Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:banan: haha a co to - będę pisał sobie kiedy chcę :wink:
  • Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 431,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

no ale obczaiłeś dobrze które 4.2 (od którego roku) są już FSI bo tego silnika nie zagazujesz

A A8/S8 w D3 nie wchodzi w grę?

Opublikowano
no ale obczaiłeś dobrze które 4.2 (od którego roku) są już FSI bo tego silnika nie zagazujesz

4.2 FSI były dopiero w B7 wszystkie B6 są non-FSI

A A8/S8 w D3 nie wchodzi w grę?

A8 to chyba za wcześnie :decayed: póki co to zbyt wysoka półka jak na 23 letniego singla :grin:

Opublikowano

Latał na forum chłopak s8 ale ta starsza najlepsza :decayed: Sam mam 23 i s8 jakby wpadło to bym nie pogardzil :kox::jerk:

---------- Post dopisany at 09:50 ---------- Poprzedni post napisany at 09:49 ----------

Nie chcesz s4/b5 to bierz rs4 nikt sie śmiać nie będzie ze przesiadles sie na starszy :decayed:

Do mnie właśnie jedzie gwint (wreszcie) na dniach zakładam :kox:

Opublikowano

decyzja w 95% podjęta :) A6C6V6 okazało się po za moim budżetem... więc chyba wezmę wcześniej oglądaną S4B6, kilka pomysłów już co do tego egzemplarza mam więc może być ciekawie :)

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:47 ----------

a tak w ogóle to pojawiły się 2 nowe eski w sedanie :) co sądzicie ?

Oferta - Audi S4 - Witam. Sprzedam lub zamienię Audi S4 4.2V8 quattro, auto ma oryginalny przebieg 92 tys udokumentowany książką serwisową, w ciągł

Audi S4 (2593804063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Opublikowano

W tych kolorach te auta jakieś takie bezpłciowe :decayed: Szału nie robią, w ogóle b6 w sedanie jest brzydsze od kombi, czemu nie kombi?

Opublikowano

Ktoś zamierza się dziś spocić? :wink:

Opublikowano
W tych kolorach te auta jakieś takie bezpłciowe :decayed: Szału nie robią, w ogóle b6 w sedanie jest brzydsze od kombi, czemu nie kombi?

Podobają mi się ciemne kolory aut, no i wg mnie sedan jest zgrabniejszy niż avant :wink: wszystko kwestia gustu:decayed:

Ktoś zamierza się dziś spocić? :wink:

ja bym się chętnie spocił dziś , bo bede w elblągu :wink:

Opublikowano
:bry:
Opublikowano
:bry:

nie :bry: mi tu tylko gadaj co postanowiłeś :wink:

Opublikowano

co postanowiłem ?? hmm dalej się zastanawiam :decayed: S4 <3 vs C6 piękno + rozsądek + komfort...

A6 SEDAN 3.0 TDI QUATTRO IGŁA 100% BEZWYPADKOWY (2571488417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dzwoniłem do gościa pytałem o dzwoniące napinacze, powiedział że dzwonią, i spuści z ceny na wymianę... po za tym niezły wypas w środku... :slina: co sądzisz ? :D

Opublikowano
co postanowiłem ?? hmm dalej się zastanawiam :decayed: S4 <3 vs C6 piękno + rozsądek + komfort...

A6 SEDAN 3.0 TDI QUATTRO IGŁA 100% BEZWYPADKOWY (2571488417) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. dzwoniłem do gościa pytałem o dzwoniące napinacze, powiedział że dzwonią, i spuści z ceny na wymianę... po za tym niezły wypas w środku... :slina: co sądzisz ? :D

flegi?- ble

wnętrze? (drewno?- ble, nalesniki? - ble )

czarny? ble

:wink:

tak na szybko...

a tak na poważnie to pytanie czy on wie jaki to koszt ? bo koszt części to pikuś - poza tym pamiętasz o wtryskach?

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ----------

ps. nie patrz na mnie - mi zawsze coś nie pasuje :grin:

Opublikowano

kurna :P Ty to jesteś... a ten :> Audi A6 3.TDI ! S-LINE ! Skóra Xenon Navi MAX !!! (2592051814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko ze tu jeszcze opłaty dochodzą :/ nie wiem czy można zaniżyć cene samochodu w polsce zareejestorwanego w niemczech żeby zaplacic mniejsza akcyze ?

Opublikowano
kurna :P Ty to jesteś... a ten :> Audi A6 3.TDI ! S-LINE ! Skóra Xenon Navi MAX !!! (2592051814) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko ze tu jeszcze opłaty dochodzą :/ nie wiem czy można zaniżyć cene samochodu w polsce zareejestorwanego w niemczech żeby zaplacic mniejsza akcyze ?

ale to nie jest ASB bo w 2006 dopiero były a gość napisał "232KM" a z ceną to rzeczoznawce trza powoływać

Opublikowano

dzwoniłem wytłumaczył się że pomylił , że miało być 224, i że to jest BMK silnik...

Opublikowano
decyzja w 95% podjęta :) A6C6V6 okazało się po za moim budżetem... więc chyba wezmę wcześniej oglądaną S4B6, kilka pomysłów już co do tego egzemplarza mam więc może być ciekawie :)

---------- Post dopisany at 11:52 ---------- Poprzedni post napisany at 11:47 ----------

a tak w ogóle to pojawiły się 2 nowe eski w sedanie :) co sądzicie ?

Oferta - Audi S4 - Witam. Sprzedam lub zamienię Audi S4 4.2V8 quattro, auto ma oryginalny przebieg 92 tys udokumentowany książką serwisową, w ciągł

Audi S4 (2593804063) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Pierwsza naprawdę ciekawa - jechać patrzeć i brać historię serwisową - po zakupie wywalić drewno i wstawić szczotkowane alu lub carbon i zapodać RNS-E + BT

---------- Post dopisany at 22:19 ---------- Poprzedni post napisany at 22:09 ----------

flegi?- ble

wnętrze? (drewno?- ble, nalesniki? - ble )

czarny? ble

:wink:

tak na szybko...

a tak na poważnie to pytanie czy on wie jaki to koszt ? bo koszt części to pikuś - poza tym pamiętasz o wtryskach?

---------- Post dopisany at 12:44 ---------- Poprzedni post napisany at 12:40 ----------

ps. nie patrz na mnie - mi zawsze coś nie pasuje :grin:

Felgi nie są złe ... mogą się podobać, poza tym to rzecz którą od pierdnięcia można zmienić

Drewno - szału nie ma, ale od czego allegro

Czarny jak najbardziej pasuje w takie limuzynie ale kto miał/ma ten wie że wymaga szczególnej dbałości

duży plus za uczciwość sprzedawcy w sprawie napinacza/(-y)

Nie wiem czy stołki sport ale w tym aucie i to będzie fajnie trzymac pupę - wielki plus za full elektrykę z pamięcią i pakiet schowek, fajno bo ma Bose surround

elektr. roleta z tyłu, szyberdach ... ogólnie wypas bardzo fajny

---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:19 ----------

Po kosztach wyjdzie sporo drożej niż te pierwsze ... wizualnie zew. fajne tylko nie ten kolor, w środku S-line ale szkoda że stołki bez elektryki :naughty:

Dzwoń do gościa pytaj o koszty rejestracji i o zaniżenie ceny na umowie (w ubezpieczalni dowiedz się ile wd Autotaxu czy innego systemu, od tego jeszcze 20% w dół i w UC przejdzie)

Opublikowano

postanowione na 100%... biorę S4 oglądaną na 'spocie' :wink: powód ? : wiecej za niż przeciw:decayed: prawdopodobnie jutro odbieram:naughty:

Opublikowano

chłopaki mieliście może problemy z mechanizmem wycieraczek? może ktoś z was był zmuszony do kupna. Czeka mnie wymiana ponieważ się zatarły. Może możecie polecić jakiegoś allegrowicza.

Opublikowano
postanowione na 100%... biorę S4 oglądaną na 'spocie' :wink: powód ? : wiecej za niż przeciw:decayed: prawdopodobnie jutro odbieram:naughty:

u będzie jazda na spocie :decayed:

---------- Post dopisany at 18:30 ---------- Poprzedni post napisany at 18:29 ----------

chłopaki mieliście może problemy z mechanizmem wycieraczek? może ktoś z was był zmuszony do kupna. Czeka mnie wymiana ponieważ się zatarły. Może możecie polecić jakiegoś allegrowicza.
Ja rozebrałem i nasmarowałem i chodzi już ze dwa lata :wink: