szypki12 Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 jak dam rade to też w końcu zalece poraz pierwszy
fesu Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 może być ciekawe czy już śnieżnie będzie
Buszek Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 No ja nie obiecuje tylko czy na spot swoim czy starszego podjade, bo mojego bede chcial porezac najwyzej zrobimy drugi spot garazowy jak rok temu
adadur Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 No ja nie obiecuje tylko czy na spot swoim czy starszego podjade, bo mojego bede chcial porezac najwyzej zrobimy drugi spot garazowy jak rok temu O to może trzeba by taxi podjechać
Buszek Opublikowano 1 Listopada 2010 Opublikowano 1 Listopada 2010 No no a co podjechal bys nie chce sie chwalic ale mamy potrojny tryumf fota wpadla do kalendarza
dziadek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Adaś ten twój link do wiązki temp nie działa czy ja nie mam dostępu?
adadur Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 A ja widział z daleka południowo-bawarskie autko ... ps. link poprawiony
dziadek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 A ja widział z daleka południowo-bawarskie autko ... niby meine?
adadur Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 A ja widział z daleka południowo-bawarskie autko ... niby meine? Chyba że dziś przytuptałeś pieszo
dziadek Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 Chyba że dziś przytuptałeś pieszo :decayed nie nie no chodzenia mam już dosyć stoi na parkingu
Patrykbor Opublikowano 2 Listopada 2010 Opublikowano 2 Listopada 2010 [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 18:22_________________________________________________Adaś części doszły już
adadur Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 [br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 18:22_________________________________________________Adaś części doszły już ta doszły ale chyba mamy pewien problem ... jutro dam znać.[br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 21:00_________________________________________________Panowie gdzie mają dobry sprzęt i fachowca do ustawienia zbieżności?
dziadek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 [/size]_________________________________________________Panowie gdzie mają dobry sprzęt i fachowca do ustawienia zbieżności? u nas w Pasłękowie postawili stację diagnostyczną. Mają nowy sprzęt i wydaje mi się dobrą wiedzę. No i ta cena 60zł za ustawienie zbieżności to prawie połowa tego co krzyczą w EB. Ja ustawiełem 2 razy u nich w A4 i byłem zadowolony.
Patrykbor Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 [/size]_________________________________________________Panowie gdzie mają dobry sprzęt i fachowca do ustawienia zbieżności? u nas w Pasłękowie postawili stację diagnostyczną. Mają nowy sprzęt i wydaje mi się dobrą wiedzę. No i ta cena 60zł za ustawienie zbieżności to prawie połowa tego co krzyczą w EB. Ja ustawiełem 2 razy u nich w A4 i byłem zadowolony. Będziesz jutro trza oblukać biemdablju
dziadek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Będziesz jutro trza oblukać biemdablju jak nie jak tak? bede :>
Zaleczeq Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Patryk bierzesz ten karnister z benzyna do podpalenia jakiegos BWM bo cos mi Grzesiek wspominał ze jakies ognisko ebdzie czy cos :decayed:
dziadek Opublikowano 3 Listopada 2010 Opublikowano 3 Listopada 2010 Patryk bierzesz ten karnister z benzyna do podpalenia jakiegos BWM bo cos mi Grzesiek wspominał ze jakies ognisko ebdzie czy cos :decayed: to może jednak zrezygnuję z przyjazdu
Rekomendowane odpowiedzi