fesu Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 "odwiesza"się w czasie jazdy czy raczej po ponownym uruchomieniu silnika. w czasie jazdy jak sie zatnie no to puszczam gaz albo wciskam lekko tak ze 100metrów i normalnie wtedy ciągnie bez zacinki, turbo niby było po regenie jakaś tam fakturę widziałem ale ze sprzedającymi to różnie dziś przeczyszcze przepływke
adadur Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Nie ruszaj przepływki!!! jak jej nie zdiagnozowałaś!!! zrób logi może to wynik z gruchą na turbo lub N75 zstosuj się do linka z poprzedniego posta bo mniemam że VAGa masz.
Buszek Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Adam jak to powiedziales turbo na stol w tym tyg prawdopodobnie do regeneracji idzie jakies problemy z nim sa
adadur Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Adaś jak tam życie bez samochodu ? c**joooowo Adam jak to powiedziales turbo na stol w tym tyg prawdopodobnie do regeneracji idzie jakies problemy z nim sa widzę że ten silnik potrafi zamęczyć
fesu Opublikowano 4 Września 2010 Opublikowano 4 Września 2010 Nie ruszaj przepływki!!! jak jej nie zdiagnozowałaś!!! zrób logi może to wynik z gruchą na turbo lub N75 zstosuj się do linka z poprzedniego posta bo mniemam że VAGa masz. nie ruszałem nie miałem czasu, właśnie VAGa nie mam ;/ a koleś co mi to wcześniej robił nie chce sie bawić w takie rzeczy ;/, też wspominał coś na temat gruchy przy turbo
Patrykbor Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 Jestem. 13:40 zajechałem pod dom myślę że czas niezły
Patrykbor Opublikowano 5 Września 2010 Opublikowano 5 Września 2010 pozytywne następnego nie odpuszczę ale letniego [br]Dopisany: 05 Wrzesień 2010, 19:42_________________________________________________http://www.info.elblag.pl/4,19332,Policyjna-Lancia-z-wideorejestatorem-trafi-do-Elblaga.html
Patrykbor Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 a jak sobota minęła? spokojnie moskal o 7 rano zawitał z 0,5 i tak do śniadania
bielik Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 cześć chłopaki. znacie może jakiegoś sprawdzonego mechanika od diesli??? u mojego samochód stał 3 tygodnie i dalej nie jest zrobione tak jak trzeba. dzisiaj byłem na "reklamacji" bo nie dokońca samochód prawidłowo pracował ( jak na mój słuch ) i usłyszałem że jednak coś tam nie gra ale nie wiedzą już co z tym zrobić.
Patrykbor Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Łęczycka po prawej przed Hotelowcem specjalizuje się w grupie vag
bielik Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 znam tego gościa. wcześniej robił w VW w elblągu. i powiem szczerze że słyszałem o nim różne opinie i to większość negatywnych. podobno robi na ilość nie jakość. miałeś już z nim do czynienia?
dziadek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 Ja raz tam byłem kuszony tym że robił w vw ale jakoś dobrego wrażenia na mnie nie zrobił i więcej tam nie pojechałem, koleś nie wiedział jak zdjąć koło pasowe od sprężarki klimy:gwizdanie:
GRazny Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 no ale nie wielu znajdziesz w Elblągu więc możesz tam choćby zawitać i się zorientować... a tu zweryfikujemy co się da...
dziadek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 dziadek jeździ do niego i chwali no właśnie raz był i nie bardzo chwali . koleś spoko do pogadania ale ja mu więcej auta nie zostawię...
Patrykbor Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 dziadek jeździ do niego i chwali no właśnie raz był i nie bardzo chwali . koleś spoko do pogadania ale ja mu więcej auta nie zostawię... to wyszło że cie nie słucham A co z fotkami dla mnie
dziadek Opublikowano 6 Września 2010 Opublikowano 6 Września 2010 to wyszło że cie nie słucham :decayed A co z fotkami dla mnie :naughty My mamy kilka i jeszcze nie zgrywałem, nawet sam ich nie widziałem
Rekomendowane odpowiedzi