Buszek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 20:08_________________________________________________
Buszek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 a co przywiezc? smakuje gorzej niz specjal, ja przyjezdzam 7-8 stycznia na dwa tygodnie, dzis po zrobieniu lozyska ktore huczalo tak ze masakra, teraz auto jak z salonu chodzi
dziadek Opublikowano 7 Grudnia 2011 Opublikowano 7 Grudnia 2011 To może niech dziadek zbieże nas z miasta , pojedziemy na parking i będziemy se popijać piwko oraz szydzić z Łopla ja mam tylko jedno miejsce wolne no chyba że się ktoś wciśnie w foteliki [br]Dopisany: 07 Grudzień 2011, 21:18_________________________________________________Patryk da radę załatwić trochę soli czy co wy tam używacie do śniegu i lodu? na podjazd garażu
bielik Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 ja też kilka osób mogę z miasta zgarnąć. z tym że jak narazie pogoda nie sprzyja. buszek ja poproszę z 5 piwek jak się da. EB z niemiec pychotka. zobaczymy jak angielskie. :>
Patrykbor Opublikowano 8 Grudnia 2011 Opublikowano 8 Grudnia 2011 _________________________________________________Patryk da radę załatwić trochę soli czy co wy tam używacie do śniegu i lodu? na podjazd garażu Coś się załatwi ja też kilka osób mogę z miasta zgarnąć. z tym że jak narazie pogoda nie sprzyja. wyjdzie na to że wszyscy autami będą
dziadek Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 i jak będzie ktoś dzisiaj???? no jak nie jak tak - musze się w końcu viki pochwalić
bielik Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 i jak będzie ktoś dzisiaj???? no jak nie jak tak - musze się w końcu viki pochwalić prawidłowa odpowiedź :good:
kbibi Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 PATRYK dotarłeś do domu bo mnie po tym piwnym
Patrykbor Opublikowano 9 Grudnia 2011 Opublikowano 9 Grudnia 2011 mnie jutro tak kac będzie walił, że boję się pomyśleć
Patrykbor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Żadna amatorka tylko nieumiejętne obchodzenie się z napojami
bielik Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Grazny odnośnie filtra to pasuje do aut: Audi A3-> Audi TT Seat Arosa -> Cordoba -> Ibiza -> Inca -> Leon -> Toledo II Skoda Octavia I -> Superb Vw Caddy -> Corrado -> Golf III -> Golf IV -> Lupo -> Passat B5 -> Polo -> Vento :hi: :hi:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 09:21_________________________________________________ Żadna amatorka tylko nieumiejętne obchodzenie się z napojami I jak zdrówko???
Patrykbor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Grazny odnośnie filtra to pasuje do aut: Audi A3-> Audi TT Seat Arosa -> Cordoba -> Ibiza -> Inca -> Leon -> Toledo II Skoda Octavia I -> Superb Vw Caddy -> Corrado -> Golf III -> Golf IV -> Lupo -> Passat B5 -> Polo -> Vento :hi: :hi:[br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 09:21_________________________________________________ Żadna amatorka tylko nieumiejętne obchodzenie się z napojami I jak zdrówko??? Spoko ,a jak mam się czuć po dwóch piwach i herbacie z Mc
alvaro Opublikowano 10 Grudnia 2011 Autor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Kto ma granatową B6 z chromowanymi relingami i czarnymi ramkami wkoło okien z ramkami klubowymi ?? Stała przed chwilą w polach koło mojej wioski jak leciałem z Malborka
Patrykbor Opublikowano 10 Grudnia 2011 Opublikowano 10 Grudnia 2011 Grazny [br]Dopisany: 10 Grudzień 2011, 09:51_________________________________________________Chyba
Rekomendowane odpowiedzi