Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Spoty Żuławskie w Elblągu - spot 20 wrzesień godz. 19 CH Ogrody

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie czeka na A7 :decayed:

• Odpowiedzi 12.3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Patrykbor

2927

• dziadek

1629

• adadur

1552

• GRazny

1247

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ramki doszły... jeśli wszystkie całe to Patryk i Adaś po 16zł przygotować... jeśli nie to będzie oczywiście drożej... ale chyba całe...

Opublikowano

jak podoba wam sie buda teraz :kox: przeszlo by cos takiego? :mysli: albo takie felgi jak ma Adam zamiast tych z foty

1184744ddf643ec8a.jpg

Opublikowano

jak podoba wam sie buda teraz :kox: przeszlo by cos takiego? :mysli: albo takie felgi jak ma Adam zamiast tych z foty

1184744ddf643ec8a.jpg

jak dla mnie za nisko, nie lubię jak koła chowają się w nadkolach no ale to moje zdanie :gwizdanie:

Opublikowano

doszedl by jeszcze czarny dach i na dachu planuje bagaznik bialy :kox:

Opublikowano

tylko Bartek... nie kupuj już takie malowańca jak tamten :naughty:

:polew:

a wiecie że podczas sprawdzania okazało się że w Niemczech był lakierowany cały w 2008 w serwisie Audi? ale bez wymian i napraw blacharskich, samo malowanie. ciekaw jestem dlaczego :mysli: jakieś gradobicie czy rysy ? a w ASO sypneli takim tekstem że się zdziwiłem:

"Panie, tu to nie wiadomo nawet czy któryś z tych nowych co tu stoją nie jest lakierowany"

co za kraj ? :wallbash:

Ogólnie sprawdzili całe auto od kół po dach razem z historią z Niemiec no i się zdziwili przebiegiem jak zresztą każdy do tej pory co to słyszał...

Koleś miał Peugeota 407 od nowości jego ojciec potem on. Auto kupili z salonu i nie mieli w trakcie użytkowania żadnej kolizji.

Podczas sprzedaży dowiedzieli się że auto ma dwie warstwy lakieru,jeden element nie był malowany,chyba tylna klapa :decayed:

Opublikowano

tylko Bartek... nie kupuj już takie malowańca jak tamten :naughty:

:polew:

a wiecie że podczas sprawdzania okazało się że w Niemczech był lakierowany cały w 2008 w serwisie Audi? ale bez wymian i napraw blacharskich, samo malowanie. ciekaw jestem dlaczego :mysli: jakieś gradobicie czy rysy ? a w ASO sypneli takim tekstem że się zdziwiłem:

"Panie, tu to nie wiadomo nawet czy któryś z tych nowych co tu stoją nie jest lakierowany"

co za kraj ? :wallbash:

Ogólnie sprawdzili całe auto od kół po dach razem z historią z Niemiec no i się zdziwili przebiegiem jak zresztą każdy do tej pory co to słyszał...

Koleś miał Peugeota 407 od nowości jego ojciec potem on. Auto kupili z salonu i nie mieli w trakcie użytkowania żadnej kolizji.

Podczas sprzedaży dowiedzieli się że auto ma dwie warstwy lakieru,jeden element nie był malowany,chyba tylna klapa :decayed:

hehe, no właśnie w serwisie w ASO po sprawdzeniu powiedzieli coś takiego żeby się kupujący nie przejmował tylko brał bo auto dobre i dodali że "nawet a u nas w salonie pewnie nie jeden tutaj nowy może być lakierowany drugi raz " :kox::wallbash:

Opublikowano

Grzesiek przeginka z zawiechą... :decayed:

Opublikowano

Grzesiek przeginka z zawiechą... :decayed:

Adaś jesteś skażony doświadczeniem i tyle :tongue4:

Opublikowano

szczał z kapelusza :hi:

Opublikowano

A pózniej tak: Dzieńdobry nazywam sie micha$ nick załeczeq albo spamer jak kto woli :decayed: :decayed: :naughty:, jestem z Olsztyna. Od zawsze interesowałem sie motoryzacja a wszczegolności Audi A4. Zarejestrowałem sie tu aby poznac bardziej ten model Audi, aktywnie uczestniczyc w zyciu forum a takze bywac na spotach i zlotach :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

To tak z grubsza :kox: :kox: :naughty:

Opublikowano

A pózniej tak: Dzieńdobry nazywam sie micha$ nick załeczeq albo spamer jak kto woli :decayed: :decayed: :naughty:, jestem z Olsztyna. Od zawsze interesowałem sie motoryzacja a wszczegolności Audi A4. Zarejestrowałem sie tu aby poznac bardziej ten model Audi, aktywnie uczestniczyc w zyciu forum a takze bywac na spotach i zlotach :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

To tak z grubsza :kox: :kox: :naughty:

ale ty się nudzisz :cool1:

Opublikowano

No czekam az mi kukurydza na polu urosnie :):cool1: