dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 nowy Pasek? cud miód orzeszki... no ale to Pasek :wink4 podoba ci się nowy passat b7? rzecz gustu ale mi się już b6 chyba bardziej podobał :gwizdanie: co do passka nowego to bym się nie zgodził ... z zewnątrz jest naprawdę ładnym autem, szczególnie komiak ale i sedan nieżle wygląda, Niestety trochę wnętrze nie nadążyło za zewnętrzną sylwetką. oj starzeje się ktoś że samochody dla starszych panów (żeby nie powiedzieć "dziadkowate") zaczynają się podobać [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 08:28_________________________________________________ Dziadek ma być na 8 tydzień 2012 Czyli dopiero wtedy tu zaglądnę... spoko pewnie i tak będzie opóźnienie [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 08:29_________________________________________________Będzie jaka "leniwa d*pa" na spocie ?
adadur Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 No o gustach się niby nie dyskutuje... niemniej to auto mi się zewnętrznie podoba: Co do spota ... pisałem jaka będzie sytuacja.
dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 No o gustach się niby nie dyskutuje... no mi z kolei niebardzo , fajny będzie nowy cc bo już tych ohydnych lamp z tyłu nie będzie miał ale dostępny dopiero ma być maj, czerwiec
Patrykbor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 ja zaraz mam jakis gościbo Aga coś biadoliła , później zakupy więc odpadam
dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 ja zaraz mam jakis gościbo Aga coś biadoliła , później zakupy więc odpadam czyli kolejny spot przepada oj "źle się dzieje w Państwie duńskim" ;(
Patrykbor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 lipa jak c**j a może piątek co pisałem
dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 lipa jak ch*** a może piątek co pisałem można ...
bielik Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 ja bym dzisiaj podjechał jak ktoś będzie.
dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 ja bym dzisiaj podjechał jak ktoś będzie. kurde spot audi a tu skodziarz i oplarz mogą a audi gdzie się pytam :gwizdanie: Łukasz w piątek by ci pasowało? bo sami stać jak ciołki nie będziemy
Patrykbor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 tak bywa bądźmy dobrej myśli że się poprawi [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 16:32_________________________________________________W piątek myślałem o piwkospocie :gwizdanie:
dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 W piątek myślałem o piwkospocie :gwizdanie: Jeżeli chodzi o mnie to ciężko, choć wiecie że bym chciał, byc bym był ale tylko... kurde rozmarzyłem się że przyjeżdżam na spota z dziewczynkami, siedzę popijam piwko a one do sklepu tylko biegają po zimne , dla taty a na koniec Żaneta przychodzi żeby furę zabrać...ech :polew:
Patrykbor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 Zawsze można jak ludzie samochodami na kawe do Mc zajechać
Patrykbor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 W piątek myślałem o piwkospocie :gwizdanie: Jeżeli chodzi o mnie to ciężko, choć wiecie że bym chciał, byc bym był ale tylko... kurde rozmarzyłem się że przyjeżdżam na spota z dziewczynkami, siedzę popijam piwko a one do sklepu tylko biegają po zimne , dla taty a na koniec Żaneta przychodzi żeby furę zabrać...ech :polew: :polew: :polew:[br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 17:35_________________________________________________ no to ja też piątek
bielik Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 ja bym dzisiaj podjechał jak ktoś będzie. kurde spot audi a tu skodziarz i oplarz mogą a audi gdzie się pytam :gwizdanie: Łukasz w piątek by ci pasowało? bo sami stać jak ciołki nie będziemy pasi pasi. no nie ma wyjścia. może i u mnie wypali piwospot. [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 17:39_________________________________________________ W piątek myślałem o piwkospocie :gwizdanie: Jeżeli chodzi o mnie to ciężko, choć wiecie że bym chciał, byc bym był ale tylko... kurde rozmarzyłem się że przyjeżdżam na spota z dziewczynkami, siedzę popijam piwko a one do sklepu tylko biegają po zimne , dla taty a na koniec Żaneta przychodzi żeby furę zabrać...ech :polew: :polew:
Patrykbor Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 To może niech dziadek zbieże nas z miasta , pojedziemy na parking i będziemy se popijać piwko oraz szydzić z Łopla
GRazny Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 ja tam mogę zebrać pare ludzi... wiecie że soczek mi starczy :gwizdanie: a piwko dla Dziadka to już tak długo wala się po bagażniku że niedługo napisy znikną od tego turlania
Rekomendowane odpowiedzi