adadur Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 Moj brat w sobote kupil rover'a 75 w kombii ponoc fajny nawet, wiem ze jest w egu a ten jego to taki srebrno niebieskawy 2001 Coś tu nie pasi... powinieneś z bratem na marki się wymienić i było by wszystko w normie
Buszek Opublikowano 27 Września 2010 Opublikowano 27 Września 2010 taa on sie smieje ze rover kupil to bedzie mogl do pierwszej strefy wjezdzac
adadur Opublikowano 28 Września 2010 Opublikowano 28 Września 2010 rowerem to i po parku można śmigać
lilianatoja Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 Patryk, weź zrób jakiś porządny tytuł wątku o koszulkach - niech się ludzie deklarują, wpłacają i kasę i dziergamy te koszulki W KOŃCU
Buszek Opublikowano 30 Września 2010 Opublikowano 30 Września 2010 widzicie potrzebowaliscie damskiej reki czy co Monika ma racje wiec do dziela
adadur Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Patryk, weź zrób jakiś porządny tytuł wątku o koszulkach - niech się ludzie deklarują, wpłacają i kasę i dziergamy te koszulki W KOŃCU chłopaku ... a spróbuj tylko nie ruszyć tematu ... już "damska rączka" Cie dosięgnie :bicz3:
GRazny Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Adaś... spać... żebyś później nie zasnął
adadur Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Adaś... spać... żebyś później nie zasnął Jeszcze z 45 minut i spadam ... faktycznie zdrzemnę się :> Kuzyn w nocy jechał do PL fordem Mondeo CDTI (2006r.) i mu kontrolka (spiralka) wyskoczyła :doh1: i dzwoni co to może być czy może jechać ... to mu mówię kup se chłopie audi :th:
dziadek Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 Adaś... spać... żebyś później nie zasnął Jeszcze z 45 minut i spadam ... faktycznie zdrzemnę się :> Kuzyn w nocy jechał do PL fordem Mondeo CDTI (2006r.) i mu kontrolka (spiralka) wyskoczyła :doh1: i dzwoni co to może być czy może jechać ... to mu mówię kup se chłopie audi :th: TDCI jakby co :gwizdanie: i odczepić się od Forda ja miałem i mi żadne spiralki nie wyskakiwały
adadur Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 taaa TDCI ma młody rocznik ponoć poprawiony ale poczytałem i te młodsze roczniki to leciały pod kątem wtrysków i pompy wtryskowej na potęgę a objawiało się to ową spiralką.
Patrykbor Opublikowano 1 Października 2010 Opublikowano 1 Października 2010 ... niebawem będzie autko kiedyś to nastąpi
dziadek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 No to namierzyłem Adasiowego s-lina dziś na mieście :gwizdanie: a się nie chwali na forum chłopina... ps. Adaś, nie czarny? łeeeee
adadur Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 po za czarnym w grę wchodziły delfin grau i atlas grau trafił się delfinek autko ma swoje słabostki więc nie ma czym się chwalić jeszcze
dziadek Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 a wew też s-line? a i nie pamiętam czy listwy dolne na drzwiach miał s-linowe?
GRazny Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 jeździ paździoch jakoś... ledwo nadążył na autobahn'ie ale to ogólnie padlina... przebieg tylko niezły [br]Dopisany: 04 Październik 2010, 13:23_________________________________________________ a wew też s-line? a i nie pamiętam czy listwy dolne na drzwiach miał s-linowe? wew nie... ale pewnie to zmieni... choć fotele ma...
Zaleczeq Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Ada$ melduj co tam za padline zakupiłes dawaj mnie tu foty ale to biegusiem no i co ona tam z wypasu ma oprocz climatronica ??
Patrykbor Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 We dwa byli i się żaden nie pucował
Zaleczeq Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 siedzieli i sie :jerk: :jerk: :jerk: na widok auta
adadur Opublikowano 4 Października 2010 Opublikowano 4 Października 2010 Zewnętrznie ma full S-line łącznie z fabrycznym przyciemnieniem szyb - wewnątrz już gorzej - z S-line są tylko listwy reszta to tzw. pakiet ambition czyli sportowa kiera w skórze, pakiet skórki, sportowe siedzenia materiałowe czyli w zasadzie to co u ciebie Bartek tylko korbki z tyłu ale za to 3x ISO-FIX (przód i tył) i deaktywacja poduchy - co do siedzeń żonce banan z twarzy nie schodził bo bardzo wygodnie może sobie ustawić i co ciekawe... zupełnie inaczej - lepiej autem zaczęła jeździć.
Rekomendowane odpowiedzi