Armi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jeździłeś oglądać felgi? Jeszcze nie, może w weekend
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jeszcze nie, może w weekend jutro? niedziela odpada
Remik-A4 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 a jakie te prosienta maja byc ? Dobrze, ze zmieniasz
Armi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jeszcze nie, może w weekend jutro? niedziela odpada Najprawdopodobniej, jeszcze dam Ci znać. a jakie te prosienta maja byc ? Dobrze, ze zmieniasz Prosięta 18 cali takie jak miał Nosb w B5 (19") i Iverson.
mrogal Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Prosięta 18 cali takie jak miał Nosb w B5 (19") i Iverson. nie bierz tych z fotki bo to kał :thumbdown: to inny wzor jest zoabcz na NOSBowe
Armi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Chyba jestem ślepy Nie widzę różnicy
slepy Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Chyba jestem ślepy Nie widzę różnicy nie ja jestem Slepy, i różnicę widzę te Twoje mają oddzielony rant, a Nosbowe były na gładko
mrogal Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Chyba jestem ślepy Nie widzę różnicy rant ktory psuje cala oblosc i jednolitos felgi, ale jesli nie widzisz roznicy i nie robi ona Tobie wrazenia to dobrze
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Szpachlo się wyrówna i będzie obła jak to mrogal mówi I trza je maznąć jak u nosba
Armi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Chyba jestem ślepy Nie widzę różnicy rant ktory psuje cala oblosc i jednolitos felgi, ale jesli nie widzisz roznicy i nie robi ona Tobie wrazenia to dobrze Aaa bo Nosb miał RH a ja chcę kupić Mille Miglia. Teraz już widzę różnicę.
mrogal Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Szpachlo się wyrówna i będzie obła jak to mrogal mówi I trza je maznąć jak u nosba a co myslisz ze by sie cos stalo szpachli w tym miejscu?
jozek726 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Chyba jestem ślepy Nie widzę różnicy to są te co mi pisałeś ? kupiłeś je?
Armi Opublikowano 7 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 7 Stycznia 2011 Jeszcze nie, miałem jutro jechać oglądać ale teraz nie wiem czy pojadę ;(
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 a co myslisz ze by sie cos stalo szpachli w tym miejscu? siła odśrodkowa tak tą szpachlę wciśnie w tym miejscu że nie ma prawa i pomalować je na git kolorek byłby kox pytanie czy nie są miętkie
_Solar_ Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 a co myslisz ze by sie cos stalo szpachli w tym miejscu? siła odśrodkowa tak tą szpachlę wciśnie w tym miejscu że nie ma prawa i pomalować je na git kolorek byłby kox pytanie czy nie są miętkie Ty to jestes mietka pytka zamiast przyjechać na wosp'a to jedziesz do jakis d*p do wawy jak Cie ni bedzie to i mnie ni bedzie
rafalekx Opublikowano 7 Stycznia 2011 Opublikowano 7 Stycznia 2011 Ty to jestes mietka pytka zamiast przyjechać na wosp'a to jedziesz do jakis d*p do wawy jak Cie ni bedzie to i mnie ni bedzie Jest szansa że będę ale tylko na chwilę Max do 13. więc masz być miętka pytko
Rekomendowane odpowiedzi