mrogal Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie cieknie, delikatnie się poci. Mechanik mówił żeby nie ruszać ale mi się to nie podoba więc wymieniam. to zobaczysz po wymianie za pare m-cy
Armi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 Nie cieknie, delikatnie się poci. Mechanik mówił żeby nie ruszać ale mi się to nie podoba więc wymieniam. to zobaczysz po wymianie za pare m-cy Mówisz, że będzie lało?
Kowi87 Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 U mnie nie leje :gwizdanie: wymieniałem tą uszczelke i te pod śrubami na pokrywie
mrogal Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 U mnie nie leje :gwizdanie: wymieniałem tą uszczelke i te pod śrubami na pokrywie ja tez i leje :/
Armi Opublikowano 27 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 27 Grudnia 2010 U mnie nie leje :gwizdanie: wymieniałem tą uszczelke i te pod śrubami na pokrywie ja tez i leje :/ Może kiepską uszczelkę kupiłeś albo jest coś co powoduje, że wywala olej tamtędy
mrogal Opublikowano 27 Grudnia 2010 Opublikowano 27 Grudnia 2010 U mnie nie leje :gwizdanie: wymieniałem tą uszczelke i te pod śrubami na pokrywie ja tez i leje :/ Może kiepską uszczelkę kupiłeś albo jest coś co powoduje, że wywala olej tamtędy taka sama jak z Twojego foto, nie wiem tylko jednym rogiem wyrzuca
Armi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Czas się pochwalić Już nic więcej z "mocą" nie robię. Wynik końcowy:
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 teraz toto jeżdzi tylko zeby trakcje jeszcze łapał Gratki wyniku
Michał Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 piękny wynik, piękne kreski, gratuluję a jak wrażenia?
Bulczas Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Bardzo ładne kreski . Podobnie jak u mnie. Po przesiadce z serii na pewno mega banan na twarzy
rafalekx Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Na bogato bawią się w tym Richmond Graty Adam, ale szczerze liczyłem na więcej :gwizdanie:
Armi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Moja "żona" powiedziała, że w czasie strojenia wyglądałem jak świeżo upieczony ojciec na porodówce Wrażenia bardzo pozytywne ale tak naprawdę nie miałem jeszcze okazji sprawdzić jak jeździ. Nie ma trakcji. Ale różnicę czuć, ładnie ciągnie nawet przy wyższych prędkościach.[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 20:17_________________________________________________ Na bogato bawią się w tym Richmond Graty Adam, ale szczerze liczyłem na więcej :gwizdanie: Pompa hybryda 11 to nie to samo co normalna 11, niestety.
Kowi87 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 Moja "żona" powiedziała, że w czasie strojenia wyglądałem jak świeżo upieczony ojciec na porodówce Wrażenia bardzo pozytywne ale tak naprawdę nie miałem jeszcze okazji sprawdzić jak jeździ. Nie ma trakcji. Ale różnicę czuć, ładnie ciągnie nawet przy wyższych prędkościach.[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 20:17_________________________________________________ Na bogato bawią się w tym Richmond Graty Adam, ale szczerze liczyłem na więcej :gwizdanie: Pompa hybryda 11 to nie to samo co normalna 11, niestety. Adaś dobrze jest żeby było wiecej trzeba by podlać 230kami
Michał Opublikowano 29 Grudnia 2010 Opublikowano 29 Grudnia 2010 a ile teraz dmucha turbo? będzie pod 1,5 bara?
Armi Opublikowano 29 Grudnia 2010 Autor Opublikowano 29 Grudnia 2010 Moja "żona" powiedziała, że w czasie strojenia wyglądałem jak świeżo upieczony ojciec na porodówce Wrażenia bardzo pozytywne ale tak naprawdę nie miałem jeszcze okazji sprawdzić jak jeździ. Nie ma trakcji. Ale różnicę czuć, ładnie ciągnie nawet przy wyższych prędkościach.[br]Dopisany: 29 Grudzień 2010, 20:17_________________________________________________ Na bogato bawią się w tym Richmond Graty Adam, ale szczerze liczyłem na więcej :gwizdanie: Pompa hybryda 11 to nie to samo co normalna 11, niestety. Adaś dobrze jest żeby było wiecej trzeba by podlać 230kami A jak wtryski to i turbina i nie ma gwarancji, że 190KM będzie bo to tylko silnik na pompie. Każde następne 10 -15KM to jakieś 2 - 2,5k zł. Wolę prosiaki kupić, znaczy felgi prosiaki :>
Rekomendowane odpowiedzi