Adams9102 Opublikowano 7 Października 2019 Opublikowano 7 Października 2019 Witam Panowie w zdjęciu poniżej korekty moich pompowtryskow, czy ktoś może ocenić który nadaje się do wymiany bądź regeneracji ? Samochód przy odpaleniu po nocnym postoju dymi. Dziekuje i pozdrawiam
greg2505 Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Pierwszy najgorszy ,na początek zmieniłbym uszczelnienia na pompkach,możliwe że po tym zabiegu wszystko będzie ok,u mnie tak było 1
kamil-vag Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Pierwszy to już ma przekroczoną górną granicę regulacji! Nie wywalał błędu?
Adams9102 Opublikowano 8 Października 2019 Autor Opublikowano 8 Października 2019 No właśnie póki co nie
greg2505 Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 3 godziny temu, kamil-vag napisał: Pierwszy to już ma przekroczoną górną granicę regulacji! Nie wywalał błędu? Kamil miałem taką sytuację na 4 i po zmianie oringów jest ok 1.00,także warto spróbować, dodam że też błędu mi nie wywalało
kamil-vag Opublikowano 8 Października 2019 Opublikowano 8 Października 2019 Grzesiu jak najbardziej od tego się powinno zaczynać.
Rekomendowane odpowiedzi