Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja jadę z małym... za chwilę będę ruszał... tylko niech ktoś na CB na nasłuchu będzie bo ja mogę być chwilę po 17.00 a się gdzieś zwiniecie... będę szukał...

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 425,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

lukaszr

obra, to możemy się wstępnie umówić na sobotę za tydzień.

Niestety tym razem będę robił trasę odwrotną: Warszawa-Bydgoszcz-Elbląg-Warszawa smiley

Także sobotę wieczór mam wolną - można by posiedzieć przy browarku.

jestem za :thumbup:

chyba da się to załatwic :drunk:[br]Dopisany: 24 Listopad 2007, 19:47 _________________________________________________zapodalem foty:

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,7418.new.html#new

dziekuje tym co byli mysle ze bylo OK

Opublikowano

no i spocik się odbył,6 autek przybyło.....było miło....troszkę się pogadało....troszkę logi porobiło!!! Więcej takich imprez panowie.

oto kilka fotek (marne bo zimno i ciemno jak w d*pie było)

aV68AL9.jpg

aV698G9.jpg

aV6a5xA.jpg

aV6aTqr.jpg

Opublikowano

W którym miejscu się spotkaliście ???

Opublikowano

no i ja wróciłem cało z młodym do domu po wyżerce po drodze w McDonaldzie bo marudził że głodny a potem jak ciągneliśmy na Malbork to marudził że się nudzi i żebym szybciej jechał.... a na budziku i tak 110

fajnie było się spotkać może grono było kameralne ale jak na I żuławski to i tak niezle....

73 dla was koledzy...

pokupujcie sobie te radyjka... bo w net bym nie trafił na ten spot

Opublikowano

no szybko widzę pojawiły się relację ,trzeba następnym razem wybrać jasniesze miejce, bo ktos pomyśli że to gang e-ki[br]Dopisany: 24 Listopad 2007, 22:00 _________________________________________________Miejce było tak jak na początku ustalone

Opublikowano
  • Autor

no i ja w końcu jestem było cool frekwencja nie najgorsza - podobna do tej e 3M :wink4: było zimno i ciemno (jak na fotki) ale i tak było fajnie móc się z wami spotkać i pogadać o :audi::thumbup:

W którym miejscu się spotkaliście ???

na starówce przy kanale Elbląskim (tak jak było napisane w 1. poście)

oto moich kilka fotek :

http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,7418.msg240105.html#msg240105

Maniusiek28 logi doszły ???

Opublikowano

na zdjęciach też nie widać moich bocznych kierunków... muszę sprawdzić czy mi ich ktoś nie zawinął :>

Opublikowano

Maniusiek28[/color][/b] logi doszły ???

doszły wielkie dzięki (tylko jeszcze nie wiem jak je posortować)

Opublikowano

Jak jechalem z Alwaro do Elblaga to zeby go dogonic to momentami musialem ciac 2 paki z powrotem bylo nie duzo mniej

Opublikowano

Jak jechalem z Alwaro do Elblaga to zeby go dogonic to momentami musialem ciac 2 paki z powrotem bylo nie duzo mniej

Bo to wariat :D

Alv ja Tobie miałem powiedzieć - Ty uważaj na zimówkach jak jest cieplej, bo kiepsko się trzymają drogi, a Ty jeszcze je masz z lekka zjechane :)

Opublikowano
  • Autor

lukaszr

Bo to wariat grin

Alv ja Tobie miałem powiedzieć - Ty uważaj na zimówkach jak jest cieplej, bo kiepsko się trzymają drogi, a Ty jeszcze je masz z lekka zjechane smiley

daję radę :polew: ale dzięki że się o mnie martwisz... :D

Darek36

Jak jechalem z Alwaro do Elblaga to zeby go dogonic to momentami musialem ciac 2 paki

Darek nie łam się nic już nie jeden właściciel 2,5 TDI się lekko zdziwił :polew: ale Twój silniczek pracuje wzorowo - zmień tylko ten olej i będzie gites...

Opublikowano

Łukasz i Przemak mam wasze logi poukładane jak należ mówcie czy wrzucać do analizy na forum no i zapodajcie emaile na PW to wam poprzesyłam.[br]Dopisany: 26 Listopad 2007, 08:21 _________________________________________________

2 paki z letnich oponkach :shocked: - ty już z alvaro sie nie umawiaj tylko wyjedz wcześniej.

Generalnie zawsze jadąc w grupie najlepiej jak wolniejszy jedzie pierwszy.

Opublikowano
  • Autor

Adas były 3 moje logi i 4 Maniuśka tak ??

Opublikowano

mam poukładane logi jak chcecie to pisałem dawajcie emiale na PW ... jeden log wspólny - patrz w połowie będzie taki jak na górze nagłowek z godziną 17:xx...

Opublikowano

Kurcze, chyba nie wypali mi ten wyjazd na week teraz.

Jeszcze do końca nie wiem, ale chyba nie dam rady.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Siemanko wlasnie przeczytałem zaproszenie, napewno bym wpadł ale jestem w wojsku i nie dalem rady. Czekam na inne moze akurat bede w domu. pozdrowienia

Opublikowano
  • Autor

Kamil ale ten spot to był już jakiś czas temu... :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Panowie... to ja mobilizuje... może kolejne spotkanko.... może w Malborku przy zamku??? chociaż do Elbląga też pewnie bym się przejechał...

Opublikowano

W niedzielę byłem u Alvaro coś o spocie wspominaliśmy ale narazie bez konkretów. Może coś w oklicy walentynek by się zorganizowało.