY'S WORLD TRIM RESTORER nie trzyma się za długo...
Armi Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2011 FISA kupiłem polift, bez wypalonych linii Miałem wstawić zdjęcia ale vauxhall95 mi usunął ogłoszenie i nie zdąrzyłem
Rekomendowane odpowiedzi