paput Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kowi, zawsze rzuca linkiem skąd te końcówki Ja nie pamiętam. Prosiaki będą 18' Pamiętam, w Radzyniu były - może się jeszcze pojawią. Do wiosny jeszcze trochę czasu jest. prosiaki może coś wymyślisz do wiosny bardziej oryginalnego, ale jak prosiaki to już w jakiś kolor bo tak to będzie seria :gwizdanie:
mrogal Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Kowi, zawsze rzuca linkiem skąd te końcówki Ja nie pamiętam. Prosiaki będą 18' Pamiętam, w Radzyniu były - może się jeszcze pojawią. Do wiosny jeszcze trochę czasu jest. prosiaki może coś wymyślisz do wiosny bardziej oryginalnego, ale jak prosiaki to już w jakiś kolor bo tak to będzie seria :gwizdanie: w rróóóóóóżżżuuuu :giveheart:
Armi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 18' prosiaki standardowo srebrne, tak jak u Iversona czy Nosba (19'). Robią wrażenie bo są niespotykane. Moje s-line mimo, że ładne już mi się trochę znudziły. Wcześniej chciałem mam-y jak u ślepego ale za dużo osób ma.
rafalekx Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Pamiętam, w Radzyniu były - może się jeszcze pojawią. Do wiosny jeszcze trochę czasu jest. Ale one w średnim stanie były Nie widziałem ich nigdy na żywo. Nikt się po LRA na nich nie lansował
paput Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 18' prosiaki standardowo srebrne, tak jak u Iversona czy Nosba (19'). Robią wrażenie bo są niespotykane. Moje s-line mimo, że ładne już mi się trochę znudziły. Wcześniej chciałem mam-y jak u ślepego ale za dużo osób ma. szkoda przynajmniej na biało zalutuj
Kowi87 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Robią wrażenie bo są niespotykane. Niestety nie u nas Golf4 jeżdzi na takiej feldze no ale to lepsza opcja niz MAM, bo na tych to z 7 aut w terenie pomyka
Rafal_ Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Prosiaki będą 18' chyba jedne z najładniejszych kółek do b5-tki żałuje że sprzedałem...
Armi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Robią wrażenie bo są niespotykane. Niestety nie u nas Golf4 jeżdzi na takiej feldze no ale to lepsza opcja niz MAM, bo na tych to z 7 aut w terenie pomyka COoo? Jaki golf? Jeszcze go nie widziałem, może chce sprzedać
PABLO Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 18' prosiaki standardowo srebrne, tak jak u Iversona czy Nosba (19'). Robią wrażenie bo są niespotykane. Moje s-line mimo, że ładne już mi się trochę znudziły. Wcześniej chciałem mam-y jak u ślepego ale za dużo osób ma. A może chcesz 19tki Mam'y ode mnie :?: hehe
Armi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Za dużo mamów w okolicy, ładne są ale jeśli mam zmieniać alufelgi to tylko na 18' (za mała gleba na 19') i prosiaki.
Reniu Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Moje s-line mimo, że ładne już mi się trochę znudziły. Wcześniej chciałem mam-y jak u ślepego ale za dużo osób ma. A może coś takiego? http://moto.allegro.pl/audi-a4-b8-2009-2010-kola-aluminiowe-oryginalne-i1368735398.html
Kowi87 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Robią wrażenie bo są niespotykane. Niestety nie u nas Golf4 jeżdzi na takiej feldze no ale to lepsza opcja niz MAM, bo na tych to z 7 aut w terenie pomyka COoo? Jaki golf? Jeszcze go nie widziałem, może chce sprzedać tam to inny rozstaw jest, a golfina zwykła srebrna
Armi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tylko 18', tylko prosiaki. Z allegro zniknęły te za 1k (może Józek kupił). A mi zniknął wydech Zgubiłem dwie końcówki wydechu Później wstawię zdjęcie jak to wygląda.
mrogal Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tylko 18', tylko prosiaki. Z allegro zniknęły te za 1k (może Józek kupił). A mi zniknął wydech Zgubiłem dwie końcówki wydechu Później wstawię zdjęcie jak to wygląda. na plasteline kleiles?
Armi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tylko 18', tylko prosiaki. Z allegro zniknęły te za 1k (może Józek kupił). A mi zniknął wydech Zgubiłem dwie końcówki wydechu Później wstawię zdjęcie jak to wygląda. na plasteline kleiles? Na śruby przykręciłem, bardziej dokręcić się nie dało. Miałem je pospawać, nie zdążyłem Już lecą następne.
mrogal Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Tylko 18', tylko prosiaki. Z allegro zniknęły te za 1k (może Józek kupił). A mi zniknął wydech Zgubiłem dwie końcówki wydechu Później wstawię zdjęcie jak to wygląda. na plasteline kleiles? Na śruby przykręciłem, bardziej dokręcić się nie dało. Miałem je pospawać, nie zdążyłem Już lecą następne. zrob fotke jak to tera od dolu wyglada Czyli wyrwalo je z butow bo masz takie jebniecie
Armi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 I prezent na święta: nowa uszczelka pod pokrywę zaworów:
mrogal Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 zarowki kierunkowskazow wymien na bezbarwne I prezent na święta: nowa uszczelka pod pokrywę zaworów: uja Ci to da zaraz znowu zacznie Ci ciec :/
Armi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie cieknie, delikatnie się poci. Mechanik mówił żeby nie ruszać ale mi się to nie podoba więc wymieniam.
Rekomendowane odpowiedzi