Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 12,3 tys.
  • Wyświetleń 425,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

czytałem :wink:

---------- Post dopisany at 17:41 ---------- Poprzedni post napisany at 17:38 ----------

NATI - producent opakowań zapytaj tu miałem iść robić ale się spóżniłem i tu VAN group

Opublikowano
widzieliscie na elblagu rs4 b5 nogaro blue kolor.

Rejestracje NEB

jak dobrze kojaże to przerobione 1,8t :naughty:

Jesli tak to chyba tez pomodzone chociaz bardziej bym obstawial przy rs4 :decayed: bo ja jechalem licznikowe 200 a on przeleciał obok mnie jak gdyby nic :naughty:

---------- Post dopisany at 18:15 ---------- Poprzedni post napisany at 18:14 ----------

Bartek mowisz ze wpadasz do ASO Palmowski :decayed: ja to bym bal sie im oddac fure :naughty: bo za dobrej opinii to nie maja :thumbdown:

Opublikowano

Bartek mowisz ze wpadasz do ASO Palmowski :decayed: ja to bym bal sie im oddac fure :naughty: bo za dobrej opinii to nie maja :thumbdown:

No wiesz, do wyboru mam jeszcze Gdańsk ale tam też nie jest ciekawie - jak to ASO w PL :kwasny:

Opublikowano

To jest jakaś żenada zostawiasz w kuj hajsu i jeszcze lipa z serwisem później :(

Opublikowano

A ty dziadek co tak się po mieście kręcisz ? :decayed:

Opublikowano

lansuje się :wink:

a ty to wymieniałeś tą swoją rurkę do IC bo jak na grunwaldzkiej się mijaliśmy to odniosłem wrażenie że syczy znowu :kwasny:

Opublikowano

lansuje się :wink:

a ty to wymieniałeś tą swoją rurkę do IC bo jak na grunwaldzkiej się mijaliśmy to odniosłem wrażenie że syczy znowu :kwasny:

Wymień uszczelki w drzwiach bo już miesiąc temu wymieniłem i nic nie syczy :wink:

Opublikowano

Ja mam dziurę gdzieś w dolocie i syczy, turbo nie pompuje zadanej wartości, do tego ładnie dymi na czarno że wstyd przycisnąć... Jak się pogoda poprawi to się zabieram za to bo i spalanie mam większe...

Opublikowano

jeśli komuś pęknie rura od intercoolera to polecam zakup w ASO w Rzeszowie. Rurę kupiłem u nich przez Allegro cena 214 zł z przesyłką kurierem w innych ASO np Gdańsk i Szczecin zawołali 238, 237 zł i trzeba samemu odebrać.

u mnie pękła tutaj:

20120909262.jpg

<br /><br />

Opublikowano

panowie, nie macie moze cup holdera do przed lifta? tego naciskanego? bo mam telefon tam zamontowany, a chce moc rano kawkę postawic... a moze ktos bedzie u Korkucia w tyg to by zapytał?

Opublikowano

ja myslalem wywalic ten wizytownik i wstawic tam to co w IIlifcie jest na kubek, ale nie pasuje wielkoscia sie rozni:facepalm:

Opublikowano
jeśli komuś pęknie rura od intercoolera to polecam zakup w ASO w Rzeszowie. Rurę kupiłem u nich przez Allegro cena 214 zł z przesyłką kurierem w innych ASO np Gdańsk i Szczecin zawołali 238, 237 zł i trzeba samemu odebrać.

u mnie pękła tutaj:

http://s11.postimage.org/oshfvyf7z/20120909262.jpg

<br /><br />

mija wyglądała lepiej zaraz wkleję zdjęcie tylko znajdę :decayed:

---------- Post dopisany at 17:12 ---------- Poprzedni post napisany at 17:10 ----------

6e18dd2c10e92b71m.jpg

Opublikowano

mi chodzi o ten uchwyt w tunelu srodkowym, miedzy fotelami.

Opublikowano

Jak tam kiedy spota robimy?

Marek co z twoim Bose - działasz coś? Ja szykuje się do pakietu światła a potem gruba robota przy car audio.

Opublikowano
Jak tam kiedy spota robimy?

Marek co z twoim Bose - działasz coś? Ja szykuje się do pakietu światła a potem gruba robota przy car audio.

no można by coś zrobić :wink: Ja póki co czekam na RNS-e, nic narazie nie rzeźbię... wg zabrali mi dowód za szyby :kwasny: byłem w stacjach kontroli pojazdów i nie chcieli na lewo nic wbić :thumbdown: chyba będę musiał ściągnąć folię z przednich szyb :kwasny:

Opublikowano
... wg zabrali mi dowód za szyby :kwasny: byłem w stacjach kontroli pojazdów i nie chcieli na lewo nic wbić :thumbdown: chyba będę musiał ściągnąć folię z przednich szyb :kwasny:

no to wykrakałem - trzeba się czasem starszyzny posłuchać :wink: policmajtrzy nie lubią gdy młody ma furę lepsza od nich - było to nieuniknione...a wydechu się nie czepiali? że głosny?

Opublikowano
... wg zabrali mi dowód za szyby :kwasny: byłem w stacjach kontroli pojazdów i nie chcieli na lewo nic wbić :thumbdown: chyba będę musiał ściągnąć folię z przednich szyb :kwasny:

no to wykrakałem - trzeba się czasem starszyzny posłuchać :wink: policmajtrzy nie lubią gdy młody ma furę lepsza od nich - było to nieuniknione...a wydechu się nie czepiali? że głosny?

nie, ale doj**ali mi jescze wlepke rejestracji na szybie (bo jeszcze nie miałem wtedy podmienionej) i brak gaśnicy :/ ogólnie 50 zł , 0 pktow, i zabrany dowód... już sam nie wiem czy ściągnąć wkońcu te folię, czy kombinować żeby ktoś mi to na lewo podbił... co sądzicie ? :eusathink:

Opublikowano

zrywaj - nie wiesz gdzie pojedziesz jeszcze tym autem i na kogo trafisz. Tragedii nie będzie.

Ostatnio gościu na forum kupił na allegro RNS-E i polecał sprzedawcę ... pytałeś siemiana i czakiego?

Panowie powiedzcie mi jedno, auto z linka

AUDI A4 2.0TDI 143KM NAVI SKÓRY BIXENON S-LINE (2674224111) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

chwali się nawigacją - ale ja tam nie widzę żadnego MMI (2G czy 3G) a jest fota z wyświetlacza centralnego z jakąś dziwną navi raczej to nie jest "fabryka" - poza tym na kokpicie nie ma żadnych gusików/pokręteł do sterowania tym.

Możliwe że można na tym wyświetlaczu odpalić coś innego?

Opublikowano

no to chyba zerwę :( no pytałem siemiana to póki co nic nie ma... mam czekać jestem 1 w kolejce :P przy okazji ściągania szyb będe musiał prawdopodobnie ściągnąć boczki... więc może dziś wezmę się za wymianę głośników w drzwiach przedniach :)