kwiatko Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 oki niech i tak będzie nie będę się sprzeczał, ale pytanie pozostaje
Patrykbor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 pytałem i cisza A propos to chyba i tu jestem u siebie tutaj tylkoPatryk jest u siebie kwiatko wracaj na swoje podwórko bo tutaj ciebie nie chcą ale u was się nic nie dzieje a jakie masz kapcie 16"
Buszek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 kwiatko ale ze co nie tak z tym cisnieniem?
Patrykbor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 kwiatko ale ze co nie tak z tym cisnieniem? ty masz azot
Buszek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 sorki, że nie w temacie, ale orientuje się ktoś jakie powinno byc ciśnienie oleju w 2,5 TDI 150 KM. a Ty Patryk jak czytasz? oleju pyta a nie w oponach ;p
kwiatko Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 nic się nie dzieje mam nadzieje, ale chce sobie zakupić dwa gajgery doładowanie i ciśnienie oleju tylko nie wiem czy mi skali na tym drugim wystarczy
Patrykbor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 sorki, że nie w temacie, ale orientuje się ktoś jakie powinno byc ciśnienie oleju w 2,5 TDI 150 KM. a Ty Patryk jak czytasz? oleju pyta a nie w oponach ;p
Skrzypek Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 sorki, że nie w temacie, ale orientuje się ktoś jakie powinno byc ciśnienie oleju w 2,5 TDI 150 KM. a Ty Patryk jak czytasz? oleju pyta a nie w oponach ;p :polew: :polew:
Patrykbor Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 sorki, że nie w temacie, ale orientuje się ktoś jakie powinno byc ciśnienie oleju w 2,5 TDI 150 KM. a Ty Patryk jak czytasz? oleju pyta a nie w oponach ;p :polew: :polew: i co zacieszasz po paru tez już byś rozmazany monitor widział
adadur Opublikowano 18 Czerwca 2009 Opublikowano 18 Czerwca 2009 Wielkie dzięki za pomoc termostat dzisiaj wymieniłem na ori a dziś zamawiam olej jak wymienię na motula oczywiście to trzeba będzie skasować serwis szybka decyzja spoko skasujemy inspekcje i zobaczymy na jakiej jeżdził czy co 15 czy 30 tyś. adadur na fisie zeszlo spalanie do 10l po 200km w trasie wiec cos tam widac poprawe, mysle ze mozemy sie dogadac jak cos przed spotem czy po w nastepnym tygodniu jak bedzie to sie pod vag'a podlaczy, bo teraz weekend robote mam remoncik robie u cioci z kumplem No jakoś się zgadamy.
Buszek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 adadur na fisie zeszlo spalanie do 10l po 200km w trasie wiec cos tam widac poprawe, mysle ze mozemy sie dogadac jak cos przed spotem czy po w nastepnym tygodniu jak bedzie to sie pod vag'a podlaczy, bo teraz weekend robote mam remoncik robie u cioci z kumplem No jakoś się zgadamy. no jesli do tej pory moje auto mnie nie... znowu sie :ranting1: zapowietrzyl..
adadur Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 no jesli do tej pory moje auto mnie nie... znowu sie :ranting1: zapowietrzyl.. no i auto kaput - tak jak mówilem trzeba dojść co jest powodem bo sam z siebie się nie zapowietrza.
GRazny Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 polej mu to przestanie sie zapowietrzać
bonczek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 sorki, że nie w temacie, ale orientuje się ktoś jakie powinno byc ciśnienie oleju w 2,5 TDI 150 KM. ‒ Oil pressure at idling speed: at least 0.8 bar ‒ Oil pressure at 2000 rpm: at least 2.0 bar ‒ Oil pressure at higher engine speeds: max. 7.0 bar
GRazny Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 sorki, że nie w temacie, ale orientuje się ktoś jakie powinno byc ciśnienie oleju w 2,5 TDI 150 KM. ‒ Oil pressure at idling speed: at least 0.8 bar ‒ Oil pressure at 2000 rpm: at least 2.0 bar ‒ Oil pressure at higher engine speeds: max. 7.0 bar no i proszę... jeden post na koncie a człowiek już takie konkrety wali
Patrykbor Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 adadur na fisie zeszlo spalanie do 10l po 200km w trasie wiec cos tam widac poprawe, mysle ze mozemy sie dogadac jak cos przed spotem czy po w nastepnym tygodniu jak bedzie to sie pod vag'a podlaczy, bo teraz weekend robote mam remoncik robie u cioci z kumplem No jakoś się zgadamy. no jesli do tej pory moje auto mnie nie... znowu sie :ranting1: zapowietrzyl.. gdzieś był temat o zapowietrzaniu się :szukaj:
Buszek Opublikowano 19 Czerwca 2009 Opublikowano 19 Czerwca 2009 wiem Patryk ale sam tego nie bede sprawdzal bo caly uklad trzeba sprawdzic... auto w poniedzialek u mechanika na warszawska znowu musze odholowac
Rekomendowane odpowiedzi