Armi Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Miałem dziś kontrolę, nie byle kogo bo żandarmerii. "Ma pan amerykańskie lampy" a no mam, halogeny też Zgasiłem obrysy - "nie ma pan postojówek" "Ma pan spryskiwacze ale nie ma samopoziomowania" :gwizdanie: I tak skończyło się na upomnieniu Ale kupiłem dwie żarówki H7, dwie postojówki - wożę w schowku, nic mi już nie zrobią
mrogal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Miałem dziś kontrolę, nie byle kogo bo żandarmerii. "Ma pan amerykańskie lampy" a no mam, halogeny też Zgasiłem obrysy - "nie ma pan postojówek" "Ma pan spryskiwacze ale nie ma samopoziomowania" :gwizdanie: I tak skończyło się na upomnieniu Ale kupiłem dwie żarówki H7, dwie postojówki - wożę w schowku, nic mi już nie zrobią swoi Cie zlapali? swiat schodzi na psy jak zgasiles obrysy?
Armi Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Swoi są gorsi od obcych, teściową też złapali ("nie wiadomo o co im chodzi, tylko się czepiają") Wyrwałem kabelki, kierunki zgasły ale nie miałem postojówek, więc zaczął sapać. No i standard xenony :gwizdanie:
krzysiekTDI Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Zajebiaszcze auto i mody zacne, czekam na foty z setupu letniego porschawki+gwint Jak sprawują się LED-y na tyle, napisz gdzie kupiłeś i za ile? może być PW
Armi Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Zajebiaszcze auto i mody zacne, czekam na foty z setupu letniego porschawki+gwint Jak sprawują się LED-y na tyle, napisz gdzie kupiłeś i za ile? może być PW Dzięki Ledy wyglądają bardzo dobrze, dopóki nie zaparują (w zimę to się zdarza). Kupiłem je na allegro: http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i1442337416.html Właśnie zauważyłem, że część zdjęć mi poznikała
paput Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Swoi są gorsi od obcych, teściową też złapali ("nie wiadomo o co im chodzi, tylko się czepiają") Wyrwałem kabelki, kierunki zgasły ale nie miałem postojówek, więc zaczął sapać. No i standard xenony :gwizdanie: a nie pokazałeś legitymacji wojskowej czasem :gwizdanie:
jozek726 Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Miałem dziś kontrolę, nie byle kogo bo żandarmerii. "Ma pan amerykańskie lampy" a no mam, halogeny też Zgasiłem obrysy - "nie ma pan postojówek" "Ma pan spryskiwacze ale nie ma samopoziomowania" :gwizdanie: I tak skończyło się na upomnieniu Ale kupiłem dwie żarówki H7, dwie postojówki - wożę w schowku, nic mi już nie zrobią też bede razał obrysówki tylko muszą zarówki przyjsć i chęci musze mieć
mrogal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Zajebiaszcze auto i mody zacne, czekam na foty z setupu letniego porschawki+gwint Jak sprawują się LED-y na tyle, napisz gdzie kupiłeś i za ile? może być PW Dzięki Ledy wyglądają bardzo dobrze, dopóki nie zaparują (w zimę to się zdarza). Kupiłem je na allegro: http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i1442337416.html Właśnie zauważyłem, że część zdjęć mi poznikała zaloz se konto na imageshacku i PS ty kórwa jakis zboczony jestes juz masz rozporke w aucie?
Armi Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Swoi są gorsi od obcych, teściową też złapali ("nie wiadomo o co im chodzi, tylko się czepiają") Wyrwałem kabelki, kierunki zgasły ale nie miałem postojówek, więc zaczął sapać. No i standard xenony :gwizdanie: a nie pokazałeś legitymacji wojskowej czasem :gwizdanie: Oni dobrze wiedzieli kogo łapią Wolę policjantów
mrogal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Swoi są gorsi od obcych, teściową też złapali ("nie wiadomo o co im chodzi, tylko się czepiają") Wyrwałem kabelki, kierunki zgasły ale nie miałem postojówek, więc zaczął sapać. No i standard xenony :gwizdanie: a nie pokazałeś legitymacji wojskowej czasem :gwizdanie: Oni dobrze wiedzieli kogo łapią Wolę policjantów o c**j im chodzi wojsko odbebniles to co wpierdolu szukaja cioty. Trza takich gnoic!
Armi Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Zajebiaszcze auto i mody zacne, czekam na foty z setupu letniego porschawki+gwint Jak sprawują się LED-y na tyle, napisz gdzie kupiłeś i za ile? może być PW Dzięki Ledy wyglądają bardzo dobrze, dopóki nie zaparują (w zimę to się zdarza). Kupiłem je na allegro: http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i1442337416.html Właśnie zauważyłem, że część zdjęć mi poznikała zaloz se konto na imageshacku i PS ty kórwa jakis zboczony jestes juz masz rozporke w aucie? Ja zboczony? Why? Jeszcze jej nie zamontowałem, nie mam czasu a w pracy włazić pod samochód nie będę, przynajmniej dopóki jest tak zimno
mrogal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Zajebiaszcze auto i mody zacne, czekam na foty z setupu letniego porschawki+gwint Jak sprawują się LED-y na tyle, napisz gdzie kupiłeś i za ile? może być PW Dzięki Ledy wyglądają bardzo dobrze, dopóki nie zaparują (w zimę to się zdarza). Kupiłem je na allegro: http://allegro.pl/lampy-tylne-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i1442337416.html Właśnie zauważyłem, że część zdjęć mi poznikała zaloz se konto na imageshacku i PS ty kórwa jakis zboczony jestes juz masz rozporke w aucie? Ja zboczony? Why? Jeszcze jej nie zamontowałem, nie mam czasu a w pracy włazić pod samochód nie będę, przynajmniej dopóki jest tak zimno to co to zboku za foto?:>
Armi Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Chyba nie wiem o co chodzi Z pierwszej strony mi zdjęcia poznikały
mrogal Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 Chyba nie wiem o co chodzi Z pierwszej strony mi zdjęcia poznikały no foto dolnej rozporki
fusse Opublikowano 1 Marca 2011 Opublikowano 1 Marca 2011 jak mowicie juz o rozporach górnych, to zobaczcie co przed chwila kupilem ;D : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1477323023
Armi Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Opublikowano 1 Marca 2011 Chyba nie wiem o co chodzi Z pierwszej strony mi zdjęcia poznikały no foto dolnej rozporki aaa zdjęcie jest zapożyczone od Labiela Rozpórka, jeździ ze mną i w razie czego zadziała jako "argument"
rafalekx Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 "Ma pan spryskiwacze ale nie ma samopoziomowania" :gwizdanie: niby jak to sprawdzili? masz regulację w aucie? wyjmij i już nikt się nie przyczepi xenia
Armi Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 "Ma pan spryskiwacze ale nie ma samopoziomowania" :gwizdanie: niby jak to sprawdzili? masz regulację w aucie? wyjmij i już nikt się nie przyczepi xenia Regulacja w samochodzie... Ciekawe czy jakbym miał samopoziomowanie (np. to z xenonowe.pl) i regulacje to też by się czepiali. Pewnie tak.
rafalekx Opublikowano 2 Marca 2011 Opublikowano 2 Marca 2011 Regulacja w samochodzie... Ciekawe czy jakbym miał samopoziomowanie (np. to z xenonowe.pl) i regulacje to też by się czepiali. Pewnie tak. wywal tą regulację albo przenieś w niewidoczne miejsce
Armi Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Opublikowano 2 Marca 2011 Regulacja w samochodzie... Ciekawe czy jakbym miał samopoziomowanie (np. to z xenonowe.pl) i regulacje to też by się czepiali. Pewnie tak. wywal tą regulację albo przenieś w niewidoczne miejsce Niech spadają, mam żarówki w schowku na wypadek służbisty i tyle. Teraz mam inny problem. Mocowanie kanapy z avanta przedlifta do mojego parcha czyli przedlita bez składanej tylnej kanapy
Rekomendowane odpowiedzi