fusse Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 byku,gdzie kupiles i how much? sa cool
_Solar_ Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Bez oznaczeń git ale ja bym OOOO zostawił dokładnie obowiązkowo tera co innego jest trendy na wschodzie
rafalekx Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 tera co innego jest trendy na wschodzie dokładnie w białym macie albo satynowe Tam już Adamowi lepcie to góffno
Armi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jestem dziwny bo czarne dope średnio mi się widzi Ale pewnie jak zobaczę na żywo zmienię zdanie. Żona mówi, że klapy przedliftowe mają poziome przetłoczenie i widoczny zamek, więc jak tylko coś z tyłu nakleję to robi się "za dużo". Dlatego, skłaniam się do wywalenia wszystkich znaczków. Samo OOOO zostawiłbym gdyby klapa była poliftowa. Dla przypomnienia, miałem już kiedyś "za dużo" na tylnej klapie _________________________________________________ Odnośnie końcówek. Bardzo ładna cena 20zł za jedną Od czasu do czasu pojawiają się na allegro i bardzo szybko znikają. http://allegro.pl/koncowka-wydechu-tlumika-kwasowka-promocja-i1428167922.html (chyba jedna jest dostępna, trzeba napisać do sprzedawcy ).
jozek726 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jestem dziwny bo czarne dope średnio mi się widzi Ale pewnie jak zobaczę na żywo zmienię zdanie. Żona mówi, że klapy przedliftowe mają poziome przetłoczenie i widoczny zamek, więc jak tylko coś z tyłu nakleję to robi się "za dużo". Dlatego, skłaniam się do wywalenia wszystkich znaczków. Samo OOOO zostawiłbym gdyby klapa była poliftowa. Dla przypomnienia, miałem już kiedyś "za dużo" na tylnej klapie _________________________________________________ Odnośnie końcówek. Bardzo ładna cena 20zł za jedną Od czasu do czasu pojawiają się na allegro i bardzo szybko znikają. http://allegro.pl/koncowka-wydechu-tlumika-kwasowka-promocja-i1428167922.html (chyba jedna jest dostępna, trzeba napisać do sprzedawcy ). faktycznie za duzo na tej klapie jest mi sie podobają takie koncówki : http://allegro.pl/ulter-koncowki-ozdobne-diesel-kadex-czestochowa-i1372261112.html fujarka w dół ja na diezla przystało
Kowi87 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Juzek przecież jak swoje wypolerujesz to bedzie ten sam efekt :gwizdanie: ja musze sie zebrać któregos dnia na te końcówki i zamontować, bo leżą i leżą Adaś dobra decyzja z tym zdjęciem oznaczeń
_Solar_ Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Jestem dziwny bo czarne dope średnio mi się widzi Ale pewnie jak zobaczę na żywo zmienię zdanie. Dlatego, skłaniam się do wywalenia wszystkich znaczków. Samo OOOO zostawiłbym gdyby klapa była poliftowa. E tam jak zobaczysz dope na sedanie to zmnienisz szybko zdanie :>
Armi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Będzie rezane Dostałem smsa: Amerikano, będzie rezane. Żarówki przyszły. _________________________________________________ Mój diesel to nie diesel. Praktycznie nie kopci. Zagiętych rurek nie potrzebuje, zresztą nowe diesle mają proste rurki A tak jeszcze w związku z dieslem, wczoraj prawie spadłem z krzesła jak dowiedziałem się, że "życie jest za krótkie by jeździć dieslem" kupił diesla
mrogal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Juzek przecież jak swoje wypolerujesz to bedzie ten sam efekt :gwizdanie: ja musze sie zebrać któregos dnia na te końcówki i zamontować, bo leżą i leżą Adaś dobra decyzja z tym zdjęciem oznaczeń wolalbym te grubasy z a6 jak ma puerto tylko ze ona ma z kolanek kwasnych [br]Dopisany: 28 Styczeń 2011, 13:32_________________________________________________ Będzie rezane Dostałem smsa: Amerikano, będzie rezane. Żarówki przyszły. _________________________________________________ no to wujek cos wolno ja zarowy mam od rana i modze dumam jak ja wsadzic nie ma latwo zeby to wyrezac tak p&p zeby taki buc z myslowic pokapowal sie w tym :polew:
Armi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Żarówki leżą od rana, tylko niektórzy wstają trochę później
mrogal Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Będzie rezane Dostałem smsa: Amerikano, będzie rezane. Żarówki przyszły. _________________________________________________ Mój diesel to nie diesel. Praktycznie nie kopci. Zagiętych rurek nie potrzebuje, zresztą nowe diesle mają proste rurki A tak jeszcze w związku z dieslem, wczoraj prawie spadłem z krzesła jak dowiedziałem się, że "życie jest za krótkie by jeździć dieslem" kupił diesla
Kowi87 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Żarówki leżą od rana, tylko niektórzy wstają trochę później a dla mnie zamówiłes w końcu
Armi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Żarówki leżą od rana, tylko niektórzy wstają trochę później a dla mnie zamówiłes w końcu To nie ja zamawiałem, napaleniec tylko dwie zamówił
Kowi87 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Żarówki leżą od rana, tylko niektórzy wstają trochę później a dla mnie zamówiłes w końcu To nie ja zamawiałem, napaleniec tylko dwie zamówił lipa
Armi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zamawiaj, na poniedziałek będą. Widać, szybka wysyłka. Pisałem wcześniej w wątku, że Agnieszka zamówiła. Ja miałem zamawiać wieczorem ale mnie uprzedziła, żebym się przypadkiem nie wykręcił.
Kowi87 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zamawiaj, na poniedziałek będą. Widać, szybka wysyłka. Pisałem wcześniej w wątku, że Agnieszka zamówiła. Ja miałem zamawiać wieczorem ale mnie uprzedziła, żebym się przypadkiem nie wykręcił. zobacze jak to sie u ciebie prezentuje na żywo, jak byś dzisiaj u mnie sie kręcił to daj znać
Armi Opublikowano 28 Stycznia 2011 Autor Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ok, na razie wyrezam na stałe. Później dojdzie wyłączenie na przycisk.
Kowi87 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 Ok, na razie wyrezam na stałe. Później dojdzie wyłączenie na przycisk. to jak przetrzesz szlak z przyciskiem to zrobimy u mnie narazie i tak bym nie montował bo po co do lamp które lada chwila wylecą
Michał Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 A tak jeszcze w związku z dieslem, wczoraj prawie spadłem z krzesła jak dowiedziałem się, że "życie jest za krótkie by jeździć dieslem" kupił diesla :laghing2: a z oznaczeń zostawiłbym tylko oooo
PABLO Opublikowano 28 Stycznia 2011 Opublikowano 28 Stycznia 2011 super wyszło z rurkami i lepiej wygląda bez oznaczeń Też tak myślę dlatego dałem podglądowe zdjęcia mojej audiki Adaś bierzesz szmatkę, benzynkę i jedziemy pełną parą z tymi oznaczeniami
Rekomendowane odpowiedzi