Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Plebansk jak idzie sprzedaż B6 ? Bo widzę że z kartką się jeździ... :wink:

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 426,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
No to super Patryk - miejmy nadzieję że zmiana na lepsze wyjdzie :decayed:

Polepszy się na pewno tylko mogę zacząć dopiero od 3 września .Zaniosłem podanie ,że rzucam robotę z dnia na dzień to się zagotował i powiedział że spotkamy się w sądzie bo narażam firmę na straty :grin:.

Opublikowano
No to super Patryk - miejmy nadzieję że zmiana na lepsze wyjdzie :decayed:

Polepszy się na pewno tylko mogę zacząć dopiero od 3 września .Zaniosłem podanie ,że rzucam robotę z dnia na dzień to się zagotował i powiedział że spotkamy się w sądzie bo narażam firmę na straty :grin:.

Burak,

zawsze można zachorować :wink:

Opublikowano
Plebansk jak idzie sprzedaż B6 ? Bo widzę że z kartką się jeździ... :wink:

a widzisz w porę napisałeś :decayed: autko sprzedane :banan:

---------- Post dopisany at 16:16 ---------- Poprzedni post napisany at 15:55 ----------

Audi S4 IMOLLA,

Plebansk szuka?!

na sportaudi.pl koleś sprzedaje ja :wink:

fajna:slina:, tylko ta akcyza :thumbdown:

Opublikowano

No jak dla mnie to kozak szukaj cos w tym stylu u mnie na ulicy ma koleś taka żółta w sedanie kox:kox:

Opublikowano

jakby kto szukał golfa kombi VW GOLF IV 1.9 TDI 2002 SPECIAL CLIMATRONIC KOMBI (2585078256) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bielik może ty :wink:

przebieg na 99% ori :decayed: i reszta tak jak napisane w ogłoszeniu, bez żadnej ściemy

Opublikowano

kurna, nie wiem już co szukać czy s4 b6 czy a6 c6 3.0tdi ??

Opublikowano

a6c6 :decayed:

Opublikowano
kurna, nie wiem już co szukać czy s4 b6 czy a6 c6 3.0tdi ??

to jeszcze się zastanawiasz? moje dziadkowate zdanie znasz :wink:

Opublikowano
  • Autor

Zmieniać B6 na B6 ? :kox::whistling:

Opublikowano
jakby kto szukał golfa kombi VW GOLF IV 1.9 TDI 2002 SPECIAL CLIMATRONIC KOMBI (2585078256) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

przebieg na 99% ori :decayed: i reszta tak jak napisane w ogłoszeniu, bez żadnej ściemy

ty no ciekawe ogłoszenie.

autko ładne tylko jakoś w ten przebieg nie chce mi się wierzyć.

a za ile do oddania??

Opublikowano

ty no ciekawe ogłoszenie.

autko ładne tylko jakoś w ten przebieg nie chce mi się wierzyć.

a za ile do oddania??

mówie ci że przebieg realny - znam handlarza - nie kombinuje za dużo i to co napisane to prawda - bierz vin i do stanlaya napisz to potwiedzisz :wink:

Opublikowano

Po dwudniowej walce z dyrektorem i zastraszeniem że porzucę prace z dnia na dzień ,będzie rozwiązanie umowy za porozumieniem stron :decayed:

Opublikowano
Po dwudniowej walce z dyrektorem i zastraszeniem że porzucę prace z dnia na dzień ,będzie rozwiązanie umowy za porozumieniem stron :decayed:

:banan:

Opublikowano

nie powiem bardzo podobają mi się cabrio s4, ale nie widze sprowadzania takiego auta z niemiec... mam na myśli doliczanie akcyzy :/

Opublikowano

no to ja będę cię namawiał jednak pod kątem 2.7bT....

zacytuje gościa z AKP:

"W tej chwili, będąc mądrzejszy o 2 lata posiadania V8, szukałbym 2.7 w połączeniu z manualem...

Farmazony o braku mocy na niskich obrotach wsadź między bajki (V8 40V poniżej 3 tys obr. jeżdżą, hmmm- przeciętnie). Mądrze napisany program spowoduje że moment pojawi się niżej a osiągi w użytecznej skali ( czyt: 0-140 km/h i przyspieszenia 80-140 km/h na poszczególnych biegach) będą lepsze i przyjemniej dostępne niż w 4.2.

2.7 w A6 nie jeździłem, ale w S4 jak najbardziej. Przy ponad 90% obciążaniu silnika i korzystaniu z osiągów nie udało mi się wyjść powyżej 19 l, normalna jazda miejska z uwzględnieniem korków to 14-15 l- wartości nieosiągalne dla 4.2 (AQH w S8, przy takich samych warunkach wyniki odpowiednio: 30+ i 22-24l).

Suche, papierowe osiągi czy parametry to nie wszystko. Zresztą, nawet one przemawiają za 2.7 po programie. Konkretnie:

4.2 moc (katalogowa) w okolicach 340-360, 420 Nm momentu

2.7 moc (zazwyczaj mierzona po modach) 300-320 i w okolicach 500 Nm. Pisze o lekkich modach, bez ingerencji w mechanikę"

.: AUDI KLUB POLSKA :. • Zobacz wątek - Zakup S4 B6

Opublikowano
no to ja będę cię namawiał jednak pod kątem 2.7bT....

zacytuje gościa z AKP:

"W tej chwili, będąc mądrzejszy o 2 lata posiadania V8, szukałbym 2.7 w połączeniu z manualem...

Farmazony o braku mocy na niskich obrotach wsadź między bajki (V8 40V poniżej 3 tys obr. jeżdżą, hmmm- przeciętnie). Mądrze napisany program spowoduje że moment pojawi się niżej a osiągi w użytecznej skali ( czyt: 0-140 km/h i przyspieszenia 80-140 km/h na poszczególnych biegach) będą lepsze i przyjemniej dostępne niż w 4.2.

2.7 w A6 nie jeździłem, ale w S4 jak najbardziej. Przy ponad 90% obciążaniu silnika i korzystaniu z osiągów nie udało mi się wyjść powyżej 19 l, normalna jazda miejska z uwzględnieniem korków to 14-15 l- wartości nieosiągalne dla 4.2 (AQH w S8, przy takich samych warunkach wyniki odpowiednio: 30+ i 22-24l).

Suche, papierowe osiągi czy parametry to nie wszystko. Zresztą, nawet one przemawiają za 2.7 po programie. Konkretnie:

4.2 moc (katalogowa) w okolicach 340-360, 420 Nm momentu

2.7 moc (zazwyczaj mierzona po modach) 300-320 i w okolicach 500 Nm. Pisze o lekkich modach, bez ingerencji w mechanikę"

.: AUDI KLUB POLSKA :. • Zobacz wątek - Zakup S4 B6

ten wątek znam już na pamięć :decayed: ale dzięki za info :wink: kolejny problem jest taki, że za tym V8 przemawia pewno bardzo rozsądne rozwiązanie, mianowicie : możliwość LPG... w 2.7bT sprawa już nie była by taka prosta... po za tym nie chcę się przesiadać z b6 na b5... kolejna opcja jaką rozważam jest również B7 z ASB... jest u nas w dziale sprzedam -black mat, ...ale AVANT :whistling: a ja wolę SEDAN-a... W opcji jest też A6C6... znajomy ma na sprzedaż ale z silnikiem BMK... wolałbym ASB , bo ten pierwszy to trochę strach... ale ASB to już >2006 i ceny nie te... Sam już nie wiem... myślałem też o 4.2 Pb w A6C6 ale ich ceny + LPG + rezerwa na łańcuch rozrządu... to trochę po za moim portfelem :facepalm:

Póki co z zakupem S4B6 chyba się wstrzymam, bo w PL nie ma żadnej fajnej dobrze doposażonej... myślę już i myślę i spać nie moge po nocach :P a co chwile mam nowe pomysły i potem wracam do starych... muszę się chyba na %% i wtedy podejmę słuszną decyzję :decayed:

Opublikowano

tak ale nic nie zastąpi dźwięku v8 :decayed: jakby miał już kupić v6 to ja bym wolał 3.0TDI i tez na 300KM wystroić ale tu nie o to chodzi - ma być v8 z tego co wiem i tyle :banan:

Opublikowano

dziadek nie wpier... mi się w posty jak piszę :grin: