rafalekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie mam czasu na to hobby nie mam nawet czasu umyć :wallbash Bo Ty ciągle czekasz na deszcz w sobotę znowu ma padać więc się umyje
HaVoK Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 nie mam czasu na to hobby nie mam nawet czasu umyć :wallbash Bo Ty ciągle czekasz na deszcz w sobotę znowu ma padać więc się umyje
rafalekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 no co... mam nadzieję że przed spotem też popada, bo nie wypada jechać brudnym autem
rafalekx Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 majtek nie zapomnij zmienic na lewą stronę?
HaVoK Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 majtek nie zapomnij zmienic na lewą stronę? Albo tył na przód, wykorzystaj wszystkie możliwości
Armi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Armi idz teraz w detajling Będziesz miał w co inwestować Wczoraj zrobiłem pierwsze zakupy (w zasadzie kupiłem już prawie wszystko, zostały mi ze 3 rzeczy) i wydałem już 300 zł ;( Idę, idę. Już mam listę kosmetyków same Meguiars-y Mój zestaw: Ultimate Compound Deep Crystal Polish Gold Class Carnauba Plus All Purpose Cleaner Alkohol propylenowy Aplikator Tricolor, ręcznik z pluszu do wycierania samochodu w sklepie http://showcarshine.pl/, dużo gratisów dają (mikrofibry, aplikatory, szczotkę do czyszczenia felg). Szampon i glinkę mam, zastanawiam się jeszcze nad Quick Detailerem.
grn Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Quick Detailer usuwa syfy pozostałe po myciu, dobry zestawik czekam na efekty!
HaVoK Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Armi idz teraz w detajling Będziesz miał w co inwestować Wczoraj zrobiłem pierwsze zakupy (w zasadzie kupiłem już prawie wszystko, zostały mi ze 3 rzeczy) i wydałem już 300 zł ;( Idę, idę. Już mam listę kosmetyków same Meguiars-y Mój zestaw: Ultimate Compound Deep Crystal Polish Gold Class Carnauba Plus All Purpose Cleaner Alkohol propylenowy Aplikator Tricolor, ręcznik z pluszu do wycierania samochodu w sklepie http://showcarshine.pl/, dużo gratisów dają (mikrofibry, aplikatory, szczotkę do czyszczenia felg). Szampon i glinkę mam, zastanawiam się jeszcze nad Quick Detailerem. No patrz. Ja tez zrobiłem u siebie liste Ja z używaniem poczekam aż uzbieram wszystkie produkty dopiero wezmę chyba wolny dzień w pracy i jak zacznę to pewnie będę siedział do nocy Ale ja to lubię!
Michał Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 fajny zestaw już zazdroszczę, na vulkanie będziesz miał pole do popisu
slepy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Armi idz teraz w detajling Będziesz miał w co inwestować Wczoraj zrobiłem pierwsze zakupy (w zasadzie kupiłem już prawie wszystko, zostały mi ze 3 rzeczy) i wydałem już 300 zł ;( Idę, idę. Już mam listę kosmetyków same Meguiars-y Mój zestaw: Ultimate Compound Deep Crystal Polish Gold Class Carnauba Plus All Purpose Cleaner Alkohol propylenowy Aplikator Tricolor, ręcznik z pluszu do wycierania samochodu w sklepie http://showcarshine.pl/, dużo gratisów dają (mikrofibry, aplikatory, szczotkę do czyszczenia felg). Szampon i glinkę mam, zastanawiam się jeszcze nad Quick Detailerem. no to pakiet podstawowy prawie masz
Armi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mam też polerkę mechaniczną bo ręcznie podobno bardzo ciężko wypolerować vag-owski lakier. Przynajmniej tak przeczytałem na forum, że lakier grupy vw jest bardzo twardy.
slepy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mam też polerkę mechaniczną bo ręcznie podobno bardzo ciężko wypolerować vag-owski lakier. Przynajmniej tak przeczytałem na forum, że lakier grupy vw jest bardzo twardy. dobrze wyczytałeś, a jaką masz polerkę? jakąś pro czy budźetówka?
Armi Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mam też polerkę mechaniczną bo ręcznie podobno bardzo ciężko wypolerować vag-owski lakier. Przynajmniej tak przeczytałem na forum, że lakier grupy vw jest bardzo twardy. dobrze wyczytałeś, a jaką masz polerkę? jakąś pro czy budźetówka? Budżetówka, w dodatku nie moja. W grę wchodzi jeszcze opcja wypożyczenia bo w okolicy jest miejsce, gdzie można za drobną opłatą wypożyczać narzędzia.
slepy Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Mam też polerkę mechaniczną bo ręcznie podobno bardzo ciężko wypolerować vag-owski lakier. Przynajmniej tak przeczytałem na forum, że lakier grupy vw jest bardzo twardy. dobrze wyczytałeś, a jaką masz polerkę? jakąś pro czy budźetówka? Budżetówka, w dodatku nie moja. W grę wchodzi jeszcze opcja wypożyczenia bo w okolicy jest miejsce, gdzie można za drobną opłatą wypożyczać narzędzia. ja też bede ogarniał budżetówką, wiadomo że kultura pracy nie ta, ale pomału i ostrożnie da radę lakierek ogarnąć
Armi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wkurza mnie ta folia peudo karbon na lusterku Tak się zastanawiam, czy nie walnąć hydrografiki carbon Ciekawe czy to chociaż trochę przypomina prawdziwy carbon.[br]Dopisany: 06 Sierpień 2011, 19:42_________________________________________________ Chyba niegłupie
Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Chyba niegłupie to jest hydro?? chyba nie...
Armi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To jakieś nakładki w stylu carbon. Ja się kompletnie nie znam, pewnie bym nie odróżnił ori carbonu od hydrografiki, dlatego pytam
Michał Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 nigdy nie byłem fanem hydrografiki a'la carbon, folii zresztą także a te nakładki nie głupie, drogie to?
Rekomendowane odpowiedzi