Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

:polew: :polew: :polew: :polew:

Lipa jak c**j :kwasny:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 430,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurcze adaś nie wiedziałem że będziesz!!!

myślałem że wszyscy znowu odpuścili.

a chciałem błąd poduchy skasować bo doprowadza mnie do czerwoności!!! :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :rant: :rant: :rant:

Opublikowano

a chciałem błąd poduchy skasować bo doprowadza mnie do czerwoności!!! :ranting1: :ranting1: :ranting1: :ranting1: :rant: :rant: :rant:

ja mam to samo i nie wiem czemu sie zapaliła

Opublikowano

ja mam to samo i nie wiem czemu sie zapaliła

pogoda swoje robi
Opublikowano
  • Autor

bielik8506

a chciałem błąd poduchy skasować bo doprowadza mnie do czerwoności!!! ranting1 ranting1 ranting1 ranting1

Jak co jutro lub po jutrze będę w NE odbierał felgi z regeneracji to mogę wziąć kompa ;)

Opublikowano

bielik8506

a chciałem błąd poduchy skasować bo doprowadza mnie do czerwoności!!! ranting1 ranting1 ranting1 ranting1

Jak co jutro lub po jutrze będę w NE odbierał felgi z regeneracji to mogę wziąć kompa ;)

To w EB robi kto takie cuda? :shocked:

Opublikowano

U kogo fele robisz ?

Opublikowano
  • Autor

kawałek za browarem...

Opublikowano

zaspałem kur.. :wallbash:[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 00:26_________________________________________________

cena kiepska była :thumbdown:

cena 800-1000zł taniej ;) wiec czemu nie brać - a okazały się kompletnie nówki nawet te paski na bieżniku nie zdarte, gości w październiku kupił passka nowego na stalówkach wpakował auto na lawetę i w wulkanizacji założyli zimówki, na lato planował jakieś alu.

Oponki trafiły się idealnie bo szukane były o wysokim indeksie nośności albo wzmacniane.

o tym mówimy?? http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=238668.0

Opublikowano

bielik8506

A z chęcią!!!!

już wiesz gdzie pracuję więc jak będziesz miał czas i ochotę podjechać będę wdzięczny :> :> :> :>

Opublikowano

bielik8506

Zależy co oczekujesz i jakie felgi ... w E-gu nie wszystko ogarniają.

Ale regeneracja felg w Elbląg możliwa jest:

Żuławska (jadąc od miasta przed Wójcik Meble) - ostnio chwalony gość, ogrania stalówki i alusty w prostym kształcie - maluje piecowo.

Mazurska (za torami na przeciwko jednostki) - od lat zakładzik fachowa robota naprawdę (nie wszystkie rodzaje malowania ogarnia) - maluje piecowo, kiedyś malował na mokro ale teraz unika takiej roboty

Akacjowa (lakiernik przy wulkanizacji) - zakład lakierczy wiec malują na mokro - nie wiem jak z malowaniem piecowym, ponoć robia wszystko ale szefuncio straszny buc - coż kwestia dogadania.

poza tym można u lakierników pytac (łącznie z ASO) ale raczej unikają takiej roboty bo dla nich jest upierdliwa i malują na mokro a nie piecowa. Każda z technik ma swoje wady i zalety.

Opublikowano

panowie postanowiłem zmienić antenę CB i chciałem się was zapytać co polecacie???

ML-145 to chyba dobry wybór co??? trochę długa ale opinie ma na plus i to wielki :good: :good:

miałem Presidenta Missouri (czy jakoś tak ) i chyba się popsuła i sprzedałem. ale nie byłem z niej zbytnio zadowolony.

Opublikowano

.... i chyba się popsuła i sprzedałem.......

:polew: :polew: :polew:

Opublikowano

nowy właściciel się cieszy :wink4:

...ja bym ci powiedział co ja mam i że jestem zadowolony ale będziesz się śmiał :polew:

Opublikowano

nowy właściciel się cieszy :wink4:

...ja bym ci powiedział co ja mam i że jestem zadowolony ale będziesz się śmiał :polew:

chyba widziałem tego kurdupelka na byłej audi co???[br]Dopisany: 16 Luty 2012, 14:25_________________________________________________

krzysiu nowy właściciel używał jej 3 dni przed zakupem!!!!!

więc wiedział co bierze :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:

Opublikowano

bielik8506

Żuławska (jadąc od miasta przed Wójcik Meble) - ostnio chwalony gość, ogrania stalówki i alusty w prostym kształcie - maluje piecowo.

Mazurska (za torami na przeciwko jednostki) - od lat zakładzik fachowa robota naprawdę (nie wszystkie rodzaje malowania ogarnia) - maluje piecowo, kiedyś malował na mokro ale teraz unika takiej roboty

Akacjowa (lakiernik przy wulkanizacji) - zakład lakierczy wiec malują na mokro - nie wiem jak z malowaniem piecowym, ponoć robia wszystko ale szefuncio straszny buc - coż kwestia dogadania.

poza tym można u lakierników pytac (łącznie z ASO) ale raczej unikają takiej roboty bo dla nich jest upierdliwa i malują na mokro a nie piecowa. Każda z technik ma swoje wady i zalety.

i nowodworska na przeciwko toyoty jeśli mnie oczy w c**ja nie zrobiły

panowie postanowiłem zmienić antenę CB i chciałem się was zapytać co polecacie???

ML-145 to chyba dobry wybór co??? trochę długa ale opinie ma na plus i to wielki :good: :good:

miałem Presidenta Missouri (czy jakoś tak ) i chyba się popsuła i sprzedałem. ale nie byłem z niej zbytnio zadowolony.

zawsze możesz jeszcze wziąść http://allegro.pl/sirio-as-100-mag-as-100-duzy-magnes-fvat-108cm-i2097283784.html

jak ci długość nie odpowiada ,a Dziadek ma Georgia Presidenta :rolleyes:

Opublikowano

a Dziadek ma Georgia Presidenta :rolleyes

:good:

Opublikowano

Ja mam tą z linka powyżej - sirio as-100 i w Elblągu ściąga tak z 7 km może nawet i więcej - zależy od ukształtowania terenu.

Opublikowano

bielik8506

i nowodworska na przeciwko toyoty jeśli mnie oczy w ch*** nie zrobiły

Z tego co do nich dzwoniłem to oni tylko prostują - ale ogólnie fachowy zakład :good:

Opublikowano

ML-145 to chyba dobry wybór co???

Kuzyn bierz ml 145 polecam z sirio bardzo dobrze wykonana antenka, lepiej niż President ML 145 a cena znacznie niższa. U mnie 4 lata śmiga bez problemu. Podjedź do Marka do Tacho Serwisu ul Warszawska, powinni mięc ja w dobrej cenie może uda Ci sie jakis rabat wynegocjować, na miejscu od razu za darmo Ci ją zestroją.