Patrykbor Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jak będę w stanie to może będą zdjęcia
kbibi Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jak będę w stanie to może będą zdjęcia to ustaw samowyzwalacz niech pstryka co 10 minut
Madas Opublikowano 25 Kwietnia 2009 Opublikowano 25 Kwietnia 2009 jak będę w stanie to może będą zdjęcia Ty raczej nie będziesz w stanie znając Nikusia
Patrykbor Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 powiem ci że za krótka ale było zaje.... :kox:
Madas Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 powiem ci że za krótka ale było zaje.... :kox: jak jest za***iście to zawsze za krótko
adadur Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Opublikowano 26 Kwietnia 2009 Fakt przyjemy wypad, kupa śmiechu picia a w tle nasze furki
Buszek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 po fotach widze ze wypad udany no i mało was wcale nie było ktora furka wygrala puchar :gwizdanie: chwalic sie
adadur Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Furka Alony zgarnęła pucharek A co śmieszne to ona niemal bliźniacza do Buszka auta - środek miała ładniejszy tylko
Buszek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 hehe to teraz po rejstracji chociaz ktora to :gwizdanie: Adam racja jakbys blizniaka postawil juz wiem ktora :> ale srodek serio ladna skorka ale ja tam skory nie lubie
adadur Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 hehe to teraz po rejstracji chociaz ktora to :gwizdanie: Adam racja jakbys blizniaka postawil juz wiem ktora :> ale srodek serio ladna skorka ale ja tam skory nie lubie czerwona skóra to mi też by nie leżała ale ma podsufitówkę od S-ki tzn tą ciemną, kierownicę z logo S-line jakies chromowane listwy na tych ozdobnych listwach choć nie wiem czy to ori
4lo Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Adadur chyba źle zrozumiałeś moją wypowiedź. Nic nie ma w tym śmiesznego. Jej B5 jest bardzo fajnie wyposażona. I w ogóle super furka
alvaro Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Kurczę ja myślałem że Kaletka jest w tym tygodniu... a to już po... Widziałem fotki chyba było wesoło co ?
Buszek Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 no ja chce jeszcze prócz felg wpakować body s4 i w progi te listwy z s4 ale kasa i czas pozyjemy zobaczymy :gwizdanie: a foteliki moze kiedyś jakaś al-cantara felgi moze po maturze juz na aucie beda
adadur Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Kurczę ja myślałem że Kaletka jest w tym tygodniu... a to już po... Widziałem fotki chyba było wesoło co ? a tak wesoło było nawet bardzo, grupka w takiej liczebności na swoje zalety że w zasadzie z każdym można pogadać i wypić
Patrykbor Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Kurczę ja myślałem że Kaletka jest w tym tygodniu... a to już po... Widziałem fotki chyba było wesoło co ? ty to się zawsze obudzisz
adadur Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Kurczę ja myślałem że Kaletka jest w tym tygodniu... a to już po... Widziałem fotki chyba było wesoło co ? ty to się zawsze obudzisz Alv musisz radiówkę zapodać na pole i lapka brać ze sobą
Rekomendowane odpowiedzi