Zaleczeq Opublikowano 10 Maja 2011 Opublikowano 10 Maja 2011 ja Ci dam łikend dawaj foty :bicz: :bicz3: :bicz3: :bicz3:
GRazny Opublikowano 11 Maja 2011 Opublikowano 11 Maja 2011 Patryk jak tam zawiecha? zadowolony jak cholera... i wygląd zyskał
dziadek Opublikowano 13 Maja 2011 Opublikowano 13 Maja 2011 Patryk jak tam zawiecha? zadowolony jak cholera... i wygląd zyskał do garażu daje rade? bo moja krówka prawie progiem ten garbik przyhaczyła @adadur widzisz spacery są szkodliwe dla zdrowia prawie bym cię przejechał [br]Dopisany: 12 Maj 2011, 07:52_________________________________________________kbibi ile tam u was filterek powietrza do mojej buni? E60 2.5d 177KM 2005r. (MANN, Knecht)
Buszek Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 siemanko Patryk w ogole przypadkowo widzialem twojego dzieciaka chrzciny :gwizdanie: ale bylem doslownie sobota, niedziela wiec nawet co do robienia zdjec nie dawalem znac.. u mnie cos autko dalej szumi koniec tego albo czerwiec jade do mechanika obadac bo to okolice quattro, teraz jestem w toku robienia schowka chce zrobic podstawke na laptopa wysuwana pozdro wpadne na spota w sierpniu na bank
kbibi Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 DZIADEK- jest 1na magazynie cena sklep 177, a dla Ciebie 142zł. za KNECHTA, BOSCHa za 125zł, MANNa nie mamy tak to wygląda KNECHT BOSCH który bo według katalogu to jeden jest zamiennikiem drugiego
dziadek Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 DZIADEK- jest 1na magazynie cena sklep 177, a dla Ciebie 142zł. za KNECHTA, BOSCHa za 125zł, MANNa nie mamy tak to wygląda KNECHT BOSCH który bo według katalogu to jeden jest zamiennikiem drugiego Promocja niezła ale one tak podrożały? pół roku temu kupowałem za 98zł - masakra...muszę się w takim razie zastanaowić czy nie poczekać jeszcze z wymianą dzięki za info a macie jakieś tańsze zamienniki?
GRazny Opublikowano 14 Maja 2011 Opublikowano 14 Maja 2011 a macie jakieś tańsze zamienniki? Dżizas... Dziadek... toć to fura za 60.000 ile chcesz zaoszczędzić? 5zł?
kbibi Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 FILTRON-116zł SOFIMA-105zł innych nie mamy[br]Dopisany: 15 Maj 2011, 14:19_________________________________________________sporo DZIADEK kosztują graty do BUNI do ADAMA filtr KNECHTA niecałe 60zł
dziadek Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 sporo DZIADEK kosztują graty do BUNI do ADAMA filtr KNECHTA niecałe 60zł :naughty wiem że więcej ale widziałeś ten filtr? wielka tuba z jakimś welurem naokoło - pewnie dlatego tyle kosztuje - muszę przemyśleć sprawę
bielik Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Dzidek a czego dokładnie szukasz??? ja teraz zmieniłem pracę i robie w częściach na Żeromskiego w Holbexie.
dziadek Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Dzidek a czego dokładnie szukasz??? ja teraz zmieniłem pracę i robie w częściach na Żeromskiego w Holbexie. o proszę jaka niespodziewajka ja się nad fitrem powietrza zastanawiam - niby 10tys km temu wymieniałem ale ostatnio jak go oglądałem to był cały brązowa a nowy jest biały tak sobie myśle że to od tej jazdy po 7-ce na której przez tą jej przebudowę pełno piachu leży i jadąc za kimś wszytko na filtrze się zatrzymuje
kbibi Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 Łukasz to masz fajną fuchę z samymi kobitkami :naughty:
adadur Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Dzidek a czego dokładnie szukasz??? ja teraz zmieniłem pracę i robie w częściach na Żeromskiego w Holbexie. no to zagadaj o zniżki dla forum
dziadek Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Dzidek a czego dokładnie szukasz??? ja teraz zmieniłem pracę i robie w częściach na Żeromskiego w Holbexie. no to zagadaj o zniżki dla forum oficjalne zniżki są na hasło ....... - co do szczegółów niech się Łukasz wypowie... Łukasz to masz fajną fuchę z samymi kobitkami :naughty: a fajnie, fajnie ma chłopak, byłem obceniłem Krzychu sorry ale oferta u nich była nie do przebicia, mam nadzieję że zły nie będziesz
kbibi Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Gdybym ja coś na tym zarabiał to tak ....... a ile dałeś i za jaki ?
dziadek Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Gdybym ja coś na tym zarabiał to tak ....... a ile dałeś i za jaki ? Mann - "stewkę"
bielik Opublikowano 16 Maja 2011 Opublikowano 16 Maja 2011 Łukasz to masz fajną fuchę z samymi kobitkami :naughty: a no udało mi się. ta firma chyba z tego jest znana w całym eg. narazie pracuje z 3 kobitkami ale jest jeszcze jedna tylko ona zaraz rodzi i na zwolnieniu jest. a w firmie zadowoleni że kolejni klienci doszli. :> :> :>
Rekomendowane odpowiedzi