slepy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Tak jak na RS-ie z lewej a jeszcze nie dawno byla zjeba jak ktoś pomalował na czarno, bo jak JOM wygląda, jak baby normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Tak jak na RS-ie z lewej a jeszcze nie dawno byla zjeba jak ktoś pomalował na czarno, bo jak JOM wygląda, jak baby normalnie Trzeba coś zmieniać bo niedługo wszystkie b5 będą wyglądały tak samo :gwizdanie: RS bardzo mi się spodobał. Przez chwilę pomyślałem, że tak zrobię ale już mi przeszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Tak jak na RS-ie z lewej a jeszcze nie dawno byla zjeba jak ktoś pomalował na czarno, bo jak JOM wygląda, jak baby normalnie Trzeba coś zmieniać bo niedługo wszystkie b5 będą wyglądały tak samo :gwizdanie: RS bardzo mi się spodobał. Przez chwilę pomyślałem, że tak zrobię ale już mi przeszło jak dla mnie zawsze wyglądało to , do auta zrobionego w całości na Black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Felgi masz kolego w ciekawym kolorze, to może i znaczek warto pomalować na jakiś oczojebny? :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Nie lubię kopiować innych, a przynajmniej nie "na własnym podwórku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Murdzi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 E, to zależy. Akurat jeżeli jesteś prekursorem, to nieraz fajnie zobaczyć, że ktoś się wzorował na Tobie... Podkreślam nieraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kadafi Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 wal ten znaczek w czarny matt bedzie kosa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafuZG Opublikowano 11 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 w a4 nie ma tak naprawdę kopiowania, za dużo tego jeździ na całym świecie więc nie ma co na innych patrzeć, pewnie gdzieś ktoś ma podobną do naszej . Kolor felg nie pasuje do niczego Armi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Jak się spisuje ten zestaw xenon u ciebie? Nie zakłóca CB ? Zanim nie zacząłem bawić się w dokładanie elektryki nie było żadnych zakłóceń od xenonów. Jak dołożyłem światełka w drzwiach, podświetlane kratki, gajgerki to nawet wycieraczki zakłucają mi cb [br]Dopisany: 12 Grudzień 2011, 11:00_________________________________________________ w a4 nie ma tak naprawdę kopiowania, za dużo tego jeździ na całym świecie więc nie ma co na innych patrzeć, pewnie gdzieś ktoś ma podobną do naszej . Kolor felg nie pasuje do niczego Armi Kolor felg nie miał pasować do czegoś, miał być kontrastem (czarny lakier - czerwone felgi) Zresztą zostało to już skopiowane przez kseroboy-a ode mnie z okolicy. Ale podobno on miał pierwszy tylko nikomu nie mówił Czegoś takiego nie lubię, zgapiają i jeszcze mówią, że to ich pomysły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitman Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Ramka grilla oklejona folią czarny mat Jak bym nie wiedział to bym pomyślał, że to sprej :gwizdanie: Poza tym naszła mnie wizja na znaczek OOOO w czarnym macie bardzo ładnie Ci to wyszło ciekawe jak z trwałością tego na myjkach itp czy się nie będzie odklejać bo sam bym u siebie tak zrobił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moskal Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 bardzo ładnie Ci to wyszło ciekawe jak z trwałością tego na myjkach itp czy się nie będzie odklejać bo sam bym u siebie tak zrobił. 4456808 razy bardziej wytrzymała od farby :naughty: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Didi Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 Mam dobre opony do 18" i to mnie przed 19" wstrzymuje mam TOMASONY TN4 i Seaty Sporty (z tym że seaty 7,5J) w 18stce Na TN4 latałem a co do Seatów nie wiem czy nie przydadzą się im dystanse (mogę przymierzyć do A6 C5 podać parametry przesłać zdjęcia itd) A Seaty takie http://media.photobucket.com/image/BBS%20Seat%20Sport%20BBS/suitor/IMG_0333.jpg (z nowego Leona) Jedne i drugie po 2 klocki do odbioru jak się spolerują proste, nie spawane i polerowane na lustro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slepy Opublikowano 12 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2011 bardzo ładnie Ci to wyszło ciekawe jak z trwałością tego na myjkach itp czy się nie będzie odklejać bo sam bym u siebie tak zrobił. 4456808 razy bardziej wytrzymała od farby :naughty: dokładnie u mnie już ponad pół roku śmiga folia na grilu i zero problemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armi Opublikowano 30 Grudnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 Rezanie jest jak choroba, zwiększnie mocy jak narkotyk Kupione: Wtryski Fratelli Bosio Powerplus 764 czyli .230 Ciśnienie ustawione na 220/300 bar 170KM to jednak dla mnie za mało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 i to nie wszystko co bedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 BRD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 BRD? a może CAHA? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kowi87 Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 bedzie 190kaemów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-U-M-A Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 To mi się podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pastaldo Opublikowano 30 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2011 a do wtrysków 230 to nie przydała by się pompa 11 ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi