Maniusiek28 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Adam ten mój koleś od octavi przestawił sobie kąt w weekend. Mówi że mu się wydaje że bardziej miekko pracuje ale to pewnie wrażenie tylko... Nie nie bardoz dobrze mówi ... niektórzy "szpece" ustawiają to na słuch bez VAGa A nie pisałem ... silnik umyty... powiem że całkiem fajna sprawa ... zrobiłem już z 200km i ku...wa daje z EGRa.... ale już mam patencik na to i jutro w garażu małe rezano będzie To i ja zapytam ... jak latacie do Zakopanego: a) W-wa - Radom - Kraków - Zakopane (684km) W-wa - Częstochowa - Zakopane (740km) c) czy może jedynką - przez Toruń - Łódź - Częstochowa - Zakopane (716km) opcja B
adadur Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 To i ja zapytam ... jak latacie do Zakopanego: a) W-wa - Radom - Kraków - Zakopane (684km) W-wa - Częstochowa - Zakopane (740km) c) czy może jedynką - przez Toruń - Łódź - Częstochowa - Zakopane (716km) opcja B to trasa na studia przetestowana
Maniusiek28 Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 To i ja zapytam ... jak latacie do Zakopanego: a) W-wa - Radom - Kraków - Zakopane (684km) W-wa - Częstochowa - Zakopane (740km) c) czy może jedynką - przez Toruń - Łódź - Częstochowa - Zakopane (716km) opcja B to trasa na studia przetestowana Nooo....jest najdłuższa ale chyba najwięcej w niej odcinków z dwoma pasami w jedną stronę.
Patrykbor Opublikowano 6 Lipca 2010 Opublikowano 6 Lipca 2010 Byłem w Zakopanem 3 razy i zawsze jechałem opcją A i w nocy bez wariacji 8,40 da się przejechać
bielik Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 To i ja zapytam ... jak latacie do Zakopanego: a) W-wa - Radom - Kraków - Zakopane (684km) W-wa - Częstochowa - Zakopane (740km) c) czy może jedynką - przez Toruń - Łódź - Częstochowa - Zakopane (716km) [br]Dopisany: 08 Lipiec 2010, 20:14_________________________________________________ja też jeżdżę cały czas 7. w tamtym roku byłem i nie powiem trochę robót było ale jechałem w nocy i pięknie poszło. załatwiłem trase praktycznie w 9 godzin. a kiedy jedziesz bo ja też niedługo się tam wybieram ( a dokładnie za 2 tygodnie)
adadur Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Pomykać zamierzam wieczorkiem 19 lipca. Czyżby i twój termin?
Patrykbor Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Pomykać zamierzam wieczorkiem 19 lipca. Czyżby i twój termin? i gdzie masz zamiar spać patrzałeś opcję gdzie ci mówiłem
bielik Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 ja też miałem jechać 19 lipca ale nie ma wolnych pokoi w moim upatrzonym miejscu. byłem tam rok temu i było super. wyjeżdżam 24 lipca w nocy. a w którym miejscu się meldujesz??
Patrykbor Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Pomykać zamierzam wieczorkiem 19 lipca. Czyżby i twój termin? 19 tego dnia będę już nad jeziorkiem na mazurach
voytek80 Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 hejka , wlasnie wróciłem z mazur no i zdecydowałem się na powrót do swinoujscia i we wtorek rankiem śmigamy do Pragi przez Niemcy, upały zadecydowały, nie będę malego dziecka przez Polskę w upały męczył,
Buszek Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 Siemka ja wlasnie dojechalem do londynu, masakra w niemczech 36stopni i gdyby nie bylo klimy to porazka ale tak droga super i promem tez spoko tylko troche dlugo zaladowywali wyjazd o 11 z ega na 19 w hannoverze o 24 wyjazd i na 6 w dunkierce wiec mysle ze good srednie spalanie wyszlo 9,2 pozdro
Zaleczeq Opublikowano 11 Lipca 2010 Opublikowano 11 Lipca 2010 ee no to spalanie w normie a te 2,5 Te De Łi sprzedałes?? :gwizdanie:
Buszek Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Dokladnie starszy smiga mialem opcje by je wziac a starszemu a3 ale wolalem avanta 1.8T jakos w tym miechu albo nastepnym jade robic program
Zaleczeq Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 uuuu to bedzie ogien w szopie bedziesz killował Bi Em Dablju Tylko nie za ostro bo moje ostatnie sciganie skonczyło sie na 200 zł i 6 pkt :gwizdanie:
Buszek Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 dokladnie mysle w planach zrobic program, felgi 18 i sciemnic szyby to tak na pierwszy plan, albo program pierwszy albo jak felgi sie trafia to felgi
Zaleczeq Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Jakie fele ?? tylko nie rs4 bo to juz za bardzo oklepany wzor
Rekomendowane odpowiedzi