Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 AFN] Audik Armiego - koniec przygody - SPRZEDANE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Super sklep: ShowCarShine.pl :good:

mnie też przekonał ten sklep :good:

można by zagadać o jaki rabat na hasło: a4-klub :gwizdanie:

na hasło kosmetykaaut.pl, macie 10% rabatu :wink4:

• Odpowiedzi 3.4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

O właśnie, chociaż kosmetykaaut.pl też może być :)

Opublikowano

Ja też tam kupiłem zestaw bardzo polecam ten sklep.

Opublikowano

O właśnie, chociaż kosmetykaaut.pl też może być :)

Używałeś tego siuwaxa na opony już?

Opublikowano

Od południa pracy siedzę, z przerwą na podróż do domu i korepetycje w między czasie :decayed:

Jutro zobaczę co to warte, opinie na forach są przekonujące. Zwykle psikałem plakiem albo traktowałem pastą do butów, efekt ok ale dosłownie na chwilę.

Opublikowano

Od południa pracy siedzę, z przerwą na podróż do domu i korepetycje w między czasie :decayed:

Jutro zobaczę co to warte, opinie na forach są przekonujące. Zwykle psikałem plakiem albo traktowałem pastą do butów, efekt ok ale dosłownie na chwilę.

ja zawsze myję APC, i na to 303 Aerospace Protectant, i póki co daje radę :wink4:, ale zostało mi go może na jedną aplikację i by trzebabyło coś kupić, jak nałożysz i pojeździsz to zdaj relację :good:

Opublikowano

na hasło kosmetykaaut.pl, macie 10% rabatu :wink4:

wiem :tongue4:

Opublikowano

tire żel robi robotę i za***iście pachnie :kox: tak słodko :naughty:

Opublikowano

Muszę kupić coś od usuwania soków z drzew, mam dwa paskudne zacieki (coś przezroczystego ni to klej ni to żywica). Glinka jest za słaba :(

Nawrzeszczano na mnie, że opalarką lakier przygrzałem jak poszerzałem nadkola ale to nie wina opalarki :polew:

Opublikowano

Muszę kupić coś od usuwania soków z drzew, mam dwa paskudne zacieki (coś przezroczystego ni to klej ni to żywica). Glinka jest za słaba :(

Nawrzeszczano na mnie, że opalarką lakier przygrzałem jak poszerzałem nadkola ale to nie wina opalarki :polew:

spróbuj DECABITEM :wink4:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:59_________________________________________________http://showcarshine.pl/446-decabit-250ml-koncentrat-usuwa-smole-klej-itp.html

Opublikowano

Tak w ogóle do detailingu trzeba mieć zryty łeb :kox:

Niektórzy ciułają monety na lampy poliftowe, a my taką kasę za kosmetyki płacimy :naughty::kox:

Opublikowano

Tak w ogóle do detailingu trzeba mieć zryty łeb :kox:

Niektórzy ciułają monety na lampy poliftowe, a my taką kasę za kosmetyki płacimy :naughty::kox:

a to tylko początek :wink4:, bo te nasze zestawiki to takie skromniusie dość, przy tym co goście pokazują na Kosmetykaaut.pl :naughty:

Opublikowano

spróbuj DECABITEM :wink4:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 21:59_________________________________________________http://showcarshine.pl/446-decabit-250ml-koncentrat-usuwa-smole-klej-itp.html

Jutro gdzieś kupię bo płacić 11zł za przesyłkę jednego produktu zwyczajnie się nie opłaca. Przyda się do wyczyszczenia zacisków.

Właśnie, zaciski :mysli: muszę zmienić kolor bo te siwe wyglądają jakby mi została farba po malowaniu płotu i nie wiedząc co z resztką zrobić pomalowałem zaciski :sick3:

Opublikowano

Jutro gdzieś kupię bo płacić 11zł za przesyłkę jednego produktu zwyczajnie się nie opłaca. Przyda się do wyczyszczenia zacisków.

Właśnie, zaciski :mysli: muszę zmienić kolor bo te siwe wyglądają jakby mi została farba po malowaniu płotu i nie wiedząc co z resztką zrobić pomalowałem zaciski :sick3:

jasna rzecz że tak :wink4:, wszystko masz na czarno to chyba bym nie kombinował z kolorkami tylko na czarno zaciski jebnął :wink4:[br]Dopisany: 23 Sierpień 2011, 22:14_________________________________________________masz moze fotkę z tyłu przy obecnym setupie? :mysli:

Opublikowano

Tyłu czyli obniżenia tyłu czy jak wygląda z tyłu?

Coś tam się znajdzie a jak nie to zrobię :)

Opublikowano

a jak tam ten Endurans siuwax? błyszczy się czy co on robi? :mysli:

Opublikowano

Urwanie głowy mam, w pracy do nocy.

Nawet go nie aplikowałem jeszcze. Kombinuję polerkę i jutro będę działał (mam nadzieję)

O ile airshow nie pokrzyżuje mi planów (muszę iść jutro i pojutrze do pracy :kwasny:).

Opublikowano

Tyłu czyli obniżenia tyłu czy jak wygląda z tyłu?

Coś tam się znajdzie a jak nie to zrobię :)

fotkę z doopy strony :decayed:

a jak tam ten Endurans siuwax? błyszczy się czy co on robi? :mysli:

on z początku sie błyszczy jak plak, ale po wyschnięciu matowieje :wink4:

Opublikowano

on z początku sie błyszczy jak plak, ale po wyschnięciu matowieje :wink4:

no to świetnie, ciekawe jeszcze jak z wytrzymałością :mysli:

bo ten mój POORBOY'S WORLD TRIM RESTORER nie trzyma się za długo...

Opublikowano

FISA kupiłem :naughty::kox:

polift, bez wypalonych linii :)

Miałem wstawić zdjęcia ale vauxhall95 mi usunął ogłoszenie i nie zdąrzyłem :decayed:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...