slepy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 yebany za skolko go wyrwałes 195 z wysyłką Armi trza wkońcu zrobić prawdziwą sesje zdjeciową :kox: Trzeba, trzeba tylko może już jak śnieg spadnie. Teraz jakoś tak szaro cały na czarno? Cały i tak ma być, za mną też chodzi grill od Eski w wersji Black, ale jak patrze na RSa to mi przechodzi
Kowi87 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Szaro nie szaro, nocne też sa fajne A znaczek też będziesz malował w tym SSS
Armi Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Nawet mi to do głowy nie przyszło Ramkę i żeberka
MAGIC87 Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Kratki wrócą, wolę wygląd sleepera ale na razie muszę się nacieszyć kox mów ze te rurki to od gazu ida
slepy Opublikowano 22 Listopada 2010 Opublikowano 22 Listopada 2010 Kratki wrócą, wolę wygląd sleepera ale na razie muszę się nacieszyć kox mów ze te rurki to od gazu ida :polew:
Armi Opublikowano 22 Listopada 2010 Autor Opublikowano 22 Listopada 2010 Kratki wrócą, wolę wygląd sleepera ale na razie muszę się nacieszyć kox mów ze te rurki to od gazu ida :polew: W halogeny z Ameryki niektórzy wierzyli to może uwierzą i w rury od gazu
PABLO Opublikowano 23 Listopada 2010 Opublikowano 23 Listopada 2010 Adam cholera muszę Cię podgonić z tymi modami Jest normalnie Zrób z tym fisem w środku i będzie malina
Armi Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 Adam cholera muszę Cię podgonić z tymi modami Jest normalnie Zrób z tym fisem w środku i będzie malina Dzięki Pablo Fmic robi szał, nie ma osoby, która by się nie spojrzała. Ale kratki wrócą [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 15:11_________________________________________________Zrobiłem małe porównanie: poprzednia zima/teraźniejsza Było: Jest: Nie wiem jak mogłem taką paskudą jeździć
Kowi87 Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 No jest róznica pamiętam go jeszcze jak w ogóle nie był modzony znajdź starą jakaś fotke i zrób teraźniejszą w tym samym miejscu
mrogal Opublikowano 30 Listopada 2010 Opublikowano 30 Listopada 2010 Adam cholera muszę Cię podgonić z tymi modami Jest normalnie Zrób z tym fisem w środku i będzie malina Dzięki Pablo Fmic robi szał, nie ma osoby, która by się nie spojrzała. Ale kratki wrócą [br]Dopisany: 23 Listopad 2010, 15:11_________________________________________________Zrobiłem małe porównanie: poprzednia zima/teraźniejsza Było: Jest: Nie wiem jak mogłem taką paskudą jeździć Armin, bez znaczkow na dupci 100myljonow razy lepiej troche USA zalatuje, troche eSSSą
Armi Opublikowano 30 Listopada 2010 Autor Opublikowano 30 Listopada 2010 Może znów je zerwę, sam nie wiem One są dla zmyłki - 90KM.
lapek85 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Było: dobrze ze zmieniłeś te lampy, z boku wygląda jak lampa ze Sieny :>
slepy Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Było: dobrze ze zmieniłeś te lampy, z boku wygląda jak lampa ze Sieny :> już dawno to powtarzałem, to się wszyscy ze mną kłócili
Armi Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Później to i ja to wiedziałem Jestem w trakcie rezania czarnego grilla s4. Ramka jest już czarna Zacząłem zrywać pionowe paski chromu i zonk bo jedna kratka ma ubytek Dlatego był naklejony chrom Szkoda, że nie wiedziałem tego przy kupnie. I tak bym go kupił ale nie lubię takich niespodzianek.
slepy Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Później to i ja to wiedziałem Jestem w trakcie rezania czarnego grilla s4. Ramka jest już czarna Zacząłem zrywać pionowe paski chromu i zonk bo jedna kratka ma ubytek Dlatego był naklejony chrom Dałeś porządny podkład pod ramkę? bo jak nie to na wiosnę bedzie powtórka z rozrywki, wiem po sobie , a co do kratki to można by było nadspawać i zeszlifować kawałek i malnąć cały, tylko znaczek zostawić w chromie
Armi Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Żadnego podkładu tylko kilka warstw farby, mam tak już od roku na starym grillu i nie ma żadnych odprysków. Wkurzyłem się bo wiedziałem, że grill jest popękany ale miał być poklejony. A tu ubytek schowany pod listwą chrom Oddam do gościa, który spawa plastiki. Pewnie coś wymyśli.
Krycha Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja też nie wiedziałem, bo nawet nie zaglądałem pod te listwy. Jak nie pasuje to puść go dalej, za tą kasę miałem kilku chętnych jeszcze.
Armi Opublikowano 1 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja też nie wiedziałem, bo nawet nie zaglądałem pod te listwy. Jak nie pasuje to puść go dalej, za tą kasę miałem kilku chętnych jeszcze. I tak bym go wziął, po prostu się nie spodziewałem i stąd moje nerwy. Ale zrobiłem sobie kisiel na uspokojenie i mi przeszło
mrogal Opublikowano 1 Grudnia 2010 Opublikowano 1 Grudnia 2010 Ja też nie wiedziałem, bo nawet nie zaglądałem pod te listwy. Jak nie pasuje to puść go dalej, za tą kasę miałem kilku chętnych jeszcze. I tak bym go wziął, po prostu się nie spodziewałem i stąd moje nerwy. Ale zrobiłem sobie kisiel na uspokojenie i mi przeszło w majtkach :polew:
Rekomendowane odpowiedzi