Zaleczeq Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Bartek no to teraz B7 czy b8 ?? czy moze cos jeszcze innego jakies Bi Em Dablju :gwizdanie:
dziadek Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Bartek no to teraz B7 czy b8 ?? czy moze cos jeszcze innego jakies Bi Em Dablju :gwizdanie: przeoczyłeś to co powyżej napisałem :gwizdanie:
Zaleczeq Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 jak pisalem to tego nie było Edytorze TY albo mi przegladarka cos nei odswiezyła 3.0 TDI fajny silniczek no i Q bedzie
Patrykbor Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Bierz A6 , a4 będziesz miał to samo co miałeś u siebie tylko nowsze opakowanie . Co do 3,0 tdi to początki produkcji miały jakieś choroby wieku dziecięcego BKN chyba taki kod silnika a tak to całkiem ajne autko widziałeś Mirona na zlocie
dziadek Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Bierz A6 , a4 będziesz miał to samo co miałeś u siebie tylko nowsze opakowanie . no też tak myślałem że nie ma sensu dopłacać bądź co bądź full kasy za face lifting :gwizdanie: ale z tego co się naczytałem to wtryski są wadliwe w tych 3.0 a ja właśnie przecież celowałbym w początek produkcji ale coś tam o jakiś akcjach serwisowych słyszałem też, myślałem że ktoś to potwierdzi
Patrykbor Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Trzeba dobrze poszukać ty masz talent ,jak znalazłeś taką aczwórkę to i a6 znajdziesz
dziadek Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Trzeba dobrze poszukać ty masz talent ,jak znalazłeś taką aczwórkę to i a6 znajdziesz tak tylko trzeba wiedzieć co się chce a ja mam taki rozrzut że i Taurany , S-Maxy i to co pisałem wcześniej po głowie latają i nie wiem czego szukać, na czym się skupić
Patrykbor Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Palnij se suv-a A w czym się czułeś najlepiej bo trochę autek przepuściłeś przez swoje łapki
dziadek Opublikowano 10 Października 2010 Opublikowano 10 Października 2010 Palnij se suv-a A w czym się czułeś najlepiej bo trochę autek przepuściłeś przez swoje łapki wiesz największy sentyment mam do Focusa I 1.8 TDDI , a nikomu nie polecę Toyoty Avensis II 2.0 D4-d bo to słabizna a pali więcej niż 1.9... a nad Tauranem myślę z silniczkiem 2.0 TDI 170KM i DSG tylko to już takie auto dla statecznej rodziny takie "dziadkowate" a ja bym jeszcze chciał zadać szyku
adadur Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Ku... to gdzie ja teraz podłączenie pakietu oświetlenia podejrzę Bartek do jakiegoś Audi musisz mieć na dorzucenie blisko 20 tys. - poważnie nie ma zbytnio alternatywy skoro A4 1.9 ci przestało pasować. Alternatywy to A4 3.0 lub A6 2.7 3.0. Podejrzewam że wrócisz do Fordziny - nowe Mondeo lub S-max.
dziadek Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Ku... to gdzie ja teraz podłączenie pakietu oświetlenia podejrzę Kurde zapomniałem o tobie [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 15:38_________________________________________________ Podejrzewam że wrócisz do Fordziny - nowe Mondeo lub S-max. Nowe mondeo mi się nie podoba a S-max ma tylko chyba 2.0 TDCI więc jak dla mnie przysłabawy...no ale zobaczymy
GILI Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 btw po czym widac ze jest pełen FIS ?? :decayed pokazuje wszystkie info o spalaniu i dystansie do przejechania itd. A pół pokazuje tylko otwarte drzwi i serwis ale pewien na stówkę nie jestem mały problem dorezać, manetka i vag.
Patrykbor Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 Adaś się tym nawet nie zmartwił już szuka manetki [br]Dopisany: 11 Październik 2010, 19:50_________________________________________________http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9tdi-131km-02-alu-klima-1reka-sedan-i1266471484.html http://moto.allegro.pl/audi-a4-1-9tdi130ps-klimatron-chrom-10xpp-igla-i1269967377.html Jakieś zastrzeżenia prócz ceny i przebiegu nie dla mnie
GRazny Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 tylko Bartek... nie kupuj już takie malowańca jak tamten
Patrykbor Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 tylko Bartek... nie kupuj już takie malowańca jak tamten :polew: teraz dokładki oglądaj dokładnie
dziadek Opublikowano 11 Października 2010 Opublikowano 11 Października 2010 tylko Bartek... nie kupuj już takie malowańca jak tamten a wiecie że podczas sprawdzania okazało się że w Niemczech był lakierowany cały w 2008 w serwisie Audi? ale bez wymian i napraw blacharskich, samo malowanie. ciekaw jestem dlaczego jakieś gradobicie czy rysy ? a w ASO sypneli takim tekstem że się zdziwiłem: "Panie, tu to nie wiadomo nawet czy któryś z tych nowych co tu stoją nie jest lakierowany" co za kraj ? Ogólnie sprawdzili całe auto od kół po dach razem z historią z Niemiec no i się zdziwili przebiegiem jak zresztą każdy do tej pory co to słyszał...
adadur Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Poważnie auto miałeś malowane? A gdzie sprawdzali auto?
dziadek Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 Poważnie auto miałeś malowane? A gdzie sprawdzali auto? w ASO sprawdzali w Gdańsku i bazie im wyszło że w 2008 roku w Niemczech auto było poddanie lakierowaniu
GRazny Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 tylko Bartek... nie kupuj już takie malowańca jak tamten a wiecie że podczas sprawdzania okazało się że w Niemczech był lakierowany cały w 2008 w serwisie Audi? ale bez wymian i napraw blacharskich, samo malowanie. ciekaw jestem dlaczego jakieś gradobicie czy rysy ? a w ASO sypneli takim tekstem że się zdziwiłem: "Panie, tu to nie wiadomo nawet czy któryś z tych nowych co tu stoją nie jest lakierowany" co za kraj ? Ogólnie sprawdzili całe auto od kół po dach razem z historią z Niemiec no i się zdziwili przebiegiem jak zresztą każdy do tej pory co to słyszał... gdybym nie wiedział to bym tak nie napisał
Patrykbor Opublikowano 12 Października 2010 Opublikowano 12 Października 2010 I co dziadek masz coś na oku
Rekomendowane odpowiedzi