adadur Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 A co do zbiórki jutrzejszej to gdzie jest ten Statoil przy obwodnicy? Bo ja tylko Shella i Lotosa znam Pierwszy zjazd na E-g od strony Gdańska lub jak kto woli ostatni jadąc od Warszawy - na łuku przy fotoradarze
Łepski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 A co do zbiórki jutrzejszej to gdzie jest ten Statoil przy obwodnicy? Bo ja tylko Shella i Lotosa znam Pierwszy zjazd na E-g od strony Gdańska lub jak kto woli ostatni jadąc od Warszawy - na łuku przy fotoradarze Chodzi Ci o wezel "Karczemki", ten ktory obecnie przebudowuja :?:
Maciek80 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 A co do zbiórki jutrzejszej to gdzie jest ten Statoil przy obwodnicy? Bo ja tylko Shella i Lotosa znam Pierwszy zjazd na E-g od strony Gdańska lub jak kto woli ostatni jadąc od Warszawy - na łuku przy fotoradarze Chodzi Ci o wezel "Karczemki", ten ktory obecnie przebudowuja :?: Hmm ale tam nie ma statoila
Łepski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 A co do zbiórki jutrzejszej to gdzie jest ten Statoil przy obwodnicy? Bo ja tylko Shella i Lotosa znam Pierwszy zjazd na E-g od strony Gdańska lub jak kto woli ostatni jadąc od Warszawy - na łuku przy fotoradarze Chodzi Ci o wezel "Karczemki", ten ktory obecnie przebudowuja :?: Hmm ale tam nie ma statoila Chyba ze im chodzi o WZ-ke, a nie obwodnice
Maxito Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 ZBIERAM ZAPISY NA II TURE TABLIC, CHĘTNI TU MAJA LINKA MOŻNA PISAĆ http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=145771.msg1735045#msg1735045 POZDRO ZIOMALE
kbibi Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 A co do zbiórki jutrzejszej to gdzie jest ten Statoil przy obwodnicy? Bo ja tylko Shella i Lotosa znam Pierwszy zjazd na E-g od strony Gdańska lub jak kto woli ostatni jadąc od Warszawy - na łuku przy fotoradarze Chodzi Ci o wezel "Karczemki", ten ktory obecnie przebudowuja :?: Hmm ale tam nie ma statoila Chyba ze im chodzi o WZ-ke, a nie obwodnice ale się dogadujecie
dziadek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 A co do zbiórki jutrzejszej to gdzie jest ten Statoil przy obwodnicy? Bo ja tylko Shella i Lotosa znam Pierwszy zjazd na E-g od strony Gdańska lub jak kto woli ostatni jadąc od Warszawy - na łuku przy fotoradarze Dokładnie, jadąc obwodnicą E-ga nie sposób tego minąć, nawet dodatkowy pas zjazdowy ten Statoil posiada
Maciek80 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Aaa, to już wszystko jasne. Myśleliśmy, że chodzi o obwodnicę trójmiejską :polew:
Patrykbor Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Sto lat Adaś i udanych zakupów Mam pytanie ,o której będziecie w 3 city ,bo dalej byśmy śmigali razem Wyjeżdzamy o 10;00 Więc tao koło 11 na obwodnicy u was :gwizdanie:
kbibi Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Sto lat Adaś i udanych zakupów Mam pytanie ,o której będziecie w 3 city ,bo dalej byśmy śmigali razem Wyjeżdzamy o 10;00 Więc tao koło 11 na obwodnicy u was :gwizdanie: chyba jadąc przez Pruszcz bo A.Krajowej do Obwodowej to dzisiaj zatkana była od zjazdu na CHEŁM bo SZADUŁKI w remoncie
Łepski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Sto lat Adaś i udanych zakupów Mam pytanie ,o której będziecie w 3 city ,bo dalej byśmy śmigali razem Wyjeżdzamy o 10;00 Więc tao koło 11 na obwodnicy u was :gwizdanie: chyba jadąc przez Pruszcz bo A.Krajowej do Obwodowej to dzisiaj zatkana była od zjazdu na CHEŁM bo SZADUŁKI w remoncie Rzeczywiscie teraz najlepiej jest chyba przez Pruszcz :gwizdanie:WZ-ka remont, kartuska nad obwodnica- remont, Jabloniowa(kolo szadulek)-remont, straszyn remont
Łepski Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Podobno czekaja na Was, ale nikt nic nie wie
Maciek80 Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Jabłoniowa już otwarta od ostatniego sierpnia. A co do Armii Krajowej, to pod koniec, na górze, zawsze są korki, taki już "urok" tej ulicy :> Nie wiemy jeszcze kiedy wylatujemy, Fazy na spocie proponował, żeby się z Wami na trójmiejskiej obwodnicy spotkać i pewnie tak zrobimy jak już coś ustalimy :> A dalej rozumiem że lecimy przez Wejherowo, Lębork, Słupsk? Czy macie może w planach jakieś boczne drogi?
Patrykbor Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Fazy na spocie proponował, żeby się z Wami na trójmiejskiej obwodnicy spotkać i pewnie tak zrobimy fajnie będzie Jak coś będziemy dzwonić [br]Dopisany: 02 Wrzesień 2010, 21:17_________________________________________________ A dalej rozumiem że lecimy przez Wejherowo, Lębork, Słupsk? Czy macie może w planach jakieś boczne drogi?
FAZY Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Ja ostatecznie podzwonię do chłopaków rano i pewnie wystartujemy razem jak by co to na was poczekamy na matarni tylko o której będziecie
Patrykbor Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Postaramy się być jak najszybciej O 10 wylatujemy . Czekam rano jeszcze na tel od filip1001 jak zdąży to dołączy W razie co to z tej listy nr . aktualny http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?board=26.0
dziadek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 A dalej rozumiem że lecimy przez Wejherowo, Lębork, Słupsk? Siema, ja tam bym był właśnie za tą trasą no chyba że wy "miejscowi" znacie coś lepszego
Buszek Opublikowano 2 Września 2010 Opublikowano 2 Września 2010 Adam wszystkiego najlepszego wypije jutro twoje zdrowie w ministry of sound a chlopaka udanego zlotu zycze
Rekomendowane odpowiedzi